Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Koliko vam je bitno da ima obezbeðenja na gay partyima?
I da li bi odbili oti?i na gay žurku ako nema dovoljno obezbeðenja?

?itam u temama o žurkama da su mnogi zabrinuti o sigurnosti na zurkama.
Kružile su pri?e da se posle žurke u Canu neki manijaci pratili ljude ku?ama i sl. iako je bilo ispred obezveðenje i policija. Na nekim žurkama nisam ni video obezbeðenje ...

Meni li?no je svejedno da li ima obezbeðenje. Male su šanse da ?e grupa manijaka, nekih navija?kih skupina i sl. grupacija uleteti u neki lokal. Meni je ok da ima jedan pripadnik obezbeðenja na ulazu i to je to. Jer i ako ima manika koji bi hteli tu?i pedere ne?e sigurno uleteti gde nas je najviše, ve? ?e na?i izolovane pedere. Kao što lav ne?e napasti zebre u skupini, ve? ?e tražiti one što same pasu travu :animal:
A ako treba znam da se tu?em, a ne družim se ja sa lezbejakama za dž :hmm:
By amnesia_
Pricaces da ti je svejedno sa ili bez obezbedjenja sve dok ne dobijes batine! A tad ce biti kasno! obezbedjenje je vrrrrlooo bitno! prvo, ne bih mogla da zurcim i da se zezam a da mi se vrzma neko sranje po glavi, a drugo... ima ludaka kol`ko osh! Jel se secate price o onom nacirkanom liku sto je upao na jedan party (ne secam se tacno koji) i poceo da mlati ko mu padne pod sake a niko mu se nije ni suprotstavio! ako jedna pijana budala moze to da uradi, zamisli sta tek moze njih desetak! :vudu:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Goraan
Kao što lav ne?e napasti zebre u skupini, ve? ?e tražiti one što same pasu travu :animal:
Nonsens... što se ti?e zebri/gnua, pravi lav utr?ava u najve?u gužvu jer je najve?a verovatno?a da ?e se neko okliznuti i pasti... to je za lov na bivole pravilo da se napada usamljeni primerak... a i onda se vodi ceo ?opor sa sobom... a iz amnesiinog posta se vidi da je ova populacija daleko od stada bivola... bore se kao gnui...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Meni li?no je svejedno da li ima obezbeðenje. Male su šanse da ?e grupa manijaka, nekih navija?kih skupina i sl. grupacija uleteti u neki lokal. Meni je ok da ima jedan pripadnik obezbeðenja na ulazu i to je to. Jer i ako ima manika koji bi hteli tu?i pedere ne?e sigurno uleteti gde nas je najviše, ve? ?e na?i izolovane pedere. Kao što lav ne?e napasti zebre u skupini, ve? ?e tražiti one što same pasu travu :animal:
U je.....:lukavi:
Istrazivanja CSU (Community Safety Units) Londonske metropoliten policije su pokazala:

Homofobicni napadi predstavljaju deo svakodnevnog zivota zrtava, na poslu, kuci ili tokom provoda. Homofobicni incidenti najcesce ukljucuju jednu zrtvu koja je usamljena u tom trenutku. Vreme napada nije samo nakon izlaska iz klubova/pabova petkom i subotom, vec obuhvata siri vremenski period u danu i nedelji. Nasilni ispadi se javljaju dok zrtve obavljaju svakodnevne radnje. Osumnjiceni su obicno osobe koje su poznate zrtvama, najcesce komsije, lokalna omladina. Nasilje u gay vezama uzima vrlo slicne oblike kao u heteroseksualnim.

Detaljno istrazivanje 101 slucaja nasilja tokom januara 2001. godine pokazuje da:

tri od cetiri zrtve nasilja su bile same u trenutku napada,
skoro svaka peta je bila sa partnerom u tom trenutku,
a tek svaka 20. zrtva se u tom trenutku nalazila u grupi.

Polovina slucajeva nasilja se desilo u kuci ili neposrednom komsiluku, na poslu 10%, na ulici 18%, u ili blizu kluba/paba isto 10%, u javnim toaletima i na kruzing mestima tek svaki 33. slucaj, a na ostalim mestima 6%.

Statistike sidnejske policije kazu da sansa da homoseksualni muskarci budu fizicki napadnuti tokom godine je cetiri puta veca od heteroseksualnih. Kod zena taj odnos je 6:1.

E, sad malo saveta kako da budete sigurniji.

Uvek se trudite da budete sto svesniji svog okruzenja (znaci, nema ozderavanja od alkohola i unosenja ostalih toksicnih materija :) ).

Ako hodate i neko vas sumnjiv prati idite sto pre na mesto gde ima puno ljudi.

Ako vam neko iz kola preti, obavezno trcite u smeru suprotnom od smera kretanja vozila (da bi vas pratio, vozac mora da ide u rikverc, sto je uzasno sporo i komplikovano ili mora da istrcava iz kola, sto vam daje dovoljno vremena da steknete odredjenu prednost :) ).

Uvek imajte pri sebi nesto novca za taksi, novca za telefonski poziv ili kredita na prepaid mobilnom racunu.

Pripremite kljuc u rukama pre nego sto se priblizite kuci ili kolima.

Nosite pistaljku ili neki drugi predmet/uredjaj koji pravi veliku buku. Ako vas napadnu, vicite sto glasnije mozete. Napadaci se plase buke.

Ako ste u mogucnosti, parkirajte u dobro osvetljenom i posecenom delu grada.

I svi na treninge borilackih vestina! :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako se ljudi tako osecaju bezbednije, zasto da ne. I zasto da te retke vecheri ne prodju bez incidenata ako vec postoji shansa da se mogu desiti?

Meni lichno dodje svejedno, nit ih primecujem nit bih se oslanjao na njih.

Mislim da kada bi doslo do fajta tetke ne bi zakazale u odbrani svoje koze, cene one tone pudera i fejs liftinga vishe bilo chega drugog. Tachnije, snashli bi se u svakom sluchaju :)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Loud & Queer
E, sad malo saveta kako da budete sigurniji.

Uvek se trudite da budete sto svesniji svog okruzenja (znaci, nema ozderavanja od alkohola i unosenja ostalih toksicnih materija :) ).

Ako hodate i neko vas sumnjiv prati idite sto pre na mesto gde ima puno ljudi.

Ako vam neko iz kola preti, obavezno trcite u smeru suprotnom od smera kretanja vozila (da bi vas pratio, vozac mora da ide u rikverc, sto je uzasno sporo i komplikovano ili mora da istrcava iz kola, sto vam daje dovoljno vremena da steknete odredjenu prednost :) ).

Uvek imajte pri sebi nesto novca za taksi, novca za telefonski poziv ili kredita na prepaid mobilnom racunu.

Pripremite kljuc u rukama pre nego sto se priblizite kuci ili kolima.

Nosite pistaljku ili neki drugi predmet/uredjaj koji pravi veliku buku. Ako vas napadnu, vicite sto glasnije mozete. Napadaci se plase buke.

Ako ste u mogucnosti, parkirajte u dobro osvetljenom i posecenom delu grada.

I svi na treninge borilackih vestina! :)
Pa ovo mislim da svi znamo ... to je nešto osnovno da se ?uvamo od manijaka.

*nisi napisao ... ako ti neko na ulici nudi ?okoladu, nemoj uzeti. :eureka:
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam sama sebi obezbedjenje, a i onima oko mene... a desavalo se da branim i one koje ne poznajem niti znam odakle su ispali, al vidim da ih neko maltretira... :superheroj:

ne bojim se nikoga i nicega!
uvek postoji nacin da se izadje na kraj sa agresivcima... najcesce i ne stigne do fizickog kontakta, dovoljne su moje oci :lood: i ono sto im kazem (trenutna psiholoska procena)

sve u svemu zacin c i zabole me za obezbedjenje :zen:
Korisnikov avatar
By tramp
dakle :eya: vodim te sa sobom :D

mislim da ima logike da je biti u grupi manje opasno od pojedinacnog setanja ali sa grupom se povecava i vidljivost tako da oni koji bi mozda kao pojedinci izbegli homofobne napade jer "izgledaju" str8 te su za homofobe nevidljivi na ulici postaju vidljivi u grupi

sto se tice obezbedjenja, pa valjda treba imati neku vrstu obezbedjenja na bilo kakvom javnom okupljanju a ako je to obezbedjenje kako treba (vidljivo/zastrasujuce) onda ga ne treba puno

inace ja sam bila na kucnom partiju gde su uletela 2 tipa i krenuli da prave sranje - krenuli da napadaju 2 trans zene i kad ih je vlasnica stana zamolila da izadju krenuli da napadaju nju da bi konacno devojku koja je pokusavala da smiri situaciju gurnuli kroz staklena vrata nakon cega su bukvalno izgurani napolje i izbaceni iz stana - ono sto meni nije nikad bilo jasno je kako im nije palo na pamet da je tu 50tak ljudi a da su njih dvojica i da su mogli da popiju debele batine e sad sreca za njih vecina ljudi nije zelela da se bije nego samo da ih izbaci napolje ali cinjenica je da se vise nisu pojavili (inace policija je posle konstatovala da su ta dva tipa isli od partija do partija i pravili sranje drugde tu noc (str8 partijima) - dakle ima ljudi kojima je zabava da idu uokolo i prave sranja

meni je bilo drago sto su ih ljudi iskulirali i sto se sve zavrsilo sa manjim incidentom jer nesto ne zelim da se izjednacujem sa tima i takvima i bilo bi mi strasno da su svi krenuli da ih mlate koliko god da su izazivali i koliko god da bi to bila "poruka" drugima i slicnima a dokazalo im se da ne mogu da stvore haos na duze od par minuta
Korisnikov avatar
By EYA
tacno tako, u tome i jeste ceo stos: ne spustiti se na isti nivo i onda ti to daje psiholosku prednost jer su tupani navikli na klasicne reakcije ljudi i to ih uvek dodatno lozi, zbog toga i pocinju jer u tome uzivaju.... ali kad neko stalozeno pocne da im prica i to bez trunke straha, onda se i te kako zbune, cak verovatno i postide i onda ih lepo samo izbacis napolje kao u toj situaciji koju je tramp navela :yes:
Korisnikov avatar
By reveal
mene i druga su jednom pratili poste Cana... ili smo bar mislili da nas prate... sto dokazuje da se oboje nismo osecali dovoljno sigurno.
ne znam, mislim da je bitno da ima bar par bulija na vratima ili tako nesto, ako slucajno dodje do nekog "curenja"... mada u svakoj diskoteci i ima neko obezbedjenje na ulazu, tako da....
a i u principu, ko moze da zna da se gay party upravo zbiva na tom i tom mestu. niko, ako se nehvate dva decaka koji se drze za ruke, ili 2 ribice koje se cmacu na sred ulice.
hocu da kazem da postoji sansa, ali isto tako i ne postoji.
bilo je par incidenata, verujem da je bilo u parku preko puta Cana i + jos negde, ali po mom iskustvu, nikada nisam dosla ni u jednu opasnu situaciju.

:pegla: :sladoled: :ua:
By SUNNY B
posle ovog sto mi se desilo sad u petak u x-u obezbedjenje mi niti treba niti ga zelim. s ozbirom na to da sam dobila batine od onog divljaka od obezbedjenja ni kriva ni duzna i da me nije draco na vreme sklonila od njega, mislim da nekoga od nas dvoje ne bi bilo. kukavica , homogobicna crnogorska picka (izvinjavam se crnogorcima) koja je nasla da tuce nekoga ko je za 2 glave nizi od njega. ja tamo verovatno vise ne smem da udjem. hvala draco na pomoci ,ali koja su mi oni zastita od manijaka kad su oni prvi od kojih dobijam batine. obezbedjenje je totalno down! :down:
od sada jedino verujem draco-u kao svom obezbedjenju.
Korisnikov avatar
By unic0rn
cek cek, a sto te je hteo tuci?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by unic0rn
cek cek, a sto te je hteo tuci?
I ja bih isto voleo to da znam.... :mad: :mad: :mad:
Korisnikov avatar
By EYA
govorim tiho i nosim draco sa sobom :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by EYA
Ima li ðzepno izdanje Draco u prodaji? :jumphug:
Korisnikov avatar
By EYA
tebi to ne treba, ti imas mene :jumphug:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ne znam baš, Draco se dokazala u akciji ... sada je na velikoj ceni :lukavi:

bolje dve lezbe, nego jednu :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
Ima li ðzepno izdanje Draco u prodaji? :jumphug:
LoooooL!!!
E oboje ste stvarno blesavi!!! :lol:

Tnx, trebalo mi je malo smeha danas. :kiss: :grouphug:
Korisnikov avatar
By mary
Ja se uglavnom ne plasim da ce me neko napasti...
Ali jednom sam imala tako grozan osecaj da mi preti neka opasnost, kada sam se priblizavala mestu gde je odrzavana gay zurka, da ne mogu da vam opisem...Na srecu, nista mi se lose nije desilo.
By the way, drug koji je isao samnom u osnovnu mi je pricao kako je nekoliko puta bio u parku preko puta Cana(kada su se odrzavale gay zurke), da sacekuje pedere koji se vracaju sa zurke. Uzas, nisam mogla da verujem :mad:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by ^mary^
Ja se uglavnom ne plasim da ce me neko napasti...
Ali jednom sam imala tako grozan osecaj da mi preti neka opasnost, kada sam se priblizavala mestu gde je odrzavana gay zurka, da ne mogu da vam opisem...Na srecu, nista mi se lose nije desilo.
By the way, drug koji je isao samnom u osnovnu mi je pricao kako je nekoliko puta bio u parku preko puta Cana(kada su se odrzavale gay zurke), da sacekuje pedere koji se vracaju sa zurke. Uzas, nisam mogla da verujem :mad:
Upravo se o tome radi! Postoji bagra koja ide na sajt samo da bi se informisala gde se dasavaju zurke i dala sebi boesnog oduska! Zato je obezbedjenje veoma bitno. Nemam sta da prigovorim obezbedjenju na prosloj zurci u Trezoru. Istina da ih je bila gomila (kao i pandura) ali mislim da je to neophodnost.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!