Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
idemo u nemachku...

yeeeeeeey!!!!

:opacupa: :opacupa: :opacupa: :opacupa:
Cekaj, ne huli:bic:Nesto sam se nadao da Spanci igraju bar nereseno (da bi nam samo bod bio potreban) ali dzaba. Toliko puta su me izneverili da ne verujem dok ne vidim tu pobedu nad Bosnom.
Sto se tekme tice, OK, taman koliko je trebalo za nejake Litvance. I mislim da je to dobar znak, uopste dobro procenivanje protivnika. Zato sam uveren da je Petkovic dobar trener. Nasi ne glavinjaju, rade ono sto se dogovore i eto rezultata.

Ali, svaka cast i Cro, u poslednjoj utakmici, sa direktnim rivalom, sa imperativom pobede....( a i zaradio sam na njima:dancing: )

I takooo....do srede:cekam: :fige: :cigareta:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bosanci u Kovilovu vredno treniraju a trener kaze:'Ocekujemo da iz BIH dodje vojska navijaca. I vecina dolazi da navija za SCG. Pa, da li toga ima jos negde u svetu'???

Elem, kratka moguca buduca situacija:

Ako budemo prvi idemo direktno, ako budemo drugi ne mozemo da se nadjemo medju 2 najbolje druge te, stoga, pravac baraz. Ono sto je lose je sto je taj isti baraz poludirigovan tako da bi se sigurno sastali sa nekom od jakih reprezentacija (jebi ga, nedostajali bi nam bodovi). Jakih u smislu da se rang lista onih koji idu u baraz pravi na osnovu FIFA-ine liste gde mi nikako ne stojimo dobro.
Zato prosto moramo da pobedimo BIH. BIH, koja ima 4-4-1 skor - da se i to ima u vidu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Bosanci u Kovilovu vredno treniraju a trener kaze:'Ocekujemo da iz BIH dodje vojska navijaca. I vecina dolazi da navija za SCG. Pa, da li toga ima jos negde u svetu'???
A jok navijace Srbi za BIH?! Mislim i on se pravi naivan i blesav. Tek ce da vidi, kad na Marakani osvanu transparenti: Modrica, Banja Luka, Bijeljina....
i to svim srcem za Srbiju! :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Mislim da cemo pobediti. Poslednje dve tekme mi ulivaju nadu.

Btw. trenutno se igra tekma izmedju SCG-BIH (mladi). Trenutni rezultat 1:1.
Korisnikov avatar
By Kupper
A trebaju nam ti bodovi k'o 'leb. Za baraz posto Belgija vodi vec 2-0.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Utakmice se odvijaju po prognozama....
Belgijanci, Spanci i mi vodimo....
Doduse Belgijanci i Spanci sa 2:0.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu su iz evropske kvalifikacione zone uz doma?ina Nema?ku obezbedile reprezentacije Ukrajine, Holandije, Poljske, Engleske, Hrvatske, Italije i Portugala, ali ?e u poslednjem kolu ipak biti još dosta uzbuðenja. U sedmoj grupi, u kojoj je i naša reprezentacija, svi ljubitelji fudbala ve? verovatno napamet znaju kakve su sve varijante u opticaju, a nadamo se da ?e ishod biti povoljan po "plave". U prvoj grupi, ?eškoj je potrebna pobeda u Finskoj za plasman u baraž, a u suprotnom u doigravanje ?e Rumunija.

U grupi 2 plasmanu u baraž najbliži su Turci kojima je za drugo mesto potrebna pobeda u Albaniji. Danska je veliki favorit protiv Kazahstana, ali joj je potrebno i da Turska ne pobedi, dok je Gr?koj uz pobedu nad Gruzijom potrebno i da Turska i Danska ne zabeleže pobede. U tre?oj grupi, Slova?ka i Rusija ?e u meðusobnom duelu odlu?iti ko ?e biti drugi, a u slu?aju remija prednost imaju Slovaci.

Najkomplikovanija je situacija u ?etvrtoj grupi. Švajcarsku pobeda u Dablinu i pobeda Francuske manja od ?etiri razlike direktno vode u Nema?ku, dok bi "trikolori" morali u baraž. Nadu gaji i Republika Irska koju bi trijumf nad Švajcarcima odveo u plej of, mada ima i teoretske šanse za prvo mesto ukoliko Francuska ne pobedi Kipar. Sudbina Izraela je u rukama ove tri selekcije i zaista su mu male šanse da zauzme jedno od prva dva mesta. U grupi 5 nema dilema pošto je Italija prva, a Norveška druga zahvaljuju?i boljem meðusobnom duelu sa Slovenijom.

Ista je situacija u šestoj grupi gde ?e meðusbni duel Engleske i Poljske odlu?iti ko ?e biti prvi u grupi. U grupi 8, Hrvatska je ve? obezbedila put na Mundijal, a šanse za to ima i Švedska koja bi pobedom nad Islandom bila jedna od dve najbolje drugoplasirane selekcije.

Sreda, 12. oktobar:

Grupa 1
16:00h Andora - Jermenija
19:30h Finska - ?eška
19:30h Holandija - Makedonija
Tabela: Holandija 31 bod, Rumunija 25, ?eška 24, Finska 16, Makedonija 8, Andora 5, Jermenija 4

Grupa 2
18:00h Albanija - Turska
18:00h Kazahstan - Danska
18:00h Gr?ka - Gruzija
Tabela: Ukrajina 25 bodova, Turska 20, Danska 19, Gr?ka 18, Albanija 13, Gruzija 10, Kazahstan 1

Grupa 3
20:15h Luksemburg - Estonija
20:30h Portugal - Letonija
20:30h Slova?ka - Rusija
Tabela: Portugal 27 bodova, Slova?ka i Rusija 22, Letonija 15, Estonija 14, Lihtenštajn 8, Luksemburg 0

Grupa 4
20:45h Francuska - Kipar
20:45h Republika Irska - Švajcarska
Tabela: Izrael 18 bodova, Švajcarska i Francuska 17, Republika Irska 16, Kipar 4, Farska ostrva 1

Grupa 5
20:30h Belorusija - Norveška
20:30h Italija - Moldavija
20:30h Slovenija - Škotska
Tabela: Italija 20 bodova, Norveška 15, Slovenija 12, Belorusija i Škotska 10, Moldavija 5

Grupa 6
20:30h Austrija - Severna Irska
20:45h Engleska - Poljska
20:45h Vels - Azerbejdžan
Tabela: Poljska 24 boda, Engleska 22, Austrija 12, Severna Irska 9, Vels 5, Azerbejdžan 3

Grupa 7
20:30h Litvanija - Belgija
20:30h Srbija i Crna Gora - Bosna i Hercegovina
20:30h San Marino - Španija
Tabela: Srbija i Crna Gora 19 bodova, Španija 17, Bosna i Hercegovina 16, Belgija 11, Litvanija 9, San Marino 0

Grupa 8
19:00h Malta - Bugarska
19:30h Maðarska - Hrvatska
19:30h Švedska - Island
Tabela: Hrvatska 23 boda, Švedska 21, Bugarska 14, Maðarska 13, Island 4, Malta 2
Korisnikov avatar
By Kupper
Sedmi minut:

KEZMAAAAAAAAAAN - goooool. 1-0.....

Jes !!!
Korisnikov avatar
By zboO
super su pocheli.....ali sada opet igraju unazad....mada ja gledam na jedno oko, pa mozda i greshim! :neznam:

i Spanci trenutno vode sa 1:0 !!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma dobro su igrali...osim nekih poslednjih 10-ak minuta...al' dobro... u drugom poluvremenu cemo dati jos min. 2 gola :D ... :optimista:

:yay:
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam zadovoljan :trljaruke:

josh ako i drugo poluvreme ovako dobro odigramo... tipujem da cce nikola da zabije :gol:

:fige:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa Vukicu breee..jel hoces da udjes u taj gol? Pa sutni bre na vreme :cupakosu: .. kakav penal!!!
Korisnikov avatar
By spliff
ale ale, ale ale, ale ale ale ale
ale ale, ale ale, ale ale ale ale.....

idemo dalje :) :) :) :) :) :)

:gol:
By amnesia_
AAAAAaaaaAAAaaaAAAaaaAAAAAAAaaaaaa!!! :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Ala je Eurosport brzzzzzzzzz:
Slika

Serbia and Montenegro beat Bosnia Herzegovina with a sole Mateja Kezman goal to win Group 7 and qualify for the World Cup in Germany. The Atlético Madrid striker scored after 7 minutes and after Nemanja Vidic was sent off Serbia held on with ten men, the victory consigning Spain to the play-offs.

In a match marred by scrappy, Serbia were always favourites to beat their Balkan rivals in front of a full-house in Belgrade. .

Star man Stankovic was absent for the Serbs, but with enough quality and experience throughout the side, once Kezman prodded the ball in from close range after seven minutes it seemed that they would cruise.

Indeed Serbia's frustration boiled over, Nemanja Vidic picking up a second yellow after clumsily blocking Salihamidzic late on.

:klap: :up:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Rezultat super, atmosfera 5- .

Da sumiram, karta 500 din, duks 2200 din, patike 7890 din, ali pratiti najvazniju tekmu sa severne tribine? NEPROCENJIVO. :D :bouncy: :B :srbin:

Zaista bilo je sjajno, ako se izuzmu evidentni propusti od strane bezbednjaka.

Extra, extra, extra. Jel isao jos neko?

Nasi su se plasirali na Deutschland2006, sve cestitke. Mnogi su sumnjali u ovu reprezentaciju, cak i na ovom forumu, bilo je i ruznih reci, ali necemo sad o tome. "Plavi" na celu sa Ilijom Petkovicem su demantovali sve one neverne Tome i zasluzeno se nasli u jednom od sesira za SP2006. Puno srece!
Bio ja ali tek na drugo poluvreme. I to na zapadu. Doslo je do male zabune kod mojih "nabavljaca" karti koji su nesto usrali, tako da sam se jedva ugurao preko poznanika iz obezbedjenja.
Naravno atmosfera za pamcenje. Iako sam ja imao prilicno los pogled.... :(
A tvoje sms-ove sam video tek posle 3 sata....:(
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spliff
Originally posted by Leod
Cestitam:klap:
Jel ima sad BIH ikakve sanse..ono hoce ic u dodatne kvalifikacije?
nema nikakvih shansi....

:gol:
SCG-direktno, Spanija baraz. Ostali, kuci.
Korisnikov avatar
By Kupper
A sta je sa zrebom za baraz klinaca?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A sta je sa zrebom za baraz klinaca?
Znaci smejao sam se do bola. :roflmao:
SCG-Hrvatska :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ej ti, radim, stvaram.....nisam imao pojma:sw:

Presesce ti smejanje:elektro:

:moby:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ej ti, radim, stvaram.....nisam imao pojma:sw:

Presesce ti smejanje:elektro:

:moby:
Ma ja se smejem na cinjenicu, da smo u bubnju sa milion kuglica, ima da nas izvuku sa "susjedima". :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa to je dobra vest. Odracemo ih peske.
By nsideu

Star man Stankovic was absent for the Serbs, but with enough quality and experience throughout the side, once Kezman prodded the ball in from close range after seven minutes it seemed that they would cruise.

:klap: :up:
Serbs :) :srbin:

Bravo lavovi :yay:
Korisnikov avatar
By Kupper
Baraz:

Spanija-Slovacka
Svajcarska-Turska
Norveska-Ceska

Prve utakmice 12.11, revansi 16. novembra.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!