Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ^mary^ja sam ovu temu izdvojila jer je zanimljiva, a zanimljiva je jer ovo nije anketa, vec su ljudi razmislajli i pricali !
Biseksualnost NE postoji.
Originally posted by EYAJoj bre, dobro! Razumela sam!Originally posted by ^mary^ja sam ovu temu izdvojila jer je zanimljiva, a zanimljiva je jer ovo nije anketa, vec su ljudi razmislajli i pricali !
Biseksualnost NE postoji.
ne interesuju me statistike, ko od vas u sta veruje.
zelim da znam zasto tako verujete !?
Originally posted by Neodoljivaako su mi oboje podjednako, na sve nacine, privlacni, to znaci da mi ni jedno od njih nije dovoljno privlacno, cim mi ostaje prostora da delim paznju, misli, zelju, emocije... pa ne bih odabrala nikog od njih vec bih trazila dalje, nekog ko ce me celu zaokupiti.
kada bi bili u stiuaciji gde morate da odaberete devojku ili decka......koji su vam jednako privlacni i fizicki i psihicki.......koga bi odabrali????
Originally posted by Neodoljiva
kada bi bili u stiuaciji gde morate da odaberete devojku ili decka......koji su vam jednako privlacni i fizicki i psihicki.......koga bi odabrali????
Originally posted by FreyZa neupucene: Najpoznatija rimska ljubavnica (citaj u znacenju kurva), istovremeno rimska carica bila je Valerija Mesalina. Popeja je poznata kao "Popeja izdajnica", i ubraja se zajedno sa Valerijom Mesalinom Agripinom Mladjom (Agripinilom, majka Lucija Domicija Nerona) u najvece zenske zlotvore u istoriji ljudskoga roda.
Za neupucene: Popeja (u originalu Poppaea) je najpoznatija Neronova ljubavnica, uopste najcuvenija rimska ljubavnica... Inace, besmisleno je upustati se sa njom u diskusiju, devojka je toliko inteligentna i savrsena ..........
Originally posted by NeodoljivaOvo pitanje je totalno besmisleno! Ako vec dodjem u situaciju da biram izmedju dve osobe...NECU izabrati ni jednu, nevezano za njen pol. Kako molim te da mi dve osobe budu POTPUNO identicno zanimljive? Koja od te dve osobe da mi odvuce paznju? Jedino da zivimo "srecno utroje".
Originally posted by fencysmurfDivno re?eno! Svaka?ast fency!
biseksualnost ne postoji, svi crnici su isti, svi srbi su zlocinci, makedonci nisu narod, crnogorci nemaju jezik...
Originally posted by Dj-Girl
odgovor...
yes bisexuality definitely exsists..and i think its healthy
at the end of the day we are sexual animals.
i beleve we are all born bisexual but we choose what we like or dont like.
sex is sex and it makes us feel good..so why would we not be capable of enjoying both sexes?
i actually think its healthier to be bisexual than it is to be gay or straight or a lesbian.
you are more in touch with yourself as a confident and sexual being...that just my 2 cents
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!