Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Sre?ko Katanec
2
100%
Nema glasova
0%
Klaus Augentaler
Nema glasova
0%
Mario Basler
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nijedan od ponudjenih. Ovde cu izneti objektivno misljenje, a ne kao vatreni zvezdas. Najbolje resenje bi bio Radomir Antic.
Korisnikov avatar
By Mars
O-ho!

Moja poruka je izbrisana. I toga dakle ima...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by BlueUnion
E pa ovo su imena potencijalnih kandidata. Bjekovi? je navodno za Sre?ka Kataneca.

Jes da Sre?kov nacionlani background meni li?no ne imponuje, ali mislim da je možda baš on dobitna kombinacija.
Mozda. I ja mislim da je Antic bolji ali ne verujem da bi pristao.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Mozda. I ja mislim da je Antic bolji ali ne verujem da bi pristao.
Pristao bi kada bi se zadovoljili neki uslovi.
Prvo da se covek adekvatno plati, jer ipak je rec o velikom fudbalskom strucnjaku, a drugo verovatno i najvazniji uslov je da ima apsolutnu samostalnost kao sto to imaju svi uspesni menadzeri sirom sveta.
Da podsetim Radomir Antic se vec "nudio" pre par godina da sedne na klupu nacionalnog selektora (cini mi se posle odlaska onog nesrecnog Slobodana Santraca), ali nase tadasnje glavesine iz fudbalskog saveza nisu pristale da se ne mesaju u njegov posao. Prosto zvuci neverovatno da kinta nije bila razlog (sto se u prvi mah cinilo) sto nije doslo do dogovora, vec sujeta Miljanica i njegovih ljudi. E Zecevic je teska fukara, klasicna Miljaniceva skola, tako da ne cudi sto nam je klupski fudbal na tako niskim granama. Bez obzira sto sam zakleti anti-grobar, smatram da nam boljitka u fudbalu nema dok se takve mafijoze totalno ne uklone iz naseg fudbala. Na nivou nacionalne selekcije, stvari su pocele da se krecu, kao i u Zvezdi koja je bila u slicnoj situaciji pre par meseci. Jedino su komsije iz Humske ostale "poslednji komunisticki bastion" fudbala! Uostalom, lepo su to na protestu ispred Narodnog Pozorista rekli Grobari.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sada je navodno i Tigana u igri.

Anti? nije lud da doðe u naš fudbal, kao što ni Boža Maljkovi? nije lud da se bavi košarkom u Srba. :smokin:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion

Anti? nije lud da doðe u naš fudbal, kao što ni Boža Maljkovi? nije lud da se bavi košarkom u Srba. :smokin:
Potpisujem. Nazalost.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jirgen Reber je novi trener Partizana, saopštio je u ?etvrtak klub iz Humske. Nema?ki stru?njak je potipisao ugovor sa 1/2crno-belima1/2 do kraja sezone, uz opciju da se saradnja nastavi za još 12 meseci.

Reber ?e ve? danas u 17.00 ?asova održati prvi trening u sportskom centru u Zemunu.

Naslednik Vlade Vermezovi?a je roðen 25. decembra 1953. godine. U igra?koj karijeri nastupao je za Verder, Bajern, Notingem Forest, Bajer Leverkuzen i Rotvajs iz Esena, u kojem je 1991. godine zapo?eo trenersku karijeru.

Pored Rotvajsa vodio je Štutgart, Volfsburg i Hertu u kojoj se zadržao punih šest sezona i postigao najve?e uspehe. Sa klubom iz Berlina prešao je put od nema?ke "Cvajte" do Lige šampiona.
Korisnikov avatar
By Kupper
Jedva da sam cuo za coveka i to zbog Herte. Ne verujem u startu.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ajde rezultat je extra. Ali ime.... zaista prvi put ?ujem. :jbg:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
Ajd da vidimo.... :D
Videli smo... :jerry: :redaljka:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
Ajd da vidimo.... :D
Videli smo... :jerry: :redaljka:
Jao zlobnice! :lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa u pravu je bigirl. Videli smo. Ozbiljno. Ni Zenga nije neko trenersko ime, naprotiv, ali ovaj Reber je smesan. Kad sam (ovde) video ko je novi malo sam trazio po netu. Sa tim timom Herte i ja bih bio dobar trener.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zenga ima mozda mali veci "pedigre", ali iskren da budem, Zenga je maltene najmanje zasluzan za Zvezdine poslednje uspehe. ALO BRE MI SMO TIM! Zivot! Ma tresu se gace svima od nas. Trener nam i ne treba! :P :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
:jumphug: Decaci mogu i sami....Zenga je marketing.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!