Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Sad samo i Bosna da nas ne prestigne. Imaju 3 boda zaostatka, sledecu igraju sa pojacanim:D San Marinom....zajebano...ali, dobro je. Bolje smo se udali nego sto smo se nadali:drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da znas. Mene vise plase ova dva preostala meca, nego ovaj vecerasnji....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:lol: .... gledamo utakmicu (da, kao sto kaze zbunjena, ne znamo zasto smo uopste gledali...samo gubimo nerve sa idiotima) dve drugarice, drug i ja .... i tamo negde pri kraju prvog poluvremena primetim ja da pada kisa... i kao kazem : "ma da, reci ce da im je smetala kisa :lol: " a tek ce moja drugarica : "ma da.... :lol: reci ce da su imali kopacke za suvu travu :lol: "

O boze...stvarno ne znam kako smo upeli da damo taj gol .. (nisam gledala 2. poluvreme)

:drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto rece Zbunjena mogli smo da popijemo glat petardu! Ali hvala bogu, sreca je nocas radila za nas....
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Jebo te, koliko kukulelemacenja!!!

Dajte ljudi, ovaj tim je najbolji od 1990. i jedino sto im treba jeste da se ne useravaju i igraju bunker nego da zagrizu metak. Prvi put sam u ovoj reprezentaciji video da kada odbrambeni igrac presece napad i uzme loptu, da taj igrac onda krece u kontru, pa sta bude. Plus sto nemamo vise (razmazenih) zvezda nego igrace koji tek treba da se zaista dokazu. To je napredak koji je Petkovic doneo i nesto sto nismo imali ranije.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by zbunjena
kakav uzasss, i zashto gledam pitam se iz minuta u minut..... 1:1 (trenutno) kako smo pocheli, chudi me da nismo primili petardu!!

:kletva:
ma daj.... osvojili smo bod, josh uvek smo prvi u grupi... idemo na svetsko prvenstvo, konachno bez barazza

kao shto sam i pretpostavio nemanja vidicc je bio najbolji
go nemanja!!!

:gol:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by xgirlx_bg
O boze...stvarno ne znam kako smo upeli da damo taj gol .. (nisam gledala 2. poluvreme)
:drama:
deki stankovicc asistirao onom majmunu kezzmanu... i tako.... nije bio losh gol!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Od gola ne bi bilo nista bez Zigica.

Zajebi to. Kad imas coveka kosarkaske visine koji zna da igra i nogom i glavom, prosto moras da ga koristis.

On i Vidic za svaki korner u sesnaesterac i eto pola gola. Makar cetvrt...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff

deki stankovicc asistirao onom majmunu kezzmanu... i tako.... nije bio losh gol!
I sad, kad Zvezdas ovo procita pasce u depresiju. Mislim, Kezman se ne dira:D :D

Inace, Njuskalo je u pravu. Ne znam da li je ovo bas najkvalitetnija reprezentacija od devedesete ali svakako sa najvecim mu***a:yes:sto ispade vaznije od znanja velikih i preplacenih igraca:up: Nista bez Vidica, Zigica i ostalih klinaca:klap: Pa i Stankovic bolje igra s njima:B nego sa lupljenim u glavu Mihajlovicem:lood: i ostalom belosvetskom bratijom:sesir:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kupper
Originally posted by spliff

I sad, kad Zvezdas ovo procita pasce u depresiju. Mislim, Kezman se ne dira:D :D
kad bude davao golove na svakoj utakmici neccu ga dirati.... obeccavam :)
Inace, Njuskalo je u pravu. Ne znam da li je ovo bas najkvalitetnija reprezentacija od devedesete ali svakako sa najvecim mu***a:yes:sto ispade vaznije od znanja velikih i preplacenih igraca:up: Nista bez Vidica, Zigica i ostalih klinaca:klap: Pa i Stankovic bolje igra s njima:B nego sa lupljenim u glavu Mihajlovicem:lood: i ostalom belosvetskom bratijom:sesir:
dajte mlade lavove!!!!
deki je :kralj:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa ja mu pricam za Kezmana vise od godinu dana ali i on i, cini mi se, Zbunjena, ne daju da se pipne decko:rool:
Korisnikov avatar
By spliff
igrach utakmice nemanja vidicc (po politici)

zvezdash shta sad kazzesh?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma utakmica mi uopste nije bila za odusevljenje. Imao sam utisak kao da na klupi umesto Ilije Petkovica gledam Miljanica! Ono sto nas izvuklo na tekmi je pre svega "neposlusnost" mladjeg igrackog kadra i mnogo srece!! Jednostavno mislim da bi uzasno prosli da su svi poslusali ono sto je Petkovic kenjao. Uostalom zar ste zaboravili kako je tekla tekma prvih 15-20 min. Pa sine mogli su da nas izbuse! Tu nas sreca izvukla, a kasnije na svu srecu proradila je igracka kolektivnost i otvorenija igra.
Jebo ga bunker sistem!
A za Vidica Spliff skidam kapu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa ja mu pricam za Kezmana vise od godinu dana ali i on i, cini mi se, Zbunjena, ne daju da se pipne decko:rool:
:spank: :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
kuppi kakve veze ja imam sa kezzom....nit' ga volim, nit' ga mrzim...mis'im da si me pomeshao sa neki :P :D

on daje golove sluchajno!! tj. kada ga usere :D Vidic je car....a o onom majmunu sto je dobio crveni karton nemam komentar!!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ZvezdasBG
A za Vidica Spliff skidam kapu.
:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena
kuppi kakve veze ja imam sa kezzom....nit' ga volim, nit' ga mrzim...mis'im da si me pomeshao sa neki :P :D

on daje golove sluchajno!! tj. kada ga usere :D Vidic je car....a o onom majmunu sto je dobio crveni karton nemam komentar!!
Pres'o sam se. Sorry:kiss:
Korisnikov avatar
By spliff
btw
kezzmana ne mogu ochim da vidim, jedino zbog chinjenice da je svaki put dao zvezdi gol dok je igrao u partizanu
ali zato je i deki stankovicc svaki put davao gol partizanu.. josh od pionirskih selekcija...
deki je :kralj:
Korisnikov avatar
By Kupper
Za prvenstvo sveta plasirali se:
Meksiko, Brazil, Argentina, Iran, Kuvajt.....i jos neke vanevropske zemlje i na kraju spiska Ukrajina kao dosad jedina iz Evrope. Jak fudbal na ovom kontinentu kad se sve odlucuje u poslednjim kolima.

Btw, Cro ce popiti kaznu samo tako. Izgubili prvo mesto igrajuci sa Maltom u Valeti 1-1. Dobra vest:snob:
By nsideu
Najgore prvo poluvreme IKAD! :lol: Al svidja mi se sto konacno imamo ekipu ludaka spremnih da izginu.

Vidic je bio najbolji, ulazak Zigica je promenio tok utakmice u nasu korist. Djordjevic nema kondiciju za 90 minuta, trebalo je pustiti Simona da igra barem 15 minuta. Nije mi jasan Petkovic, pocinje sa postavom kakvu ni Santrac ne bi izveo i onda umesto da vice na njih, sedi na klupi kao jagnje. Al ima rezultate covek, jebiga.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by nsideu
Nije mi jasan Petkovic, pocinje sa postavom kakvu ni Santrac ne bi izveo i onda umesto da vice na njih, sedi na klupi kao jagnje. Al ima rezultate covek, jebiga.
Rekoh ja vec negde. Miljanicev duh i dalje vlada...
Korisnikov avatar
By Kupper
Da li cemo pobediti Litvaniju? Bez Dragutinovica?
Korisnikov avatar
By zboO
Pa igra Ziga...to je dobra vest! Ali ne zelim da baksuziram....videcemo!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prolazimo.....
Ovo je suvise blizu da bi se tek tako propustilo....
Ali da ne baksuziram.... :fige: :molise:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pazite ovo:
Selektor španske fudbalske reprezentacije, Luis Aragones, izjavio je pred poslednje utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da ?e njegova reprezentacija sigurno putovati u Nema?ku.

On je dodao kako je ubeðen da ?e "crvena furija" osvojiti prvo mesto u kvalifikacionoj grupi 7, u kojoj na tabeli trenutno vodi reprezentacija Srbije i Crne Gore sa dva boda prednosti ispred Španije.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Kornja?a je poznat po nebuloznim izjavama.

Toliko od mene za sada, pošto rekoh da ?u se ovde obratiti tek posle utakmice SCG-BiH.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
1600 ulaznica je ustupljeno navijacima iz BIH (ocekuje se da ce ih toliko i doci). Doduse u prvi mah je bilo planirano da se ne organizuje neki kolektivni dolazak navijaca iz susedne republike, ali se na kraju ipak izaslo u susret FSBIH.
Inace po propozcijama UEFA, predvidjeno je da najmanje 10% kapaciteta stadiona mora da se ustupi gostujucim timovima ili selekcijama.
Korisnikov avatar
By spliff
idemo u nemachku...

yeeeeeeey!!!!

:opacupa: :opacupa: :opacupa: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Fudbalske reprezentacije Holandije, Italije, Portugala, Poljske, Engleske i Hrvatske obezbedile su plasman za Nema?ku :yay:

..još samo Srbija da proðe :evilwait:

Kada je Srbija zadnji put bila na sv.prvenstvu u fudbalu? 98? :srbin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!