Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Osvanuo je dan broj 3 u Humskoj 1 posle debakla od Makabija, a prva žrtva je ve? poznata - trener Vladimir Vermezovi? ?e, prema pouzdanim izvorima, biti smenjen, a na njegovo mesto dolazi Partizanova legenda - Mom?ilo Vukoti?. Iako su u opciji bila još neka imena, gotovo je sigurno da ?e to biti popularni Moca, koji je proteklih godina bio i selektor reprezentacije Kipra.

Mocin povratak meðu crno-bele planiran je u narednih nekoliko dana, a debitantski me?, ni manje ni više, nego protiv Crvene zvezde i to na njihovom stadionu, gde Partizan ?eka ne samo pobedu ve? i pristojnu igru još od 2001. godine. Pitanje je, meðutim, ho?e li i treba li poslednji debakl Partizana da se završi samo na promeni trenera?

Šampion države je u ?etvrtak doživeo najteži poraz na svom stadionu u evropskoj istoriji (teži i od 1-4 protiv bugarskog CDNA 1962. godine). Što je još gore, debakl je usledio posle uspešne sezone 2004/05, u kojoj su crno-beli prezimili u Evropi i bili prvaci države bez poraza.

Treba li podse?ati da su crno-beli igrali Ligu šampiona 2001. godine i bili u situaciji da postanu dominantan klub u dužem vremenskom periodu? Ne samo da se to nije desilo, ve? je usledila prodaja igra?a. Ipak, stigla je i druga šansa - nepoznata Artmedija u tre?em kolu Lige šampiona. Opet su se "kockice namestile" Partizanu i opet je prvak države nije iskoristio. Kao uteha je stigao Makabi Petah Tikva, anonimus iz Izraela. I šta se desilo? "Petarda" usred Beograda.

Šta je logi?no posle svega? Ostavke, ne ostavka. Ho?e li do toga do?i sazna?emo u ponedeljak, kada je svoj razgovor sa medijima najavio i direktor kluba Nenad Bjekovi?.

Do tada, crno-belima ostaje Hajduk iz Kule sa kojim igraju ve?eras od 19 ?asova. Trener Vermezovi? je u ju?erašnjem obra?anju medijima izrazio uverenje da ?e igra?i psihi?ki prevazi?i poraz od Makabija i nastaviti borbu za titulu (ostavku nije pominjao), dok je kapiten Nað izjavio:
- Navija?i s pravom negoduju, a na nama je da igrama povratimo njihovo poverenje. Kikseva više ne sme da bude, moramo da osvojimo sva tri boda.

Izvor: Glas-Javnosti
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Navija?i Partizana održali su u petak sastanak na kome je jednoglasno odlu?eno da se zapo?ne bojkot svih utakmica FK Partizan.
"Pozivamo sve navija?e i simpatizere, kao i sve ljude koji poštuju Partizan i žele dobro našem fudbalu da se u nedelju, 2. oktobra, dva sata pre po?etka utakmice protiv Hajduka (17 ?asova) okupimo na platou ispred Južne tribine, a da potom svi zajedno odemo do Upravne zgrade. Tamo ?emo da pro?itamo svoje zahteve i da ih predamo ljudima iz uprave. Naglašavamo da ?e protest biti miran i nenasilan. Molimo sve koji se odazovu ovom apelu da se ponašaju u skladu sa našim renomeom, dostojanstveno i ?asno, bez ekscesa koje druga strana može da zloupotrebi!!! ", navidi se u proglasu "grobara".
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa dobro. Krenuli su. Rekoh ja lepo pre par meseci, ne smejte se Zvezdi, jer sam znao da Grobari ne mogu daleko da doguraju sa bandom tipa Vermezovic, Bjekovic, Zecevic i sl.
Eto dokaza...
Korisnikov avatar
By zboO
ceo nash fudbal je smeshan....da ne kazem, tragichan!!! kukale nam majke sa takvim ekipama...strashno!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Ljudi, mene to sve toliko ne zanima da sam za poraz Partizana cuo na Forumu. Mislim, nisam ni registrovao UEFA. To i nekako ali Liga??? Veceras sam se iznenadio kad sam cuo da OFK-a vodi na tabeli.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ih bre. Pa romanticari odavno vode. :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Navijam za Blue-a:klap:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa jos malo cemo da ih pustimo. Mozda cak i do titule jesenjeg prvaka. :D Da bar nesto imaju. Kraj je NAS! :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vladimir Vermezovi? ?e biti jedina žrtva Partizanovog evropskog brodoloma, iako ni njegovu ostavku niko iz kluba nije tražio, saopštili su u ponedeljak ?elnici "crno-belih".

Ranije zakazana najava proslave 60 godina kluba, bila je prilika da predsednik Partizana Ivan ?urkovi?, generalni sekretar Žarko Ze?evi? i direktor Nenad Bjekovi? iznesu svoja viðenja krize u kojoj se aktuelni šampion nalazi. Po njihovim re?ima eliminacija iz Lige šampiona, a zatim i blamaža protiv Makabija, težak su udarac za ugled ali i kasu kluba, ali nema mesta panici, niti velikim promenama u rukovode?em kadru koje zahtevaju navija?i.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!