Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LeodZnas sta, to vase foliranje je stvarno prevrsilo meru! Teren je teren, pa je nebitno, trenirati na parketu Pionira, Milenijuma ili Arene. A sto se poklica od strane publike tice, to stvarno necu da komentarisem. Koliko ste vi tolerantni pokazuju tekme koje nasi klubovi igraju po vasoj Hrvatskoj. Ja sam licno bio prisutan na tekmi Zvezde protiv Intera iz Zapresica u okviru kupa UEFA i videlo se koliko smo pozeljni! Ajde sto ste nam svasta dobacivali verbalno, to je ok, vasa stvar tako da to ne uzimam za ozbiljno, ali kad sam na tribinama video onog USTASU Branimira Glavasa, koji bi da je pravde trebao biti u Hagu onda mi je sve bilo jasno! I ocekujete od nas crveni tepih? Bato moj, treba u dupe da nas ljubite, jer smo ispali PRAVI DOMACINI! To su potvrdile sve reprezentacije na sampionatu i samo ste se vi nasli pametni da kenjate kako nista nije valjalo! Sto niste pokupili prnje pa napustili sampionat kad ste toliko primedbi imali? E znam zasto! Popili bi ste sine zescu suspenziju od FIBA-e.
Ispricavam se,krivo sam napisao.
Nitko im nije branio da treniraju,nego su oni imali treninge u pioniru dok su Spanjolci trenirali u areni.Nasi su imali samo jedan trening u areni(taj zadnji).
Pokusat cu naci link na tu izjavu trenera Spahije(on se cudi tome s obzirom da su Spanjolci u Bg bili puno duze).
Evo pronasao sam,ta izjava je negdje u sredini teksta..http://www.iskon.hr/sport/page/2005/09/23/0004006.html
Originally posted by LeodNadam se da se dosao iz najboljih namera, i ako je tako pozdravljam to. Sportski cemo se "tuci" i tu nema problema, samo mi malo islo na zivce da su primedbe na organizaciju prvenstva imali samo Hrvati i niko vise.
Nemoj se toliko palit.
Tko kaze da meni smeta vasa zastava?Nebi vjerovao,ali ja isto mislim da ce te biti u Japanu i da ce te osvojiti medalju samo ako rijesite neke probleme.
Na krivog si se nasao istrest,nisam dosao ovdje provocirat,ja sam jako svjestan seljacina sa nase strane kojima je mrznja glavni hobi i jednako mi se gade.
U ovih par mjeseci koliko sam sa jednim deckom(Srbinom iz HR) upoznao sam jos par ljudi koji su takodjer Srbi i shvatio da smo mi puno slicniji nego kaj si to zelimo priznat...uz rat kao glavni razlog to je sigurno jos dodatni zbog kojeg se toliko mrzimo.
Originally posted by ZvezdasBGna celo prvenstvo je smoooooooooooooor, mislim koji Grci, koji Nemci ... zna se ko je morao dasvoji zlato. Gde je tu Srbija, Hrvatka... ispali svi ...
Iako nisam navijao za njih, Grcima svaka cast. Mozda su "slucajno" uleteli u finale, ali su sasvim zasluzeno osvojili zlato.
Sve cestitke i Nemcima na izuzetno dobrim partijama pruzenim na sampionatu, a narocito Francuzima na bronzi, koji su uz sada vec sampione Grke jedno od najvecih iznenadjenja na sampionatu.
Originally posted by EYAKoleginice, verujem ti da ti je prvenstvo bilo smor. Al sta ces kad meni i ovde prisutnima nije bio smor. Bas mi je bilo zanimljivo sto su neki "autsajderi" uspeli. Uzivaj koleginice i dalje se tako "aktivno" interesuj za sport i bicu ti veoma zahvalan.Originally posted by ZvezdasBGna celo prvenstvo je smoooooooooooooor, mislim koji Grci, koji Nemci ... zna se ko je morao dasvoji zlato. Gde je tu Srbija, Hrvatka... ispali svi ...
Iako nisam navijao za njih, Grcima svaka cast. Mozda su "slucajno" uleteli u finale, ali su sasvim zasluzeno osvojili zlato.
Sve cestitke i Nemcima na izuzetno dobrim partijama pruzenim na sampionatu, a narocito Francuzima na bronzi, koji su uz sada vec sampione Grke jedno od najvecih iznenadjenja na sampionatu.![]()
Ne pratim ovaj deo foruma,ali posto sam primetila da se Zvezdas uneo u ulogu nekakvog "hronicara" vremena i dogadjaja , moram da naglasim kako bi hronicari morali da budu malo nepristrasniji i objektivniji u svojim nastupima.
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!