Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ni ja necu navijati za Grke. Napomenuo sam vec gore negde zasto....
Korisnikov avatar
By zboO
super je finale GRE - GER ....sta fali...sto svi kukate?? ja navijam za pravoslavce...mis'im naravno :nokti: vidim neki se zale kako nismo gostoljubivi...pa eto da bar neko bude netolerantan do kraja...!

Nemci ce ih odvaliti, provereno....Novicki se raspucao...i nema shanse da se zaustavi!!

...GO HELLAS GO...

:hekla:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zvezdas, da razmotrimo primedbu:cita:?
Korisnikov avatar
By rothmans
e navijam za svabe iz inata

zbog onog zvizdanja '95

i stvarno su instant i to na kvadrat
Korisnikov avatar
By spliff
pa sad...
seccam se kad oni nisu navijali za nas (chak naprotiv), vecc za litvaniju
ali svejedno navijam za bratju grke...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ocemo. Elem i Svabe su danas izjavile da im se dopada kako smo organizovali sampionat i da su generalno veoma zadovoljni tretmanom. A sto se tice sutrasnjeg navijanja, cinjenica je da su nam Grci braca PRAVOSLAVCI, ali uh ali.....
Da su Spanci prosli u finale, ne bih se mnogo mislio. Ovako ne znam. Ne mogu Grcima da oprostim Atinu 1995 godine. Pokusavam ali ne mogu. Jos narocito sada kada imam DVD "Zemlja Kosarke". :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ispali rvati i srbijanci ...... BOJKOTUJEM BASKET DO JAPANA

:protest:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma sve mi se cini da ce ti se taj bojkot oduziti. :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
/me = ve?iti optimista
/me skuplja pare za Japan, idemo? :avion:
Korisnikov avatar
By zboO
Ne mogu Grcima da oprostim Atinu 1995 godine.
to ne sme da se zaboravi...nikada...m*** im **** ali eto i pored toga ih ipak volim....mada cigani su to najveci...ustvari odmah iza Spanaca :lol: :lol: a mi iza Grka..hahaha....

ma ko god da pobedi, svejedno je....nas nema pa nema....samo neka bude kvalitetan mech i bice sve ok.
Korisnikov avatar
By * NajS *
:merlinka:

Kak'i crni Grci kak'i bakrachi!!!

Svi se secamo kako su nam zabili noz u ledja u Atini 1995 godine!
I to u trenutku kada je vasceli svet bio protivu nas!!!!

Sad je trenutak da se osvetimo....narochito ako pobede......ZVIZDANJE IZ SVE ZNAGE!! nadam se da ce da usledi!!!
:nazdravlje:

Sa druge strane navijajmo dragi moje i drage moji za SUPER LUZICHKOG SRBINA :superheroj: DIRKA NOVICKOG!!!

OLEEEEEEEEEEEEEEE
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ZvezdasBG
Ma sve mi se cini da ce ti se taj bojkot oduziti. :lol:
daleko bilo.....
Korisnikov avatar
By zboO
a za trece mesto....na koga tipujete???

Shpanija - Francuska ...ja se nadam da ce Francuzi uzeti bronzu, zasluzili su je...ali pitanje je kako ce uci u mech...i koliko su se ohladili, posle onako izgubljene utakmice od Grka!?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Španija, ako su rvate pobedili ... zaslužuju medalju :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto se treceg mesta tice, bilo bi dobro da se bronze docepaju Francuzi. Ipak ne zaboravite da su u nokaut sistemu pruzili sjajne partije (narocito protiv Litvanije) i svakako da su veliko iznenadjenje i mislim da su zasluzili bronzu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U utakmici za sedmo mesto na 34. Evropskom prvenstvu u košarci reprezentacija Hrvatske je savladala Rusiju sa 92:74 (25:19, 17:22, 33:12, 17:21).

Izabranici Nevena Spahije, predvoðeni mladom gardom, od po?etka susreta su nametnuli svoj ritam i ve? u uvodnim minutima stekli dvocifrenu prednost (12:2). Rusi su do poluvremena uspeli da se oporave i priðu na poen zaostatka (42:41), ali je novi nalet Hrvatske usledio u tre?oj ?etvrtini, posle koje je bio poznat i pobednik susreta bez velikog zna?aja.

Najefikasniji u Hrvatskoj bili su Marko Tomas i Damir Ran?i? sa po 22 poena, Roko Leni Uki? je ubacio 16, uz 7 asistencija, a Bagari? se zaustavio na 14 poena i 10 skokova. Kod Rusa najzapaženiji su bili Liholitov i Fridzon sa po 14 poena.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Košarkaši Litvanije su u utakmici za peto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu, savladali Sloveniju sa 79:70.

Obe reprezentacije su osnovni cilj ostvarile plasmanom meðu prvih šest na Eurobasketu, što im garantuje u?eš?e na Svetskom prvenstvu 2006. u Japanu, pa je današnji susret bio gotovo revijalnog karaktera.

Litvance su do trijumfa predvodili Javtokas sa 22 i Šiškauskas sa 20 poena, dok su kod Slovenaca najefikasniji bili Nahbar i Slokar koji su zabeležili po 12 poena
By Leod
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Leod
a onda ce tamo na NEUTRALNOM terenu pokazati koliko vrijede(a vrijede puno).
A izvini, kakvu ste vi to diskriminaciju doziveli u Beogradu? Sto se organizacije tice? Zalite se na sudije. Ok, boze moj imate pravo, ali sta smo mi tu krivi? Sudije postavlja FIBA. Uostalom svi ostali su uputili samo pozitivne komentare na organizaciju (narocito Slovenci) tako da ne stoji uopste vasa tvrdnja kako ste "ponizavani" u Beogradu. A da budem iskren, zacudilo bi me da ste nas pohvalili. Ali ostajete ono sto smo odavno znali da jeste.
Pa mozda to sto su Spanjolci mogli trenirati u areni 3x dok su Hrvati smjeli odraditi samo jedan trening i to onaj prije same utakmice iako su ti isti Spanjolci bili duplo duze u Bg i vec isprobali teren za razliku od Hrvata.
Pa onda izjave po novinama tipa"nece nam valjda Hrvati u finale".."necemo dopustiti da se Ljepa Nasa svira usred BG" itd.
Skandiranje "ustase ustase".
To sve smo i ocekivali i nije smjelo(mislim da i nije) utjecati na rezultat.Nitko vas ni ne krivi zbog loseg sudjenja,niti za losu organizaciju(informacije bas govore o inace dobroj organizaciji).
Mrznja na osobnoj razini se nemoze sprijeciti,a potrajace kako mi se cini jos narednih 100g..nazalost.

P.S. NAVIJAM ZA NJEMCE:B
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Leod
......to sto su Spanjolci mogli trenirati u areni 3x dok su Hrvati smjeli odraditi samo jedan trening i to onaj prije same utakmice.....
Da se tako nesto dogodilo, mislim nesto tipa zabrane za Cro a dozvola za Esp, FIBA ili ko vec bi istog trenutka stopirala celo EP. Zamisli, ljuti Srbi zabranili Hvatima da treniraju. Alo, sefe, nije ovo bila necija privatna zurka, vec organizacija mnogo jaca od tih sitnih podmetacina kojima se sluzis.
Poceli smo o tome da JA, ili ko god, imam pravo da ne volim Cro reprezentaciju iz bilo kog razloga, kao sto volim D i Esp iz, opet, nekih mojih razloga. Pozivanje na 'nisu im dali da treniraju' ili tako nesto je smesno, i u najmanju ruku bezobrazno. Da li je neko dobio batine, da li je neko bio neljubazan prema reprezentativcima Cro, da li su spavali pod satorima dok su SVI ostali uzivali u blagodetima hotela???

Mislim, porazmisli malo pre nego sto pises ovako nesto.
By Leod
Ispricavam se,krivo sam napisao.
Nitko im nije branio da treniraju,nego su oni imali treninge u pioniru dok su Spanjolci trenirali u areni.Nasi su imali samo jedan trening u areni(taj zadnji).
Pokusat cu naci link na tu izjavu trenera Spahije(on se cudi tome s obzirom da su Spanjolci u Bg bili puno duze).

Evo pronasao sam,ta izjava je negdje u sredini teksta..http://www.iskon.hr/sport/page/2005/09/23/0004006.html
Korisnikov avatar
By Kupper
'I dok ve?ina srpskih medija o?ekivano širi antihrvatsko raspoloženje'.....

Koji mediji? Ja ne znam ni jedan primer. Iskreno.

Zasmetalo ga je, naime, što su njegovi puleni dan uo?i utakmice još uvijek morali trenirati u dvorani Pionir, dok su naši suparnici tre?i put isprobavali parket i obru?e u velebnoj Areni.

'Nije mi jasno zašto doma?ini to rade. Španjolci su u Beogradu od nedjelje, upoznali su se s Arenom, s tamošnjim ugoðajem, a mi ?emo tek u petak ujutro, na šuterskom treningu, iskušati obru?e. Ali, nije važno, to nam je samo još jedan dodatni motiv", rekao je Spahija.....'

Informacija za tebe - to se desavalo sa svakom drugom ekipom. Uvek je jedna imala trening u Areni, druga u Pioniru. Ni SiCG reprezentacija nije trenirala stalno u Areni (i da jeste bilo bi isto). Prosto, raspored sa kojim su svi bili upoznati, koji su sami sacinjavali, zajedno sa zvanicnicima FIBA-e.

Bez ljutnje ali cini mi se da se razlozi loseg plasmana traze na sve strane samo ne na pravoj. Da li je to losa forma, los izbor igraca, pogresna taktika, trenutno stanje u Cro basketu...??? Svejedno. Donekle razumem pravdanje pred sopstvenom nacijom sto i mi radimo, ali ovde mozemo malo otvorenije i bez vatre da govorimo na svaku temu.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ostadose Spanci bez bronze....:no:
Korisnikov avatar
By zboO
ehhh...ko gubi ima pravo i da se ljuti....mi smo prsli na samom startu...pa nismo krivili obruche i dvoranu...nego smo se popljuvali medjusobno...mozda bi Hrvati trebalo to isto da urade...posto IM MI SRBI nismo krivi za poraze....imali su "domacu" atmosferu u Podgorici....i to je sasvim dovoljno....! a hteli vi da verujete ili ne...mi smo mnooogo TOLERANTNIJI od Hrvata! A u to smo imali vec mnogo prilka i da se uverimo,u njihovo i u nashe gostoprimstvo koje je za razliku od njihovog mnooogo manje ispunjeno mrznjom i povicima sa tribina...

... vreme vam je da se spustite na zemlju kao sto smo i mi uradili...i da se manete vise izmisljotina, ko seje mrznju i po kojim novinama...manite nas se i gledajte sebe!!!

sto se tice mecha za Bronzu...moja ochekivanja su se ispunila...Francuzi uzeli medalju....bilo je malo sumnje zbog mecha sa Grcima...ali ispalo je ipak sve ok.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sto je sad najsmesnije, Grci vode... :smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nema potrebe cekati kraj. Grci vode 17 razlike (69-52) i vec su prvaci. 4.30 do kraja.....
By Leod
Originally posted by zbunjena

... vreme vam je da se spustite na zemlju kao sto smo i mi uradili...i da se manete vise izmisljotina, ko seje mrznju i po kojim novinama...manite nas se i gledajte sebe!!!

sto se tice mecha za Bronzu...moja ochekivanja su se ispunila...Francuzi uzeli medalju....bilo je malo sumnje zbog mecha sa Grcima...ali ispalo je ipak sve ok.
A cujes,da se prvenstvo odrzava recimo u Austriji onda bi gledali njih,ali kako se odrzava kod Vas,eto gledamo VAs.

P.S. hebiga izgubit ce i Njemci..uzas :no:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!