Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Ne mogu Grcima da oprostim Atinu 1995 godine.to ne sme da se zaboravi...nikada...m*** im **** ali eto i pored toga ih ipak volim....mada cigani su to najveci...ustvari odmah iza Spanaca
Originally posted by ZvezdasBGPa mozda to sto su Spanjolci mogli trenirati u areni 3x dok su Hrvati smjeli odraditi samo jedan trening i to onaj prije same utakmice iako su ti isti Spanjolci bili duplo duze u Bg i vec isprobali teren za razliku od Hrvata.Originally posted by LeodA izvini, kakvu ste vi to diskriminaciju doziveli u Beogradu? Sto se organizacije tice? Zalite se na sudije. Ok, boze moj imate pravo, ali sta smo mi tu krivi? Sudije postavlja FIBA. Uostalom svi ostali su uputili samo pozitivne komentare na organizaciju (narocito Slovenci) tako da ne stoji uopste vasa tvrdnja kako ste "ponizavani" u Beogradu. A da budem iskren, zacudilo bi me da ste nas pohvalili. Ali ostajete ono sto smo odavno znali da jeste.
a onda ce tamo na NEUTRALNOM terenu pokazati koliko vrijede(a vrijede puno).
Originally posted by LeodDa se tako nesto dogodilo, mislim nesto tipa zabrane za Cro a dozvola za Esp, FIBA ili ko vec bi istog trenutka stopirala celo EP. Zamisli, ljuti Srbi zabranili Hvatima da treniraju. Alo, sefe, nije ovo bila necija privatna zurka, vec organizacija mnogo jaca od tih sitnih podmetacina kojima se sluzis.
......to sto su Spanjolci mogli trenirati u areni 3x dok su Hrvati smjeli odraditi samo jedan trening i to onaj prije same utakmice.....
Originally posted by zbunjenaA cujes,da se prvenstvo odrzava recimo u Austriji onda bi gledali njih,ali kako se odrzava kod Vas,eto gledamo VAs.
... vreme vam je da se spustite na zemlju kao sto smo i mi uradili...i da se manete vise izmisljotina, ko seje mrznju i po kojim novinama...manite nas se i gledajte sebe!!!
sto se tice mecha za Bronzu...moja ochekivanja su se ispunila...Francuzi uzeli medalju....bilo je malo sumnje zbog mecha sa Grcima...ali ispalo je ipak sve ok.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!