Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma jok. Samo ce gledamo. Osh se kladimo? Cisto da ne gledamo za dzabe. :P
Korisnikov avatar
By Zemunac
S tobom se ne kladim, dosad bi zgrnuo bogatstvo u kladjenju s tobom :pare: :njanja:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nestala mi poruka u kojoj pominjem ubijanje.... Cisto da ponovim :rafal: :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ispravka, jebem ti gramatiku :D
Ja biH zgrnuo bogatstvo, ne ti :hyper:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Reko sam ja, Hrvati su ispusili.... :opatica: :lol: Al je prazna arena, jbt...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sad ih nas komentator kao shatro brani: "Pa mentalno su iscrpljeni od duela sa Spancima: :smeh:
GO SLOVENIA!!!!! :love:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kako drugacije, no mentalno? Drugacije ne mogu biti poremeceni (tj. iscrpljeni) :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Zemunac
To se zove "patriotizam" Stripi..... Nesto mi se ne cini da to kod vas postoji... Posto su jadni na HRT - u kukali, kako kaze Union, da je ovo najsramotnija rezija u "povijesti" vashega sporta (valjda zato shto ste izgubili u sred Beograda).... Ne da mi je drago shto ste izgubili, vec odoh da slavim nocas poraz lijepe vashe..... :muzika: :pivce:

:hail: za Spance...
Ah well, možemo to nazvat kako ho?emo zar ne?
Ako ?eš i slaviti, well :cheer:
Znaš kako piše na nekim autima, one funny naljepnice?
Spor sam, ali sam još uvijek ispred tebe :zacepi:
By Leod
Bilo je ocekivano da ce mo izgubiti od Slovenaca jer stvarno se cudim da su poslje onakve kradje uspijeli i izaci na teren.
Inace nemam zamjerke na pobjedu Slovenaca da nebi bilo zabune.
Nema veze,neka oni samo dodju kuci i skuliraju se.Nakon dugo vremena imamo dobru repku i ako sve ostane ok oni ce se sigurno kvalificirati za Japan,a onda ce tamo na NEUTRALNOM terenu pokazati koliko vrijede(a vrijede puno).
Cestitam im,ostavili su srce na terenu i nitko im ovdje ne zamjere,stovise ima i ljudi koji zele da im se organizira docek jer objektivno protiv sudaca i Spanjolske na izrazito neprijateljskom terenu nije se moglo.
Sto se tice premlacivanja nasih navijaca u Crnoj Gori..nisam cuo.
No taj izdvojeni incident(ako se je desio) ne umanjuje opcenito dobar dojam.Ne kazem da smo tamo bili kao kod kuce,ali primljeni smo neutralno(ponekad i sa simpatijama) sto se za Beograd nikako nemoze reci.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Grcka - Francuska 53:58 zasad.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Francuzi se u poslednjih pola minuta ubise da spase loptu, a Grci, ko da igraju balet, pokusavajuci da ubodu kosh. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa ne verujeeeeeeeeem :smeh:
Grci odose u finale, u poslednjoj sekundi dadose trojku, i pobedise Francuze rezultatom 67:66...
Pogodio sam prve finaliste, a da li cu druge?
Jbg, opet se nisam kladio. :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
ja sam presrecna igrali su super....a zavrshnica nikada bolja i neizvesnija!!

:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by Leod

Cestitam im,ostavili su srce na terenu i nitko im ovdje ne zamjere,stovise ima i ljudi koji zele da im se organizira docek jer objektivno protiv sudaca i Spanjolske na izrazito neprijateljskom terenu nije se moglo.
Novajlijo, mi nismo neprijateljski teren,pogotovo ne "izrazito".A na terenu nisu ostavili srce,vec bruku i sramotu za hrvatski sport.

Sto se tice premlacivanja nasih navijaca u Crnoj Gori..nisam cuo.
No taj izdvojeni incident(ako se je desio) ne umanjuje opcenito dobar dojam.Ne kazem da smo tamo bili kao kod kuce,ali primljeni smo neutralno(ponekad i sa simpatijama) sto se za Beograd nikako nemoze reci.
[/quote]

Trebali su da vas :pegla: pa da vidite kakva je beogradska dobrodoslica

Sta smo trebali da radimo?Da vam pevamo ili vec sta ...........
Korisnikov avatar
By Kupper
Bravo za Grke. Hvala bogu, jedna dobra vest sa EP. Uzbudljivo, nema sta. Gledao sam drugo poluvreme u ovakvom izdanju, posebno kraj:iskolacen:

Spanija-Nemci (poluvreme) 35-34. Nadam se da ce i Spanci uspeti:molise:

@Rothmans, dzabe objasnjavas. Prosto traze da vide mrznju, neprijateljstvo i kad ih nema. Pa, majku mu, da li je moguce da su svi vise nego zadovoljni prijemom samo je Cro 'neprijateljski' docekana, tj. neutralno...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kazem ja, Spanci i Grci u finalu......
A sad ko ce uzeti zlato, to cu vam reknem neposredno pred mech :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Novicki je poludeo, ne bih smeo da tipujem na Spance ali nada umire poslednja:rool:

Finale Esp-Gre bila bi egal, ali mislim da bi Nemci razguzili Grke.

Vil si....
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemacka-Grcka ipak:(

Novicki je cudo !

P.S. Ne zaboravite da je jedini prvak u 90-tim, 1993. bila bas ta Nemacka. Grci jedini put 1987. kod kuce, u Atini.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jbg..... Bilo je extra gusto..... U svakom slucaju ja navijam za nemce u finalu.....
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, i ja. Bolji su a i nikad nesto nisam voleo Grke. Jedini put kad sam za njih navijao je proslogodisnji EP u fudbalu ali samo zato sto su vazili za autsajdere.
Korisnikov avatar
By IriS
Ja ne navijam... mislim, svi na koje sam tipovala su ispali tako da ?u sutra krajnje ravnodušna gledati me?... ili da navijam za obe ekipe pa da nijedna ne pobedi :misli: hmmmm, ipak je to nemogu?e...

sutra ?u navijati za svoju ravnodušnost pri gledanju tekme :yay:
Korisnikov avatar
By Kupper
Prava si:alexis: Moras da navijas za jednu. Rok do sutra u 5:burner:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam ovaj put navijao za Grke (protiv Francuza), al u finalu su pukli protiv Nemaca...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Leod
a onda ce tamo na NEUTRALNOM terenu pokazati koliko vrijede(a vrijede puno).
A izvini, kakvu ste vi to diskriminaciju doziveli u Beogradu? Sto se organizacije tice? Zalite se na sudije. Ok, boze moj imate pravo, ali sta smo mi tu krivi? Sudije postavlja FIBA. Uostalom svi ostali su uputili samo pozitivne komentare na organizaciju (narocito Slovenci) tako da ne stoji uopste vasa tvrdnja kako ste "ponizavani" u Beogradu. A da budem iskren, zacudilo bi me da ste nas pohvalili. Ali ostajete ono sto smo odavno znali da jeste.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U svakom slucaju ne verujem da se neko nadao Grcima u finalu. Izgleda da ce oni pored titule prvaka Evrope u fudbalu, da se docepaju i evropskog trona u basketu. :roflmao: Oce ih ko budalu ona stvar... :D
Dakle sutra u 21 h finale Grcka-Nemacka
Pre toga u 18 h, borba za bronzanu medalju izmedju Spanije i Francuske.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Dakle sutra u 21 h finale Grcka-Nemacka
Pre toga u 18 h, borba za bronzanu medalju izmedju Spanije i Francuske.
Ja bih voleo da je obratno. Ne volim te instant Grke. kao 87-me i 20 godina nista, u fudbalu posle osvajanja EP-a isto nista.....
Ali, sta je tu je, sad moram da navijam za D zemlju.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!