Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZemunacAh well, možemo to nazvat kako ho?emo zar ne?
To se zove "patriotizam" Stripi..... Nesto mi se ne cini da to kod vas postoji... Posto su jadni na HRT - u kukali, kako kaze Union, da je ovo najsramotnija rezija u "povijesti" vashega sporta (valjda zato shto ste izgubili u sred Beograda).... Ne da mi je drago shto ste izgubili, vec odoh da slavim nocas poraz lijepe vashe.....![]()
![]()
za Spance...
Originally posted by LeodNovajlijo, mi nismo neprijateljski teren,pogotovo ne "izrazito".A na terenu nisu ostavili srce,vec bruku i sramotu za hrvatski sport.
Cestitam im,ostavili su srce na terenu i nitko im ovdje ne zamjere,stovise ima i ljudi koji zele da im se organizira docek jer objektivno protiv sudaca i Spanjolske na izrazito neprijateljskom terenu nije se moglo.
Originally posted by LeodA izvini, kakvu ste vi to diskriminaciju doziveli u Beogradu? Sto se organizacije tice? Zalite se na sudije. Ok, boze moj imate pravo, ali sta smo mi tu krivi? Sudije postavlja FIBA. Uostalom svi ostali su uputili samo pozitivne komentare na organizaciju (narocito Slovenci) tako da ne stoji uopste vasa tvrdnja kako ste "ponizavani" u Beogradu. A da budem iskren, zacudilo bi me da ste nas pohvalili. Ali ostajete ono sto smo odavno znali da jeste.
a onda ce tamo na NEUTRALNOM terenu pokazati koliko vrijede(a vrijede puno).
Originally posted by ZvezdasBGJa bih voleo da je obratno. Ne volim te instant Grke. kao 87-me i 20 godina nista, u fudbalu posle osvajanja EP-a isto nista.....
Dakle sutra u 21 h finale Grcka-Nemacka
Pre toga u 18 h, borba za bronzanu medalju izmedju Spanije i Francuske.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!