- 22 Sep 2005, 15:30
Interesuje me da li postoji jos neka "budala" koja veruje u pravu ljubav kao ja.Bezuslovnu,bezgranicnu,iskrenu...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gagakgApsolutno. I u bezgranicnu i u iskrenu, jedino je mozda ono "bezuslovna" malo problematicno, jer ne znam da li bas postoji (sem prema svom detetu).
Interesuje me da li postoji jos neka "budala" koja veruje u pravu ljubav kao ja.Bezuslovnu,bezgranicnu,iskrenu...
Originally posted by gagakgvidis da postoje - ali to nisam ja (ne da nisam budala nego ne verujem)
Originally posted by gagakgvaljda jesam nekad..ne znam hocu li opet verovati u to..puno je razloga protiv..
Originally posted by zbunjenaslažem se sa Misicom
ja verujem samo u sebe!! But I'm sucker too!
Originally posted by Inner-Smilepravi odgovor..
Verujem u vechno prijateljstvo zachinjeno dobrim sexom..pa neka traje dokle hoce.
Originally posted by GALATEJASamo sto nikako nece da sleti na zemlju.
Ja verujem da smo svi mi zaljubljeni u neku svoju viziju, u nesto bestelesno sto 'pripisujemo' nekom telu.
Originally posted by bombicae sad sam se raznezila, totalno
verujem ja ljubav ma kakav poklon
ljubav je nostalagija u dushi
nadala sam za ljubav
neda mi se
eya nije mi izjavila za ljubav
nije bas bezuslov moram imati cist za ljubav koja se nada
Originally posted by Kittrieqrac, palac, kriminalac
blah, blah, blah, blah, blah...
i opet malo blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah !!
eto tako, i mislim da....... TO JE TOOOOOOOOOOO !!!!
Originally posted by GALATEJAja ne mislim da ste "vi" budale - samo mislim da ne postoji bezinteresna ljubav ili bezinteresno ista, sve zavisi kako se pojam interes definise...
I, da... Ne slazem se sa vama koji mislite da smo budale/magarci i ostalo zato sto verujemo u ljubav. To sto bezinteresno i bezuslovno volim moze da me cini samo boljom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!