Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
FIBA-no pravilo koje garantuje aktuelnom svetskom prvaku, ucesce na sledecem je i dalje na snazi.
Tacno. Nije bio poteban nikakav plasman na EP jer kao svetski prvaci.....
Originally posted by unic0rn
Ovakvom timu su prekopotrebne kvalifikacije.
Ako se ne srede u njima ne treba ni da igraju dalje...
Medjutim, bolje bi bilo da se ne kvalifikujemo automatski. Zreli smo za ponovno razigravanje sa Portugalijom, Poljskom, Bugarskom, Estonijom.....
Originally posted by ZvezdasBG
Brodu je potreban kapetan. !
Brodu su prvo potrebni mornari koji znaju i hoce da plivaju. Ako to rade preko qrca - m'rs kuci. Ustvari, posto uvek od glave smrdi, prevrnuti celu organizaciju naopako, istresti iz gaca sve budjavo, zardjalo i ino.

I nije tacno da treba da postanemo svesni da nismo vise velesila jer to jesmo. To samo treba da ukapiraju svi ovi NBA i ostali igraci. Pa, jebem li ga, nisu pre neki dan zaboravili kojim se poslom bave. To sto nema love kao negde tamo je druga prica. Ali, vec pocinjem da pricam o gamadi.....

Vise nisam ni besan. Bolje i ovako nego da me siluju svaki put kad izadju na teren.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Ulix
Originally posted by Kiwi
Originally posted by spliff
Originally posted by Ulix
Mislim da cemo traziti novog selektora.
pa mislim da je krajnje vreme... iako je obradovic veliki struchnjak, chini se da nema bash najbolju komunikaciju sa igrachima...
Mislim da je problem u igra?ima. Željko Obradovi? je stru?njak kakvog druge zemlje mogu samo poželeti za selektora.

Evo dela izjave: Link
On je fantastican strucnjak, to mu niko ne spori. Mislim da nema dobar pristup, treba da shvati da se nasa reprezentacija moze ukrotiti tako sto uzme govnjivu motku i tuce igrace dok se ne useru :zev2: Drugacije ne moze.
Klubski mozda, kao selektor nula! Dosao je na mesto Ivkovica i zatekao fenomenalno uigran tim. E sad kad je taj tim otisao u penziju, ne zna da se snadje. Pojma nema!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sta da kazem ortak, sem u potpunosti se slazem. Zrelo je sve za dobro pretresanje od samog vrha KSS-a pa do igraca.
Korisnikov avatar
By spark
razocaran sam. trebali smo da dobijemo francuze... ne pratim sport nesto posebno, ali mi je lepo i zanimljivo da tu i tamo nesto pogledam, pogotovo kad je u pitanju ovako vazan sportski dogadjaj + cija je organizacija poverena nasoj zemlji...

ne znam kako to funkcionise u sportu, ali ja bih ih sve pozvao na odgovornost i totalno bih promenio nacin rada... mislim da nisu dovoljno trenirali. mora tu mnogo vise da se radi i vezba... sve se moze kad se hoce, to je samo sport, pobogu, ne zidaju piramide golim rukama... :no:
Korisnikov avatar
By Moa
Svasta se sada prica,da su se neki igraci tukli da je vladala netrpeljivost medju vecim delom igraca,da je Obradovic slao u igru samo one koji su pricali medjusobno,da su isli do 5 ujutru u izlaske pa mislim strasno,sto ne priznaju jednostavno da su shit odigrali i zdravo a ne da smisljaju tu neke razloge zbog kojih su samo jos manji u ocima nacije.Neka ne iznose prljav ves u javnost jer nema nista gore od toga a to nije opravdanje za losu igru.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Moa
.....sto ne priznaju jednostavno da su shit odigrali i zdravo a ne da smisljaju tu neke razloge zbog kojih su samo jos manji u ocima nacije......
Zato sto su p*zde, nemaju m*da. Goveda.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jaric kaze kako je 'uradio sve sto je trebalo' a ne sto je mogao :)

Elem Obradoviceva greska je sto posle prvog incidenta i ucene nije s tim izasao u javnost i da ih obruka pred svima i niko mu ne bi nista zamerio.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn
Jaric kaze kako je 'uradio sve sto je trebalo' a ne sto je mogao :)
A to je nista. A u Klipersima zna sve bas koliko treba. Sve njih treba po guzici ili prosto:avalon:
Korisnikov avatar
By Pipin
Kako je moguce da su svi ovako nesigurni po pitanju naseg ucesca u Japanu?

U kojoj god kladionici da pitam, svi se odmah medjusobno prepiru - jedni kazu da idemo direktno, jer smo prvaci sveta, a drugi kazu da to pravilo vise ne vazi i da sad direktno u Japan idu samo prvih sest plasiranih na ovom EP.

Sad vidim da se i u novinama premisljaju... :(
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kao sto rekoh FIBA je za to najmerodavnija. A ona kaze da idemo.
Korisnikov avatar
By zboO
pa da vas ne chitam bash sve...mrtva sam....ali moram da vas RAZOCHARAM....iako smo prvaci sveta......nije nam zagarantovano ucheshce u Japanu....prvenstvo je bilo 2002...a ciklus kvalifikacija za naredno je pocelo sa Oimpijadom u Grchkoj 2004...i zavrsava se 2005 sa kontinentalnim takmichenjima...a kod nas je to EURO 2005....posto smo mi ispali u 1/8 finala, mi NEMAMO plasman za japan!!!!

Slushala sam danas izjavu Borisava Stankovica....koji je govorio o tome kolike su nam sanse da dobijemo WILD CARD....i kako reche Bora VEOOOMA MALE, ali ipak postoje!!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hm iskren da budem, FIBA sajt je jedan od onih koji se azuriraju bukvalno na svakih 5 minuta, i tamo se redovno izbacuju novine u prvi plan. Koliko znam to pravilo nije promenjeno.
Korisnikov avatar
By zboO
u tom ei jeste problem...na njihovom sajtu ne mozesh nigde da prochitash da smo se mi vec kvalifikovali....samo se spominju trenutne kvalifikacije i 4 wild karte....zajebana situacija....mada cim BOra tako kaze....onda mu je za verovati! :nazalost:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da znam da smo slepci u basketu pa da mi ne bude krivo, ali zbog necijih licnih prepucavanja da strada nas kosarkaski obraz, pa vala nekome bi se najebao mile majke! :mad:
Korisnikov avatar
By zboO
evo ovako...zbunjena kao GLAS RAZUMA vam se obraca poslednji put po pitanju SP u japanu 2006 godine!!!

tuzno je zaista da je jedna devojka ovde najvishe obaveshtena....stidite se svi!! Ne mogu svima da objashnjavam po naosob...pa evo koristim ovu priliku i dajem izjavu za javnost :lol: :ogledalce: :D

dakle... :

Svetska prvenstva sluze kao KVALIFIKACIJE za OI (olimpijske igre)...pobednik SP-a obezbedjuje direktan plasman na OI ....znachi: Mi kao pobednici Sp-a 2002god, direktno smo se plasirali na OI u Atini 2004. ( i prsli ko zvechke), samim tim plasmanom na OI, brishe se i rezultat sa predhodnog SP-a, znachi ta pozicija prvaka se ne prenosi na SLEDECE takmichenje ( u nashoj prichi SP 2006)....kvalifikacije za naredno Svetsko prvesntvo pochinju godinu dana pre turnira...znachi sada 2005...i igraju se po kontinentima...gde smo mi kao sto vec znate PRSLI.... SKROOOZ!!! Ako vam josh uvek nesto nije jasno...obratite mi se putem mog PR menadzera!!

:hvala: :hvala:

ps....molila bih one da koji nemaju pojma koliko igracha ima na parketu, i koji ne znaju koliko se ukupno igra chetvrtina (znachi bilo je i takvih pitanja, verovali ili ne).....da mi se NEOBRACAJU...posto nisam nimalo tolerantna!!!
Korisnikov avatar
By spliff
pa mozzda i uradimo neshto u japanu, ako:

- dobijemo wild card
- promenimo selektora
- promenimo veccinu igracha
- igrachi shvate o chemu se tu radi...

a mozzda i ne
:(
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena

Svetska prvenstva sluze kao KVALIFIKACIJE za OI (olimpijske igre)...pobednik SP-a obezbedjuje direktan plasman na OI ....znachi: Mi kao pobednici Sp-a 2002god, direktno smo se plasirali na OI u Atini 2004. ( i prsli ko zvechke), samim tim plasmanom na OI, brishe se i rezultat sa predhodnog SP-a, znachi ta pozicija prvaka se ne prenosi na SLEDECE takmichenje ( u nashoj prichi SP 2006)....kvalifikacije za naredno Svetsko prvesntvo pochinju godinu dana pre turnira...znachi sada 2005...i igraju se po kontinentima...gde smo mi kao sto vec znate PRSLI.... SKROOOZ!!! Ako vam josh uvek nesto nije jasno...obratite mi se putem mog PR menadzera!!

:up: :minibounce:

ženo mouja :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
u tom ei jeste problem...na njihovom sajtu ne mozesh nigde da prochitash da smo se mi vec kvalifikovali....samo se spominju trenutne kvalifikacije i 4 wild karte....zajebana situacija....mada cim BOra tako kaze....onda mu je za verovati! :nazalost:
Pazi pile, na sajtu i neces da nadjes nas jer se podrazumeva da ucestvujemo. Kvalifikovali se nismo kroz kvalifikacije, niti spadamo u wild karte....ali mozes da nadjes da se prvak sveta, moz' i Tunguzija, takmici automatski. Sto rece ovaj ma'niti Zveki - samo FIBA se pita.

Cula:nunchake: ?

...posto nisam nimalo tolerantna!!!
Ups, povlacim sve sto sam (i ako sam) nesto lose napisao s cim se TI ne slazes:right:
Korisnikov avatar
By zboO
nemash pojma!!!

:peace: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemam ( u strahu odlazim:uplasen: )

P.S. Editovao sam prethodni post.

Os da ti pevam:gitara: ?
Korisnikov avatar
By Kupper
Lalalalla, tra la la la laaaaaa, la, lalalaa, tra tra la

Znaci, odlepio sam:povez:
Korisnikov avatar
By spliff
pevash danju, pevash noccu...

:lol:
By amnesia_
ma ko ih j...
nasminkane pozercine

suckers :dropdead:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by amnesia
ma ko ih j...
nasminkane pozercine

Right:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kupper
Originally posted by amnesia
ma ko ih j...
nasminkane pozercine

Right:up:
:up: :up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by sanjin
zvezdash je popizdio :lol: :lol:

:uplasen:

:smeh:
Pa sad bum se odobrovoljil, kad se sutra bude zavrsila jedna tekma! :P :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!