Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Goraanpa vidi, nisam sigurno JA kriva, a nisi ni TI!!!
kada se ovako završi šampionat, trener je uvek kriv![]()
![]()
Originally posted by GoraanUvek su sudije krive.
sudije su krive, s u d i j e![]()
Originally posted by spliffMislim da je problem u igra?ima. Željko Obradovi? je stru?njak kakvog druge zemlje mogu samo poželeti za selektora.Originally posted by Ulixpa mislim da je krajnje vreme... iako je obradovic veliki struchnjak, chini se da nema bash najbolju komunikaciju sa igrachima...
Mislim da cemo traziti novog selektora.
Originally posted by unic0rnSelektor nije imao kontrolu nad igra?ima. Da li je neko od tih napuvanih egoista izašao pred novinare??? Jok! ... Da je selektor kriv, odmah bi sa terena dotr?ali do novinara i sve izblebletali ... Taktika je bila spremna, borba protiv egoizma igra?a nije!
strucnjak nije mogao za 40 minuta da smisli proboj odbrane francuza, iako je istu tu odbranu mogao da gleda na snimcima sa prethodnih utakmica?
kriv je i on ali i igrachi kojima se videlo da je sve jedno. pa oni nesrecnici u kolicima brze se krecu nego oni.
Originally posted by zbunjenaMa pusti ti novine. FIBA-no pravilo koje garantuje aktuelnom svetskom prvaku, ucesce na sledecem je i dalje na snazi. I uopste ne znam odakle ti natpisi po novinama?!
ehhh....evo citat iz dnevnih novina:
" U Japan preko pozivnice!!!!???
Kosharkashi SCG NISU OBEZBEDILI odlazak na SP u Japanu 2006.god, zbog eliminacije vec u 1/8 finala EP-a. Celnici FIBE ipak su najavili da bi plavi kao AKTUELNI svetski prvaci mogli da dobiju specijalnu pozivnicu (nama poznatija kao WILD CARD) za shampionat, kako bi izbegli kvalifikacije"
ehh...na sta smo spali....to je kao kada u tenisu neko ko je rangiran na recimo 545 mestu liste....dobije wild card za turnir (cisto da oseti atmosferu)....tuga,tuga,tuga....
![]()
ne treba ni to da nam daju....ko ih jebe, neka zasluze, kao i svi ostali!!!
Originally posted by KiwiAko si gledao mec sa Francuzima (a nadam se da jesi) mogao si da vidis da je iskljucivi krivac za poraz Obradovic! Koliko su na parketu proveli odlicni Radmanovic i sve bolji Milicic?! Radman je jos i igrao, dok je Milicic usao tek pred kraj! MAJMUN!!!! On je kriv i trebalo ga je likvidirati!Originally posted by unic0rnSelektor nije imao kontrolu nad igra?ima. Da li je neko od tih napuvanih egoista izašao pred novinare??? Jok! ... Da je selektor kriv, odmah bi sa terena dotr?ali do novinara i sve izblebletali ... Taktika je bila spremna, borba protiv egoizma igra?a nije!
strucnjak nije mogao za 40 minuta da smisli proboj odbrane francuza, iako je istu tu odbranu mogao da gleda na snimcima sa prethodnih utakmica?
kriv je i on ali i igrachi kojima se videlo da je sve jedno. pa oni nesrecnici u kolicima brze se krecu nego oni.
Originally posted by ZvezdasBGMe? nisam pogledao u celosti .. ali deo koji sam gledao je bio živa smejurija ... jurcali su kao blesani ... poštujem tvoje mišljenje, ali ipak mislim da su igra?i krivi. Uostalom, vreme ?e pokazati.
Ako si gledao mec sa Francuzima (a nadam se da jesi) mogao si da vidis da je iskljucivi krivac za poraz Obradovic! Koliko su na parketu proveli odlicni Radmanovic i sve bolji Milicic?! Radman je jos i igrao, dok je Milicic usao tek pred kraj! MAJMUN!!!! On je kriv i trebalo ga je likvidirati!
Originally posted by KiwiOn je fantastican strucnjak, to mu niko ne spori. Mislim da nema dobar pristup, treba da shvati da se nasa reprezentacija moze ukrotiti tako sto uzme govnjivu motku i tuce igrace dok se ne useruOriginally posted by spliffMislim da je problem u igra?ima. Željko Obradovi? je stru?njak kakvog druge zemlje mogu samo poželeti za selektora.Originally posted by Ulixpa mislim da je krajnje vreme... iako je obradovic veliki struchnjak, chini se da nema bash najbolju komunikaciju sa igrachima...
Mislim da cemo traziti novog selektora.
Evo dela izjave: Link
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!