Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Goraan
mislim da bonton u sportu nalaže da trener ponudi ostavku, posle ovakvom šampionata :sw:
Da je imao neko normalan u kosarkaskom savezu, ne bi mu ni ponudili mesto selektora. Bar bi Pedja igrao.
Korisnikov avatar
By Zemunac
I valjda ne bi bilo onog retarda Rakochevica..... Mislim da bih bacio kashikaru na njega kad bih ga sreo na ulici...
Korisnikov avatar
By zboO
joj, pa on i nije bio toliko tragichan....
Korisnikov avatar
By Zemunac
On me je toliko iznervirao, dobro pa nisam razbio TV zbog njega......
Korisnikov avatar
By Goran Smith
kada se ovako završi šampionat, trener je uvek kriv :dropdead: :boxer:
Korisnikov avatar
By Pipin
Nadam se da sam pogresio u racunici da na kraju nismo ni medju prvih osam u evropi?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Shampionat se nije zavrshio, zavrshili smo mi :vatrica:
Korisnikov avatar
By zboO
kada se ovako završi šampionat, trener je uvek kriv :dropdead: :boxer:
pa vidi, nisam sigurno JA kriva, a nisi ni TI!!!

Njegovo vreme je odavnooo proshlo, koji moj (sorry zeno ,necu vise) su ga opet postavljali na tu funkciju....nemamo ideje, to je ono sto je najstrashnije....a nemamo ni ljude za selektora, sve smo ih ispucali...a igrachi ko igrachi...osvojili su sve sto se moze osvojiti....imaju milione....jebe im se bash za EP (opet sorry) gde nece dobiti ni dinar...a i ako nesto dobiju to im dodje ko jednodnevni dzeparac.....sada je vreme da se klinci ubace u reprezentaciju....a ovi neka se teraju gde god, samo da se vishe ne vracaju...

....Bodiroga je oduzio ovoj zemlji, kao i Rebracha....mislim da je Jaric mogao mnogo bolje, pa i Gurovic.....sta reci za Milichica, s obzirom da je ukupno odigrao oko 15 min ove sezone, bio je josh i solidan....od njega se onda nije ni moglo ocekivati vise, i kada imamo igraha koji nije uopste igrao cele sezone, i to na poziciji centra, pa je josh i starter.....pa super nam je onda i ova "pozicija" ....vreme je da svi osete kako izgleda "govno" u ustima....mozda ce se sada malo prizvati pameti...mada iskreno chisto sumnjam u to!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mene je odushevio Radmanovic, chovek je u roku od jednog minuta zapucao dbe trojke.....
Korisnikov avatar
By sanjin
vjerujem da ste danas ve? odmorni nakon ju?erašnjeg ShOcK DAYa

:boxer:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Oh well, da je Pera otisao u policiju..... :obesen:

Mislim sta reci....

Najbolja je reakcija u dnevnom listu EKIPA cija naslovna strana je crne boje i naslov "Dobrodosli u zemlju kosarke".

Bruka, bruka, bruka... pa samo u Svedskoj domacin nije stigao do polufinala, ako se ja ne varam. Evo mi smo drugi u tom nizu.

Inace Francuzi nas nisu pobedili 50ak godina u kosarci... nesto me to podseti na ono da su Madjari nas 30 godina pobedjivali u fuci, a onda se se sve obrnulo.... :(
By Ulix
sudije su krive, s u d i j e :cupakosu:
Uvek su sudije krive.
Jos se ne secam da smo izgubili utakmicu a da smo MI ti koji nisu igrali dobro. Uvek su sudije. :zacepi: :D

Da li je neko gledao konferenciju za stampu, deo je preneo Dnevnik 3, Obradovic je bio pred srcanim udarom. :nono: Mislim da cemo traziti novog selektora.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
Mislim da cemo traziti novog selektora.
pa mislim da je krajnje vreme... iako je obradovic veliki struchnjak, chini se da nema bash najbolju komunikaciju sa igrachima...
Korisnikov avatar
By spliff
qq i lele

treba nama novi selektor a bogami i novi igrachi.... dosta cce vode protecci dunavom dok ne budemo imali pristojnu selekciju.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Qq i lele, nama samo treba da se pobiju svi treneri iz Partizanovog lobija.

Utakmicu je izgubio Obradovic koji nije sposoban da vodi tim. Cak i da je tacno ono sto je on pricao o igracima, opet je on kriv jer nije umeo da uspostavi autoritet. Sa druge strane Pesic se nije libio da udalji Radmanovica iz ekipa u Indijanapolisu i da svima pokaze ko je gazda u kuci.

Resenje je jasno - treba dovesti selektora koji ima dovoljno autoriteta.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Njuskalo
Resenje je jasno - treba dovesti selektora koji ima dovoljno autoriteta.
slazzem se 100%
Korisnikov avatar
By Skyen
jos prosle godine sam se svim prijateljima iz inostranstva hvalila kako se iduce godine kod nas odrzava EP u kosarci i kako smo mi zemlja kosarke, bla, bla i kako bi trebalo da dodju. a onda je pocela i ta cuvena 05. i ja sam skoro i zaboravila zasto je ona bitna, jer se tako malo pricalo o tome, atmosfera je bila ocajna, a onda 10-tak dana pred pocetak sampionata, primetim da sredjuju onaj "auto-put" BG-NS i setim se sta je u pitanju. organizacija je ocajna, mi kao da se stidimo ovog sampionata. nikakve reklame, nista sto bi me setilo da se ovo desava kod nas i da se to ne desava svakog dana. a pitanje je kada ce se sledeci put desiti. sve je bilo neozbiljno, nasa igra je bila ocajna i moralo je da ima ovakav kraj. truli smo toliko da je to vec ocajno, ali znam da mi to mozemo i gore, po nasem starom srpskom receptu.

i kada je poceo sampionat, meni se utakmice nisu ni gledale, vise sam ih gledala na silu, a bile su mi dosadne i prazne. i nije mi toliko zao, bolje nismo ni zasluzili kada se sve uzme u obzir. jer da smo igrali srcem, organizovali srcem, kao sto su navijaci navijali srcem, bilo bi mi zao, a to bi znacilo da mi je stalo. ovako mi nije stalo. pobedila je apatija.
Korisnikov avatar
By zboO
ehhh....evo citat iz dnevnih novina:

" U Japan preko pozivnice!!!!???

Kosharkashi SCG NISU OBEZBEDILI odlazak na SP u Japanu 2006.god, zbog eliminacije vec u 1/8 finala EP-a. Celnici FIBE ipak su najavili da bi plavi kao AKTUELNI svetski prvaci mogli da dobiju specijalnu pozivnicu (nama poznatija kao WILD CARD) za shampionat, kako bi izbegli kvalifikacije"

ehh...na sta smo spali....to je kao kada u tenisu neko ko je rangiran na recimo 545 mestu liste....dobije wild card za turnir (cisto da oseti atmosferu)....tuga,tuga,tuga....

:protest:

ne treba ni to da nam daju....ko ih jebe, neka zasluze, kao i svi ostali!!!
Korisnikov avatar
By * NajS *
:snob: :snob: :snob:

Bice bolje drugi put!

Ko shto reche onaj komentator...treba prvo da shvatimo da vishe nismo neprikosnoveni u kosharci...pa onda sve lepo izpochetka stepenik po stepenik do trona u nekoj buducnosti.

Ajd ziveli...

A navijacu za bolje ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by spliff
pa mislim da je krajnje vreme... iako je obradovic veliki struchnjak, chini se da nema bash najbolju komunikaciju sa igrachima...
Mislim da je problem u igra?ima. Željko Obradovi? je stru?njak kakvog druge zemlje mogu samo poželeti za selektora.

Evo dela izjave: Link
Korisnikov avatar
By unic0rn
strucnjak nije mogao za 40 minuta da smisli proboj odbrane francuza, iako je istu tu odbranu mogao da gleda na snimcima sa prethodnih utakmica?

kriv je i on ali i igrachi kojima se videlo da je sve jedno. pa oni nesrecnici u kolicima brze se krecu nego oni.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
strucnjak nije mogao za 40 minuta da smisli proboj odbrane francuza, iako je istu tu odbranu mogao da gleda na snimcima sa prethodnih utakmica?

kriv je i on ali i igrachi kojima se videlo da je sve jedno. pa oni nesrecnici u kolicima brze se krecu nego oni.
Selektor nije imao kontrolu nad igra?ima. Da li je neko od tih napuvanih egoista izašao pred novinare??? Jok! ... Da je selektor kriv, odmah bi sa terena dotr?ali do novinara i sve izblebletali ... Taktika je bila spremna, borba protiv egoizma igra?a nije!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
ehhh....evo citat iz dnevnih novina:

" U Japan preko pozivnice!!!!???

Kosharkashi SCG NISU OBEZBEDILI odlazak na SP u Japanu 2006.god, zbog eliminacije vec u 1/8 finala EP-a. Celnici FIBE ipak su najavili da bi plavi kao AKTUELNI svetski prvaci mogli da dobiju specijalnu pozivnicu (nama poznatija kao WILD CARD) za shampionat, kako bi izbegli kvalifikacije"

ehh...na sta smo spali....to je kao kada u tenisu neko ko je rangiran na recimo 545 mestu liste....dobije wild card za turnir (cisto da oseti atmosferu)....tuga,tuga,tuga....

:protest:

ne treba ni to da nam daju....ko ih jebe, neka zasluze, kao i svi ostali!!!
Ma pusti ti novine. FIBA-no pravilo koje garantuje aktuelnom svetskom prvaku, ucesce na sledecem je i dalje na snazi. I uopste ne znam odakle ti natpisi po novinama?! :wtf:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ovakvom timu su prekopotrebne kvalifikacije.
Ako se ne srede u njima ne treba ni da igraju dalje...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kiwi
Originally posted by unic0rn

Selektor nije imao kontrolu nad igra?ima. Da li je neko od tih napuvanih egoista izašao pred novinare??? Jok! ... Da je selektor kriv, odmah bi sa terena dotr?ali do novinara i sve izblebletali ... Taktika je bila spremna, borba protiv egoizma igra?a nije!
Ako si gledao mec sa Francuzima (a nadam se da jesi) mogao si da vidis da je iskljucivi krivac za poraz Obradovic! Koliko su na parketu proveli odlicni Radmanovic i sve bolji Milicic?! Radman je jos i igrao, dok je Milicic usao tek pred kraj! MAJMUN!!!! On je kriv i trebalo ga je likvidirati!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ZvezdasBG
Ako si gledao mec sa Francuzima (a nadam se da jesi) mogao si da vidis da je iskljucivi krivac za poraz Obradovic! Koliko su na parketu proveli odlicni Radmanovic i sve bolji Milicic?! Radman je jos i igrao, dok je Milicic usao tek pred kraj! MAJMUN!!!! On je kriv i trebalo ga je likvidirati!
Me? nisam pogledao u celosti .. ali deo koji sam gledao je bio živa smejurija ... jurcali su kao blesani ... poštujem tvoje mišljenje, ali ipak mislim da su igra?i krivi. Uostalom, vreme ?e pokazati.
By Ulix
Originally posted by Kiwi
Originally posted by spliff
Mislim da je problem u igra?ima. Željko Obradovi? je stru?njak kakvog druge zemlje mogu samo poželeti za selektora.

Evo dela izjave: Link
On je fantastican strucnjak, to mu niko ne spori. Mislim da nema dobar pristup, treba da shvati da se nasa reprezentacija moze ukrotiti tako sto uzme govnjivu motku i tuce igrace dok se ne useru :zev2: Drugacije ne moze.
Korisnikov avatar
By KiWi
On je fantastican strucnjak, to mu niko ne spori. Mislim da nema dobar pristup, treba da shvati da se nasa reprezentacija moze ukrotiti tako sto uzme govnjivu motku i tuce igrace dok se ne useru :zev2: Drugacije ne moze.
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Brodu je potreban kapetan. Sve je jasno. Ovo je tim koji je poceo radikalno da se podmladjuje, a da bi tu doslo do nekih rezultata potrebno je imati jakog vodju sa autoritetom. Nema vise Saleta, Paspalja, Danilovica i ostalih nasih genijalaca, kojima maltene ni trener nije trebao. Sad dolazi do izrazaja uloga selektora, a ne da on leci svoje komplekse i inati se sa kljucnim igracima, koji posle zbog njega otkazuju ucesce na sampionatima!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!