Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
.....potreban mi je ksalol podhitnooooooo....
Korisnikov avatar
By Zemunac
I stoka je pobedila...... Jbt nikad se nisam ovoliko iznervirao oko neke tekme....
Korisnikov avatar
By unic0rn
imbecilija
koji je krasni krsticu? koji im je jebeni krasni sa slobodnim bacanjima?

sve na lomachu, sve!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja odo da se roknem....... Treba mi neshto za smirenje.......
Korisnikov avatar
By zboO
jebote

jebote

jebote

jebote

jebote

jebote

vodili smo 35 minuta od 40...HELLOOOOOO......ali ne verujem, ne verujem, ne verujem.....

idem da umrem!!!!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Korisnikov avatar
By Zemunac
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ovaj flud je zbog moje nemogucnosti da se kontrolishem.....
By Nemanja-X
Sport je to !!!!!
Srpski narod istrpeo je i vece poraze !!!!
Glavu gore, s radikalima bolje !!!!
Korisnikov avatar
By mrle
Jako zanimljiv izbor pesme pri kraju utakmice : we will rock you :rock: :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
kaže lepo NemanjaXXX ... gubili smo i pre ... u Japanu ima da budemo No.1 :oskar:
Korisnikov avatar
By sanjin
glavu gore susjedi :) kaj vam je :) Francuzi su bili bolji i imali su više sre?e!

Vi ste doma?ini morate biti veseli_

Ja sam bio na poslu kada je Hrvatska zbjedila Talijane :) op?e oduševljenje je vladalo DT-om :lol: (60% djelatnika je bilo u kantini i gledalo tekmu)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Francuzi su samo imali vishe srece, da su bili bolji, nisu.....
Korisnikov avatar
By zboO
nisu oni bili bolji...nego smo mi bili GORI!!!!
Korisnikov avatar
By zboO
nisu oni bili bolji...nego smo mi bili GORI!!!!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
slažem se sa Zbuni :smirk:

...mada ste svi u startu govorili kako nemamo neke šanse velike, jedino sam ja bio optimista. A sada kukate kako smo bili grozni.. pa ako niste puno o?ekivali, što se ?udite? :smug:
By High Maintenance
Jos smo i poceli ok...dobra odbrana...napad kur**...
Jos ne mogu da verujem ....
Korisnikov avatar
By zboO
@ goraan

chudim se, zato sto smo poceli odlichno...napravlili razliku od 14 poena...vodili do kraja trece chetvrtine i ondaaaa prsli odjednom...prosto je neverovatno kako nam se stalno iste stvari dogadjaju....ne moze se stici do medalje sa takvom kriminalnom koncentracijom...igra se 4 puta po 10 minuta, a nashi su to zaboravili, i stali su u 35.min...i na kraju ga ****** !!!

mene sada zanima sta dalje...da li mi igramo kvalifikacije za sledece EP...ili ni na to nemamo pravo...zaboravila sam kako to ide...posto smo se od 95god. svaki put direktno plasirali...a sada nismo ni u prvih osam....znachi u najboljem sluchaju igramo kvalifikacije....i to sa zemljama u kojima postoji po 2 basket kluba ( engleska, holandija....danska....etc....) Gore da gore ne moze biti!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sto znam to je da nemamo plasman za svetsko prvenstvo sledece godine...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:jbg:

makar je bila zanimljiva utakmica, puno neizvesnosti :kokice: :lol: :drama:

..idemo u kvalifikacije koliko znam, možda nam i one trebaju, da se pomu?imo do prvenstva, previše su se naši opustili :murkan:
Korisnikov avatar
By zboO
@ zemunac...

cekaj, cekaj...mi smo bili shampioni 2002. u Indijanapolisu....2004 su bile OI u Atini, znachi nije bilo svetskog prvenstva... sledece je 2006, zar se mi onda kao (trenutni) svetski prvaci, nismo direktno kvalifikovali za sledeci shampionat sveta!!!?? svi su menjali pravila, pa ne znam kako to sada ide...moracu na sajt FIBE pod hitno!!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ajd pogledaj, ja sam se pogubio na sajtu fibe :kesa:
Korisnikov avatar
By zboO
uhhh....nigde nas ne spominju, znachi da se moramo kvalifikovati, a to nismo uspeli...ali NADA POSTOJI:

"Japan will be the host for the most important basketball event on the globe. It's the first time that the country of the rising sun is hosting a championship of this magnitude.

The number of teams has been increased from 16 to 24. With this decision, FIBA reacted to the improved level of play on a global level and the fact that basketball is the most widespread indoor team sport around the world.
Most countries will qualify through the 5 continental championships in summer 2005, but 4 countries will receive a wild card based on certain criteria.

mi smo treceplasirani na FIBINOJ listi, iza Amerikanaca, ali ispred Argentine...oni tek treba za zapochnu ciklus kvalifikacija....ja iskreno verujem da ce se obe reprezentacije izboriti na zavrshnicu Svetskog prvenstva...tako da bi mi onda 99.9999% dobili WILD CARD, posto ni FIBI ne ide u korist da se odrzi Shampionat bez bivsheg Svetskog Prvaka...no ima vremena videcemo kako ce se odvijati situacija!

vishe informacija na:

http://www.fiba.com/
http://www.fiba2006.com/ mada ovde nisam nashla nista korisno! Josh uvek je rano, ochigledno!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Zbunjena, iskreno, ja ne znam toliko o tome, to su rekli na RTS2 poshto se tekma zavrshila......
Korisnikov avatar
By Zemunac
Lepo reche komentator na RTS2 da smo pali na dno, ali da to nismo prihvatili kako treba nego smo pali josh dublje, umesto da se penjemo postepeno ka vrhu.... Vishe nismo svetska kosharkashka sila.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Goraan
kaže lepo NemanjaXXX ... gubili smo i pre ... u Japanu ima da budemo No.1 :oskar:
Pod uslovom da ubijemo Obradovica.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kao aktuelni sampioni sveta (ma koliko smesno u ovom trenutku zvucalo) imamo zagarantovano ucesce sledece godine na sampionatu sveta u japanu.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
mislim da bonton u sportu nalaže da trener ponudi ostavku, posle ovakvom šampionata :sw:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Onda su se neshto zajebali na TV-u....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!