Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by unic0rn
Nadam se da ce biti standardna pricha.
Na pochetku igraju ko s dve leve noge i bez ruku a na kraju ko najgori NBA-ovci.
Pricajte vi sta hocete ali nisam ja od juche :prst2: :smug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Na pochetku igraju ko s dve leve noge i bez ruku a na kraju ko najgori NBA-ovci.
Polako. Videcemo u utorak, protiv Francuza. A ako prodjemo (nadam se) onda imamo finale pre finala, duel sa Litvanijom.
Korisnikov avatar
By zboO
hahaha....litvanija...joj pa ima da nas pregazeeeee....ali bukvalno.....zivi bili pa videli!!

:pop: :pop: :pop:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle baraz-parovi cetvrfinala:

Nemacka-Turska, utorak-Vrsac
Italija-Hrvatska, utorak-Podgorica
Izrael-Grcka, utorak Beograd
SCG-Francuska, utorak-Novi Sad

Direktan plasman u cetvrfinale su obezbedile selekcije Slovenije, Rusije, Litvanije i Spanije, koje su takmicenja po grupama zavrsile na prvim pozicijama.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
hahaha....litvanija...joj pa ima da nas pregazeeeee....ali bukvalno.....zivi bili pa videli!!

Samo nemoj da obrises ovaj post! Ja sam garant da nece pobeci odavde! :evil: :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ZvezdasBG
Polako. Videcemo u utorak, protiv Francuza. A ako prodjemo (nadam se) onda imamo finale pre finala, duel sa Litvanijom.
Ako izgubimo od Francuza onda i ne treba da budemo medju prvima pa nek se igra na 5 domacih terena! A i igra se :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
lool...neka te neka...necu brisati....trezna sam, znam sta pishem, lol....nadam se da sam u KRIVU!!! Tj. volela bih da bude drugachije...ali...teshkoo.... :nazalost:
Korisnikov avatar
By unic0rn
zasto je spanija izgubila od letonije? nisam to gledao, al mi bilo :shok2: kad sam saznao
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
zasto je spanija izgubila od letonije? nisam to gledao, al mi bilo :shok2: kad sam saznao
Ko ti rekao leba ti da su Letonci pobedili Spance? :smeh:
Des ti to gledao? :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
uni bejbe, izgubili su od Izraela a ne od Španije...

A što se Litvanaca ti?e, mislim da ih bez problema možemo pobediti, pošto im mali plaviša Jasekivi?ijus ne igra :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
ah sorry, pomeshao sam :pokazuje:
imam excuse, al nije bitno :D

u svakom sluchaju, koji je razlog? iliti kaj je razlog:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Videcemo u utorak, protiv Francuza. A ako prodjemo (nadam se) onda imamo finale pre finala, duel sa Litvanijom.
E, dete moje, necemo mi ni da stignemo do Litvanije. A, ako se to i desi bice 'k'o dete zvecku'

Ni taj pop ne moze nista da uradi:zakljucano:

Oj, Zvezdas, divim se tvom optimizmu. Dodje mi da pozelim i ja nemoguce:molise:
By Ulix
Originally posted by Kupper

E, dete moje, necemo mi ni da stignemo do Litvanije. A, ako se to i desi bice 'k'o dete zvecku'
Slazem se. Spanci nas razbice samo tako, ove dve utakmice smo imali srece(losi protivnici). Francuzi ce nas rasturiti. :snob:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Ulix
Originally posted by Kupper

Slazem se. Spanci nas razbice samo tako, ove dve utakmice smo imali srece(losi protivnici). Francuzi ce nas rasturiti. :snob:
Pa nije da nesto specijalno branim nasu losu igru, ali jesi ti gledao "majstorije" Francuza?! Ono je za plakanje....
By Çâðê_DUP
Osnovni utisak do sada mi
je to sto je Bodiroga potpuno
van forme (sto pravdaju njegovom novom
povredom ledja); Rakocevic na momente
i dalje zeljan da bude novi Djordjevic
i heroj nacije, mada ruku na srce, igra
daleko zrelije i vise u sluzbi tima nego
prethodnih godina; i Milicic, koji se
gre'ote uzeleo kosarke, pa mu prija da je
actually i igra a ne samo mlati peskirom sa
klupe.
Korisnikov avatar
By spliff
ma dajte ljudi... pa najvecce shanse imamo bash protiv francuza...
litvaniju neccu ni da komentarishem :(
Korisnikov avatar
By * NajS *

Cuti ti, ne baksuziraj!

Juce sam pred utakmicu sa Letonijom prochitao tvoj post....i bash si me nervirala...

Evo sad opet baksuzirash!!!

:die:

Brishite Litvo, Latvijo i ostale....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
A komentator na HRT-u koji komentarise tekmu Hrvatske i Turske, sada bulazni kako u Moraci i Crnogorci navijaju za Hrvate i da to Hrvati treba da shvate kao neku vrstu "isprike za ratne zlocine"?!!!!!
Koji pacenici i bolesnici! :roflmao:
Opa, kome je to TV zreo za skremblovanje? cccccc Gledamo prenos na HRTu. :P

Ja HRT nemam od kada je pocela Liga Sampiona u fudbalu, a i Rai mi se gubi kada pocne basket. :(

Elem, Turci ce dobit' Nemce, tako da frke nema. Steta sto je Vrsac na kraj sveta, a i ja imam neodloznih obaveza. Inace bih isao da bodrim Jahovica, Turkoglua, Kurtlaya i ostale. :boxer:

Italijani, ja ne znam sta je njima, deluju mi kao mi u Svedskoj 2003. godine, ali recimo da im zelim srecu protiv Hrvata.

Grci bi trebalo da budu bolji tim od "Davidove dece", ali Izrael je pokazao da zna da igra kosarku i to vrlo pozrtvovano. Meni je najbolji u njihovom timu ubedljivo, mladjani Tal Burstein. :cool: Ako se kojim slucajem dogodi cudo, pa nadjem kartu za manje od 2.000,00 CSD navijam za Izraelce u "Pioniru".

Sto se nas tice, oh well, kao dolazimo sebi, jes' da je malo nezgodno to sto ukoliko prodjemo Francuze, idemo na "kosarkaske vanzemaljce" Evrope, odnosno Litvaniju. Da li ce se ponoviti Svedska i izgubljen mec, ostaje da vidimo. Litvanci su samo sa Turcima igrali "lakse", mislim da su teze dosli do pobede protiv Hrvata i Bugara.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by * NajS *

Cuti ti, ne baksuziraj!

Juce sam pred utakmicu sa Letonijom prochitao tvoj post....i bash si me nervirala...

Evo sad opet baksuzirash!!!

:die:

Brishite Litvo, Latvijo i ostale....
ja izgleda mnoge nerviram... :lukavi: e pa boli me uvo!! I mojne ti meni :die: da ne bi bilo :sw: znash?? Sta cu kada sam realna....aj reci zar nisam?? Kao sto sam rekla.....nadam se da greshim i da cemo stici do medalje...ali.....(!).....kako....(?)....sa ovakvom igrom teshko!
Korisnikov avatar
By * NajS *
I mojne ti meni :die: da ne bi bilo :sw:
Ja sam te udarce uputio Litvi, Latviji....a ne tebi Zbun!!!
Vidish..

opet si u KRIVU!!!:grebanje:
Korisnikov avatar
By Moa
I cekam ja tako ceo dan danas da pocne neka kosarka,vidim nema ni pandura po gradu tako puno pa mi sve nesto cudno,i kliknem ja na sat u donjem desnom uglu,kad ono ponedeljak :(
Ajde slobodno recite da sam glupa uhh
Korisnikov avatar
By zboO
Vidish..

opet si u KRIVU!!! :grebanje:
upsss.....eb ga sta da se radi....ja sam u poslednje vreme stalno u "krivu" bice da je nesto u atmosferi :D

:mazi:
Korisnikov avatar
By IriS
Vidish..

opet si u KRIVU!!! :grebanje:
upsss.....eb ga sta da se radi....ja sam u poslednje vreme stalno u "krivu" bice da je nesto u atmosferi :D

:mazi:
i ja mislim da je u atmosferi... mouja žena nikad ne mouže da bude u krivu! :evilkiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Moa
I cekam ja tako ceo dan danas da pocne neka kosarka,vidim nema ni pandura po gradu tako puno pa mi sve nesto cudno,i kliknem ja na sat u donjem desnom uglu,kad ono ponedeljak :(
Ajde slobodno recite da sam glupa uhh
Nisi glupa, al' si prsla :P :lol:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Nowitzki : Turska - 66 : 57

e sad smo ga nayebali
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kal zakath
Nowitzki : Turska - 66 : 57

e sad smo ga nayebali
bogami Novwitzki se raspucao...hmmm....gledala sam oba mecha, Nemci lako protiv Turaka...zao mi je sto necu gledati brata Hida u nastavku takmichenja :nazalost: ....Hrvati dobishe Italijane....koji nisu pogodili nijednu trojku u drugom poluvremenu....strashno. Hrvati iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji....i sada idu na Shpance, bice veeeoma zanimljiv mech!!

a nashi.... :molise: izlaze na teren za desetak minuta!

:pop:
Korisnikov avatar
By zboO
:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

:kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva:

aaaaAAAAaaaaaAAAaaAaa....jbt,jbt,jbt,jbt.....
Korisnikov avatar
By Zemunac
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Francuzi vodeeeeeeeeeeeee
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!