Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
ja sam samu sebe pokushavala da ubedim da ima nade....ali NADA je UMRLA!!!....Crkla.....skrooooz....!

:pop: :pop: :pop:
Korisnikov avatar
By IriS
ja se još uvek nadam da ?e sve biti OK :trampolina:
Korisnikov avatar
By spliff
ako se po jutru dan poznaje, crno nam se pishe.....
:tuc: :tuc: :tuc:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ne treba ih napadati. Ljudi, shvatite, mi više nemamo kvalitet. Pa u reprezentaciji je de?ko koji igra manje od 2 minuta po utakmici u NBAu. I on može da da sve od sebe? Ma dajte.... :zid:

Naša reprezentacija ?e pro?i fantasti?no ukoliko se izbori i za bronzu. Došlo je vreme nekih novih momaka, tu su Litvanci, Španci, Rusi koji evo fantasti?no danas igraju protiv Italjiana.

P.S. Da li neko zna ima li karata za "Pionir" u nedelju?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Blue ne bih se bas slozio sa tobom. Cinjenica je da ova reprezentacija ni izbliza ne moze da se poredi sa ekipom iz recimo Atine 1995god ili sa olimpijade u Atlanti 1996 god, ali u igri nase reprezentacije se iz aviona vidi da mnoge stvari ne stimaju! Pocelo je otkazivanjem Stojakovica, a vidi se da su medjuljudski odnosi, pre svega izmedju igraca i Obradovica na najnizem nivou! Uopste mi nije jasno, zasto je ponovo poverena trenerska palica Zeljku? On prosto ljudi ne uziva vise respekt medju samim igracima, a pod takvim uslovima narusenih odnosa ne moze da se izvuce maksimum! Ne sporim da smo slabiji nego ranijih godina, ali me nervira sto ti momci ne daju maksimum od sebe! Dakle zna se gde skripi.
Nemoj da mi se smejete, ali mislim da bi pravi izbor bio da je Duda Ivkovic opet vracen na mesto trenera. Jeste da je mator ali brate njega svi cene i postuju!
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Zv,

slažem se da je Obradovi? trebao da ode! OK su njegove zasluge i sve, ali koliko je kriv on li?no, toliko je kriv i Savez! Jel on ?ovek lepo podneo ostavku posle Atine (kao i posle Sidneja)? Jel Savez, ovaj put odbio da razmatra ostavku?

Jel Savez raspravljao o izveštaju iz Atine? Ne, to su gurnuli pod tepih.... Odmah se videlo gde vodi Babi?eva politika. Koliko je bio dobar u prvom mandatu krajem 80ih i po?etkom 90ih, toliko je sada i on podbacio.
Korisnikov avatar
By IriS
Cenim Obradovi?a, izuzetan je stru?njak, ali je istina da je izgubio respekt igra?a, mislim da je pogrešio što se vratio, no, tako nam je kako nam je sada...
Ju?e sam gledala u vestima B92 izjavu Obradovi?a povodom utakmice sa Špancima i nisam prosto mogla da verujem, jedino što je imao da kaže se odnosilo na sudjenje, ne mogu da verujem da je uspeo da primeti samo greške sudija! mislim, alooooooo...... verovatno su sudije krive što ih je Navaro prolazio kao biciklom... žasu!

I dalje se nadam da ?e sve biti ok na kraju i da ?emu uzeti bar jednu od medalja :trampolina:
Korisnikov avatar
By Kupper
Hajde da vidimo da mucenje sa Izraelcima znaci pocetak bolje i ozbiljnije igre. 18 koseva razlike je tesko zavaravanje za one koji nisu gledali. Nemamo pojma i to treba prihvatiti.
Korisnikov avatar
By spliff
ipak se nadam da ccemo da odemo dalje...

valjda ccemo da tuchemo ove letonce
Korisnikov avatar
By Kupper
Bice tesko ruku na srce:rool: Nezgodna ekipa:molise:
Korisnikov avatar
By IriS
Jesu nezgodni, Španci su se opasno namu?ili sa njima... no, vide?emo ve?eras :trampolina:
Korisnikov avatar
By spliff
pa ako izgubimo qq i lele.....

:procitajpravilnik: sa turnira
Korisnikov avatar
By IriS
Pa znaš šta, ako i izgubimo, mislim da ?e to biti JOŠ JEDNA lekcija... nadam se bar dovoljna, pošto ove prethodne nisu baš nau?ene...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by kiss addict
verovatno su sudije krive što ih je Navaro prolazio kao biciklom... žasu!
Bas tako! Navara bukvalno niko nije cuvao! Kad god je pucao za tri, bio je apsolutno sam na liniji! Tek sam tu popizdeo! Ne mogu da verujem da su takve pocetnicke greske pravili! Alo bre, mi nismo basket amateri pa da sebi dozvolimo takve debilne greske!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Bice tesko ruku na srce:rool: Nezgodna ekipa:molise:
Jos ako ih budu htele trojke, kao sto su protiv Spanaca....:shok2:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by kiss addict
Pa znaš šta, ako i izgubimo, mislim da ?e to biti JOŠ JEDNA lekcija... nadam se bar dovoljna, pošto ove prethodne nisu baš nau?ene...
Jezik pregrizla! :D
Nista narode, palim.....idem da gledam Slovence, kad sam vec dobio kartu za dz :D ....Pisemo se kasnije...
Korisnikov avatar
By Kupper
Slovenci delju dok mi skapavamo od umora......:vezan:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slovenci zabelezili i trecu pobedu, ovoga puta nad Francuskom i tako se direktno plasirali u cetvrfinale. Tekma je bila do jaja, narocito zbog toga sto su Francuzi celo prvo poluvreme vodili, da bi u trecoj cetvrtini poceli da posustaju jer su Slovenci "stisli" odbranu plus sto je atmosfera u "Pioniru" dosla do usijanja od pijanih Janeza, da sam imao utisak kao da sam u Ljubljanskom "Tivoliju"! :roflmao: i pobeda "Zmajceka" je bila neminovna! Svakako najefikasniji strelac u redovima "Janeza" je bio Jaka Lakovic (pravi Slovenac! :smeh: ) sa 18 poena.

U nasoj grupi D , doslo je do iznenadjenja. Naime "crvena furija" je ipak posustala! Doduse ne od nas, vec od Izraela koji je slavio sa 85:77. Medjutim i pored ovog poraza, Spanci ostaju na prvom mestu i idu direktno u cetvrt-finale, dok cemo mi ako uspemo da pobedimo Letoniju (zasad dobro ide, gazimo ih sa preko 15 poena) ici u baraz i u utorak najverovatnije se sastati sa Francuskom, koja ce po svoj prilici kako sada stoje stvari zavrsiti takmicenje u grupi C na trecem mestu. U nasoj grupi, od daljeg takmicenja oprostice se Letonija.

Italija je posle jucerasnje bruke i katastrofalnog poraza od "bacuski", danas pregazila slabasnu Ukrajinu sa 99:62. Dok u Podgorici nije bilo iznenadjenja, pa je aktuelni prvak Evrope Litvanija, lako izasla na kraj sa Bugarima 92:79. Trenutno je u Podgorici u toku mec izmedju Turske i Hrvatske. Taj mec odlucuje ko ce od ove dve ekipe nastaviti takmicenje a vodi blago Turska.

Sto se nas tice, kao sto rekoh, ide nam dobro, jer su se Letonci "napalili" na one trojke od juce protiv Spanije, pa obzirom da im nikako (na nasu srecu ) ne ide, nasi nemaju nekog velikog problema kako sa njima izaci na kraj. Samo da tako ostane do kraja. Drzimo pesnice....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E da zaboravih da kazem, da u grupi C, trenutno u Pioniru u toku mec izmedju Grcke i BIH i Grci stabilno vode i ako pobede (kao sto se i ocekuje) obezbedice sebi drugo mesto u grupi, odmah iza Slovenije, dok ce BIH po svoj prilici ici kuci....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
82:67....za nas. Dobro je.....
Sve je jasno, idemo u utorak na Francuze u baraz, Grci overili drugo mesto u grupi, pobedom nad BIH koji idu kuci, Hrvati vode preko 20 razlike u tekmi protiv Turske. I tu se ocekuje da ce Hrvati dalje......
Dakle manje vise sve ocekivano....
Jedino ne znam sta se desava u Vrscu...Ce vidim na satelitu....
Korisnikov avatar
By Moa
Sve u svemu nije bila losa utakmica,imali smo jedan pad u igri ali srecom Letonci nisu bili dovoljno jaki to da iskoriste,ali baraz i ako uspemo da nastavimo dalje,to ne sme vise da se desava.Svidelo mi se sto se Bodiroga napokon makar malo video u igri,cak nije lose ni odigrao.Radmanovic :love:
PS
Samo da pitam uvazenog moderatora Zveleta jel se seca ko je bio MVP utakmice u nasoj ekipi protiv Spanaca sa 18 poena? :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Moa

Samo da pitam uvazenog moderatora Zveleta jel se seca ko je bio MVP utakmice u nasoj ekipi protiv Spanaca sa 18 poena? :D
Ama slusaj, da ima skor i 40 poena po utakmici, ne volim ga! Okej je dok ne udje u reket, e kad tamo udje i pocne da mi se uvija ko mlad majmun....:mad:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
48:45 Rusi protiv Nemaca vode...teska tekma, to je poslednji podatak iz dvorane Milenijum. Ostaje da se vidi, mogu li Nemci da se vrate...
Korisnikov avatar
By Moa
Ma mora mu se odati priznanje da ume da ubode ide ga,ali ne ume da se zaustavi kada mu ne ide,pocne uzasno da solira,ide u neke prodore koji nemaju smisla,juce sam poludela kad sam videla da ide sam u kontra napad protiv trojice Izraelaca a nema nikog drugog pod kosom.Naravno,promasio je ali je dosudjen faul.Ali opet,jeste da plejovi rade ali ne mora i on,jer nervira :die:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Treba napomenuti, da posle ovog meca izmedju Rusije i Nemacke bice poznato ko ce se sastati sa Hrvatima, Turci gube zasad (placi Blue, placi :lol: )
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Moa
Ma mora mu se odati priznanje da ume da ubode ide ga,ali ne ume da se zaustavi kada mu ne ide,pocne uzasno da solira,ide u neke prodore koji nemaju smisla,juce sam poludela kad sam videla da ide sam u kontra napad protiv trojice Izraelaca a nema nikog drugog pod kosom.Naravno,promasio je ali je dosudjen faul.Ali opet,jeste da plejovi rade ali ne mora i on,jer nervira :die:
Umislja da je Sale.... :lol:
Samo nemoj da mi se kurci u barazu sa Francuzima ili dalje nedaj boze sa Litvancima! Sada krece tzv. Nokaut sistem i svaka greska znaci CAO!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A komentator na HRT-u koji komentarise tekmu Hrvatske i Turske, sada bulazni kako u Moraci i Crnogorci navijaju za Hrvate i da to Hrvati treba da shvate kao neku vrstu "isprike za ratne zlocine"?!!!!!
Koji pacenici i bolesnici! :roflmao:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I kraj....zavrsena je tekma, Hrvatska je pobedila 80:67 i time osvojila drugo mesto i ceka ishod izmedju duela Rusija-Nemacka, a u Vrscu trenutno Nemci vode...
Videcemo, ostala je jos samo ta tekma u Milenijumu da se zavrsi i onda je sve poznato.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!