Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Gemmy
Seksualna i emotivna povrsnost, nekakvo meni nesrodno gledanje na zivot uopste. Uvek se desavalo da nakon seksa upadnemo u 'glupave' tisine, a vremenom sam shvatila da je to zbog mene. Cini se da sam uvek cekala da se sam 'isprosipa' i 'ispali', da bih sebi potvrdila da straight veza nije za mene. Trebalo je vremena da shvatim da je sve to gubljenje vremena. Telesno sam ambivalentna, nekad mi je grozna ta gruba koza i cekinje na licu, malje po telu i animalna seksualnost, a nekad mi i ne smeta.
Sto je najvaznije, nikad nisam bas najbolje kapirala-gde je to zeni mesto? :elektro:
:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By elastica
Ni meni ne smeta muski svet,ali smeta mi kad do bola zele da udju u zenski svet,da budu dominantni u svacemu,a kad im kazes da oni upotrebljavaju samo jednu stranu mozga,mi zene obe strane i da im je zamena za drugu stranu ona donja glava,bukvalno popizde i pokazu svoju muskost (da je nazovem) koja ne lici ni na sta osim na malog chevapchica). Odrasla sam i zivim u ultra tolerantnoj porodici gde mozes oca da zezas do milje volje i da za to ne dobijes shamarchinu,ali kad izadjem napolje shvatam da stvarno mobilni telefon je druga vaznija stvar u muskoj ruci,posle one,znate vec koje.Zene su komplikovanije,zato su bolje.Zivele zene!:zastava:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Originally posted by Angelina777

Dosadilo mi je da budem pametna ..... :skola:

Ponestalo ti :cita: ?

Bitno je da tebi Tito ne fali .... :pegla:
By Çâðê_DUP
Originally posted by elastica
a kad im kazes da oni upotrebljavaju samo jednu stranu mozga,mi zene obe strane i da im je zamena za drugu stranu ona donja glava,bukvalno popizde
:lol:
Pa jebote... A ti ne bi popizdela da ti neko tako argumentovano i aksiomat'?no otfikari pola mozga?
Korisnikov avatar
By m..
Ja znam jednog tipa kome su izvadili aproksimativno pola mozga usled malignog tumora koji ga bejase zahvatio. E treba da vidite kako taj razmislja.
Korisnikov avatar
By elastica
Originally posted by cLawT fRcaT
a kad im kazes da oni upotrebljavaju samo jednu stranu mozga,mi zene obe strane i da im je zamena za drugu stranu ona donja glava,bukvalno popizde
:lol:
Pa jebote... A ti ne bi popizdela da ti neko tako argumentovano i aksiomat'?no otfikari pola mozga?

Epa machko zasto da im ne otfikarim tu stranu mozga kad je uopste ne koriste?I kad bi probali da je koriste,opet im je ona donja glava vaznija od gornje.
By Gost
E pa zato što je to obi?no lupentanje. "Ne koriste pola mozga", mis'im, niko ga celog i ne koristi što se toga ti?e, a tvrdnja da muškarci misle kurcem može lepo ruku pod ruku sa tvrdnjom da su žene gluplje od muškaraca jer ih je tako malo meðu nobelovcima i allrecognized velikim umovima. Pa ti sad biraj koja bolje zvu?i... :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
E pa zato što je to obi?no lupentanje. "Ne koriste pola mozga", mis'im, niko ga celog i ne koristi što se toga ti?e, a tvrdnja da muškarci misle kurcem može lepo ruku pod ruku sa tvrdnjom da su žene gluplje od muškaraca jer ih je tako malo meðu nobelovcima i allrecognized velikim umovima. Pa ti sad biraj koja bolje zvu?i... :D

po tvom pisanju se vidi da te sexualno privlace muskarci, inace ne bi pisala TAKO !! :smajlikojiosudjuje:
:D
Korisnikov avatar
By elastica
:P Eeee machko provalili su te da te muskarci vishe privlache. A sto se tiche nobelovaca dali si razmislila da i tamo nalazimo cisto shovinisticko i seksisticko ponasanje muskaraca prema odavno poznatoj zenskoj konkurenciji.Poslednji nobelovac koji je dobio nagradu za mir je bila zena iz Kenije (sorry sto se ne secam njenog imena). Btw naucno je dokazano da zene koriste obe polovine mozga,znas i sama da zena na primer moze u isto vreme da pegla,gleda teve i prica na telefonu i sve to uspesno.:smilegrin:
By Gost
:P Eeee machko provalili su te da te muskarci vishe privlache.
Pa kad su pametniji...
:smeh:
:P
A sto se tiche nobelovaca dali si razmislila da i tamo nalazimo cisto shovinisticko i seksisticko ponasanje muskaraca prema odavno poznatoj zenskoj konkurenciji.
Svakako. Ali i ona tvoja izjava je seksisti?ka, to sam i htela da naglasim.
Mislim, sad bez zajebancije, meni jednako smetaju seksisti?ke generalizacije bez obzira na koji pol se odnose, pošto se uvek zasnivaju na istom na?inu razmišljanja, a taj je poguban gde god da ga uperiš.

@žena moja

vot a strejndž vej ov tinkin' za jednu selfrpoklejmd aseksualku
:smajlikojizajebava, batlavingli:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by krepa?
:P Eeee machko provalili su te da te muskarci vishe privlache.
Pa kad su pametniji...
:smeh:
:P
ju tokin tu mi??? :taxista:
Originally posted by krepa?
@žena moja

vot a strejndž vej ov tinkin' za jednu selfrpoklejmd aseksualku
:smajlikojizajebava, batlavingli:
:kiss:
ju nou ju lavingli lav mi for det :gric:
bisajds, if ju hev eni dauts 'baut maj sekshual'ti , esk enivan hu trajd tu dzamp mi ouvr d pest fju mants. orrrrrrrrr, ju kud traj dzamping mi jorself end rivrs maj sekshual'ti ??? :alexis:

@maj laving vajf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osetila sam te odmah u ovom niku !! kad sam videla da sam te izvalila odmah, prousto se zabrinuh :luda:

:bisou: :kiss: :bisou:
By Gost
Originally posted by Kittrie
orrrrrrrrr, ju kud traj dzamping mi jorself end rivrs maj sekshual'ti ??? :alexis:

Eto. Jel' se tako ponaša aseksualno stvorenje? Srami se!!!!
( :blush: )
Originally posted by Kittrie
@maj laving vajf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osetila sam te odmah u ovom niku !! kad sam videla da sam te izvalila odmah, prousto se zabrinuh :luda:

:bisou: :kiss: :bisou:
:cvece:
Korisnikov avatar
By Myself
Ne smeta mi nista, samo me seksualno ne privlace.
Korisnikov avatar
By svejedno
ej, lagano, nismo bas takvi..
evo ja nisam gay, ni bi, zene me privlace na otprilike slican nacin kao vas, ne verujem da sam intelektualno niti emotivno plitak, trudim se da razmisljam glavom, mada ne peglam.
ajde sada varim pa malo sire idemo.

U vezi (musko- zenskoj) kada se muskarac vlada kitom to je ekvivalent nerazumnosti zeninog podvladanja strastvenim emocijama.
To je i osnovna razlika.
zena imlja, za nju dublji motiv, jer je emotivan, a ne samo strastven. Ali je isto glup.
A ne razmisljaju svi muskarci kitom. bar ne dugo.
ALi jednako se nerazumno ponasaju i zenski elementi, u svakoj vezi.

kada se muskarac i zena, ili zena i zena, nadju na nekoj dubljoj osnovi, to je kao sto znate, predivna, radosna stvar. I teska.

Cudna je tema.
Pretvorili ste je u 'da li ste lezbejke zbog muskaraca', sa jedne strane.

ili bi mozda tako trebalo da se zove,

Zena je predivna stvar.
Sexualno bice, od glave do pete.
Lepsi pol.

A eto muskarci su kao jaci pol.
Ali u sustini smo jednaki , zaista.

Naprimer, kapiram da se u gej vezi pokazuje skoro ista kolicina ljubavi i razumevanja, ali kapiram vas trip da samo zena moze to dublje da pruzi.

Sve u svemu, bre, nismo tolko losi.
mozda malo sjebani.
Korisnikov avatar
By Myself
Ovo nije cudna tema, nego glupa (iako sam odgovorila na istu). Autor se narugao...

Ne znam da li heteroseksualnom muskarcu smeta nesto kod muskarca, pa je izabrao zenu ili heteroseksualnoj zeni smeta nesto kod zene pa je izabrala muskarca, a ne zenu...to je isto kao da ste pitali njih sta im smeta kod istog pola pa izabrase drugi.
By zauvek dve
Mladja - Shta smeta? Pa pisha :) ))) ne svidja mi se. MIslim da je dovoljno.
Starija - Ne volim njihov miris, ukus, :) dahtavost, lepljivost, dlakavost (chast izuzecima:), sebicnost. Ma, sve je relativno, kaze moja zena. Volim nju da gledam kad svrshava.
By Çâðê_DUP
Originally posted by zauvek dve
Starija - Ne volim njihov miris, ukus, :) dahtavost, lepljivost, dlakavost (chast izuzecima:), sebicnost. Ma, sve je relativno, kaze moja zena. Volim nju da gledam kad svrshava.
A koja prva svrshava? Starija ili mladja? :alexis:
By zauvek dve
Originally posted by Angelina777
Originally posted by zauvek dve
A koja prva svrshava? Starija ili mladja? :alexis:
Nekad je starija, a sada obrnuto. Mada ni starijioj ne treba mnogo.
By Garbo
Nisam lesbian zato sto mi kod mushkarca neshto smeta.
Nishta mi ne smeta.
Jednostavno ne osecham nista, nikakvu privlachnost za razliku od zena.
Korisnikov avatar
By master yoda
i ja želim dijete. nije vjerojatno da će do oplodnje doći kako biblija nalaže. bit će to na neki drugi način.

nikada nisam bila u vezi s muškarcem, pa ne mogu pričati o tome.

jednstavno, muškarci me ne privlače niti fizički niti emotivno.
By J...
Smeta mi kad krene da mi se priblizava neki arogantan muskarac sa stavom "ja sam glavni ovde". Od toga dobijem tikove. :sekirica:

Inace, ovako mi nista ne smeta, sem sto su mi zene emotivno i fizicki zanimljivije.
By Garbo
Originally posted by J...
Smeta mi kad krene da mi se priblizava neki arogantan muskarac sa stavom "ja sam glavni ovde". Od toga dobijem tikove. :sekirica:
:yes:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Myself
Ne smeta mi nista, samo me seksualno ne privlace.
:up:

Čak muškarce vidim prirodnijim, a to mi se naročito dopada. Čini mi se da je kod njih izraženiji ID u odnosu na super-ego, što ih čini većom decom, a ako uzmemo da su deca koncentrat onog neiskvarenog i lepog u jedinki, onda mi se i to naročito dopada.

Naravno da je sve individualno i da je ovo momenat mojih afiniteta ka generalizaciji, ali namera mi je bila da istaknem da mi muškarci prosto nisu privlačni uz sve inividualne ili grupne vrline.

:mazi:
Korisnikov avatar
By Wight
Jednostavno, ostali su u prefektu... meni... nisu se razvijali u mom tempu, bar ja imam takav osecaj... ja sam se menjala, istrazivala sebe, ucila, oni su jednostavno mislili da je samo po sebi dovoljno sto postoje... e tu se nismo nasli...ostali su tamo gde sam ih ostavila... i naravno ovim ne mislim na sve muskarce, samo na moje... zene su intrigantnije, lukave, vecina njih dvolicne, al sta cu, volim izazove...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moje ONE nemaju veze sa mojim ONIMA....

...uopste.....odnosno....ne budem sa zenom zato sto je muskarac nekakav ili nije nekakav, nego jer je ta zena nekakva...ili nije nekakva....
Korisnikov avatar
By Berlin
Jos pre neki dan primetila sam temu, pa rekoh: aj'd da je iskopam. Ne poznajem korisnicu koja je postavila ovo cudno pitanje jer sam nova na Forumu. Sfatila sam ga kao" lezbejke su lezbejke zato jer im kod muskarca nesto smeta"?!? :kakodane: Misliiim!!! Pa pobogu ako mi nesto smeta kod jednog probacu kod drugog, ako ne ide i sa drugog probacu sa treceg...i tako sve dok ne nadjem onog pravog ali nikako necu otici sa zenom :wtf:

Ja nisam lezbejka zato jer mi kod muskarca nesto smeta. Nista mi ne smeta. Jednostavno ga ne dozivljavam kao seksualnog objekta, ne osecam fizicku privlacnost, ne mogu se u njega zaljubiti, niti emotivno vezati kao sto to mogu sa zenom.

Muskarac jedino moze da mi bude dobar prijatelj kakvih vec imam :friends:

:trampolina:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne smeta mi nista fizicki na muskarcu, jednostavno me ne privlach
simple as that
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!