Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Da se vratimo mi basketu malo:D? Za spank uvek ima vremena:peva:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
aha, pa .... onako nije loše , mada previše ki?a :misli:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Vecheras je bio neki vatromet koji sam i ja video iz Zemuna, al mi je malo nelogichno da je to vatromet sa otvaranja....
By Çâðê_DUP
Dal' sam ja jedina kojoj je
ceremonija otvaranja imala dosta slicnosti
sa zatvaranjem OI u Atini?
By Çâðê_DUP
Ma daaaj!
A brodic?
Zena sa grodjem?
Pa splet igara?
Nisam videla dal' su nasi imali
seku sa snopovima zita, al' toga
se secam iz Atine.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
okay :lol: ... moram da priznam da se ne secam bas najbolje otvaranja u atini...a ovo juce sam onako krajem oka gledala...mislim sve vreme mi je bio upaljen tv... al' nije mi se bas nesto svidelo... :lol:

:blush:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ok, dosta je bilo price oko cina otvaranja. Pravo otvaranje sampionata je danas, a neke tekme su vec zavrsene. Dakle rezultati su:

Letonija-Izrael 65:74
Slovenija-BIH 74:65 (Prenoseno na 3K)
Hrvatska-Bugarska 88:82

U toku:
Italija-Nemacka 74:74 (prenos na RTS 2)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Italija-Nemacka 84:82. Ovog momenta kraj tekme u Vrscu. Posle produzetka i to je cak sesnaesta pobeda zaredom zabara nad Svabama. :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bogami Hrvati su se namucili u Podgorici samo tako! Tek u poslednjoj cetvrtini su uspeli da dodju do pobede. Da im nije bilo Giriceka koji je vezao deset poena, brate pukli bi nam :susjedi" od Bugara. :lol:
U svakom slucaju zanimljiva tekma.

U "Pioniru" takodje veoma zanimljiv mec izmedju Slovenije i BIH. Vrlo ujednacene ekipe. Pratili su se u stopu, ali ipak pokazalo se da su Slovenci ipak za nijansu bili bolji. Na moju radost. ;) :klap:
PIONIR pun ko oko! A sirom Beograda sve vrvi od Slovenaca. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Veceras, dakle za manje od pola sata pocinju jos dva meca, I to u Novom Sadu u "Spensu", premijerno startuju i nasi protiv "crvene furije" koja ce biti bitno oslabljena bez glavnog prvotimca Paula Gasola, tako da se nadam da cemo ih pobediti. Ma i da je on tu, opet cemo ih pobediti! :lol:
Elem to je prvi mec i ujedno najtezi nas protivnik u grupi, i slazem se sa konstatacijom da ce vecerasnji mec da odluci prvog u grupi.
Narode, ocekujem da bodrimo nase majstore i da opravdamo epitet velikof favorita! Elem pobedili smo ih u medjusobnim duelima cak 14 puta, dok su Spanci slavili svega dva puta nad nasom selekcijom. Dakle.... ;)

Drugi mec koji pocinje u 20:30 igra se u Beogradskom "Pioniru" izmedju Francuske i Grcke.

U Vrscu se u 21 h sastaju Italija i Ukrajina, dok u Podgorici, Turska izlazi na megdan aktuelnom sampionu Evrope Litvaniji.
Bogami gledacu malo nase a malo Litvance. Obozavam da gledam Litvance. :D
Ocekuju se pobede Italije i naravno Litvanije. Ali da pogledamo......
Dakle narode svi koji ste u NS-u, pravac SPENS, a mi ostali uz TV pa kokice i pivo i pobeda je zagarantovana! :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Bogami Hrvati su se namucili u Podgorici samo tako! Tek u poslednjoj cetvrtini su uspeli da dodju do pobede. Da im nije bilo Giriceka koji je vezao deset poena, brate pukli bi nam :susjedi" od Bugara. :lol:
U svakom slucaju zanimljiva tekma.

U "Pioniru" takodje veoma zanimljiv mec izmedju Slovenije i BIH. Vrlo ujednacene ekipe. Pratili su se u stopu, ali ipak pokazalo se da su Slovenci ipak za nijansu bili bolji. Na moju radost. ;) :klap:
PIONIR pun ko oko! A sirom Beograda sve vrvi od Slovenaca. :D
:tuc: :domino:

Bosno moja, jabuko u cvijetu, vodila si i izgubila. Bože, žali zaista onih izroda Nesterovi?a i ostalih.... strašno. :rida:

No, pu?i?e "de?ki" u ostalim me?jevima ili kako se ve? to kaðže. :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
U Vrscu se u 21 h sastaju Italija i Ukrajina, dok u Podgorici, Turska izlazi na megdan aktuelnom sampionu Evrope Litvaniji.
Bogami gledacu malo nase a malo Litvance. Obozavam da gledam Litvance. :D
Samo gledaj, volim i ja da gledam Litvance, posebno ve?eras. :pivce: :die: Bi?e veselo.

BUYRUM. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa dobro ce vidimo.....a ti trk uz TV pa da vidimo sta ce nasi da urade! :lol:
Ori se Spensom: SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A posebno cu obratiti paznju na povratak naseg centra Zeljka Rebrace. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kupper
Najnespremnija reprezentacija na EP je nasa. Ako ista urade bice na talenat. Ovo (jos traje) je bruka nad brukama. Znao sam da je loznja za dzabe.
Ori se Spensom: SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
To u pocetku a posle, kad su ljudi skapirali gde su dosli:mad: Bas sam besan kad ovoliko nemamo pojma.
Korisnikov avatar
By Moa
Uzas,ma i ja bi im zvizdala,da tako neiskoriste prednost domaceg terana ma strasno bre.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nadam se da ce biti standardna pricha.
Na pochetku igraju ko s dve leve noge i bez ruku a na kraju ko najgori NBA-ovci.

Inache ce padne bruka...

land of what now?
Korisnikov avatar
By EYA
popizdela :grrrrrrrrr:

a otvaranje sinoc je bilo :bouzemesacuvajkojismor:

za vatrometanje, svaka cast :lepo:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Dobro de ;)
Ima tu stvari koje treba popraviti.
Sem toga sigurno su pod ogromnim pritiskom.
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by unic0rn
Nadam se da ce biti standardna pricha.
Na pochetku igraju ko s dve leve noge i bez ruku a na kraju ko najgori NBA-ovci.

Inache ce padne bruka...

land of what now?
Pa ne vredi nam mnogo cak i da pobedimo naredna dva protivnika Izrael i Letoniju,jer onda igramo baraz da bismo ucestvovali na zavrsnom turniru u Beogradu,a to ce biti jako tesko proci.Jako nam je bila vazna ova utakmica posebno sto nismo pobedili Spance jako dugo ali eto opet nismo uspeli.Publika je zakazala skroz,nismo uopste uticali na sudije sto je sasvim normalno kad se igra na domacem terenu,setite se samo sta su Grci radili sa sudijama kad se igralo kod njih.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn
Sem toga sigurno su pod ogromnim pritiskom.
To mogu Maltezani ako se ikad plasiraju na neko od takmicenja. Nasi i pritisak = nespojivo. A, ako su ipak igrali pod, jebem li ga kojim, pritiskom, bolje da se odmah razilaze.

Kakvo otvaranje, takva nam i prva 'utakmica'. Blam nad blamovima.

Ma, mi smo ispusili odavno cim u reprezentaciji igra neki Avdalovic i njemu slicni (nemam nista protiv coveka ali je totalni prosek, dobar klupski igrac). Nekad su i babe znale svih 12. A danas?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pritisak poput tog da je domaci teren i da se ochekuju pobede i visoki plasmani.

I meni je chudno sto sudije nisu bile pristrasne :D Dobro da si me podsetila, Grci su to radili vrlo bezobrazno i providno a mi izigravamo postenjachine.

Ne znam, valjda ce da se ischupaju.
Pa to bi bio blam nad blamovima posle svih godina osvajanja svega moguceg, zabrana igranja da u Beogradu posustanu. Mada mi se chini da je tim mnogo slab.

A i taj Djordjevic, nasao da se odjavi par meseci pred prvenstvo. :rafal:
Korisnikov avatar
By zboO
katastrofa....kako kaze Kuppi, definitivno najnespremnija ekipa je nasha....tuga...domacini i josh pucamo na zlato...hahhaha....samo ne znam kako i sa chime!!?? Jedino sto me je zadovoljilo je posecenost svih utakmica....mada najgora poseta je zabelezena u Podgorici, ali to se i ochekivalo!

sada sam listala malo oficijalni sajt...i evo sta kazu za ulaznice...

"Sve ulaznice za finalni me? koji je na programu 25. septembra su rasprodate, a u Areni mali broj slobodnih mesta ostao je još samo u petoj zoni za duele u ?etvrtfinalu i polufinalu."

ako nista drugo bice publike...lol...pa ko kod stigao do finala ( a mi teshko) :nazalost: imace podrshku!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kakvi su bili na pripremama ja sam ovo i ochekivao.... Zato sam gledao samo prvo poluvreme...
Korisnikov avatar
By spliff
lepo sam ja govorio, ali niko mi nije verovao...

:(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!