Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ili kao humanist ili kao trendy tetka :evil:
U svakom slu?aju-nek si :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, ali ja ipak smatram da je bolje dati odredjenu svotu na ime humanitarne pomoci, a ne dobiti nista za uzvrat, pa cak ni tu skromnu narukvicu, jer i njena izrada kosta.
Korisnikov avatar
By Stripi
Jeste maco, znaš da si u pravu :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Stripi
Jeste maco, znaš da si u pravu :kiss:
Pa da .... :blush: :kiss:
By High Maintenance
Originally posted by Stripi
Ili kao humanist ili kao trendy tetka :evil:
U svakom slu?aju-nek si :kiss:
jedno je sigurno
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nosim, belu TRUST YOURSELF ( Autistichna deca...kuca).
Obichno teram kontru pa necu shto i svi ali ovo mi se svidja, nije srebro nego plastika na mojoj ruci i josh sluzi nechemu.
Korisnikov avatar
By bona
bile mi na hvaru i kupile tako neke gumene narukvice u duginim bojama na kojima pise 'live & love', bilo nam skwoz kjut.
i dodjemo u bejograd i skontamo za tu akciju - ove nase se prodavale na tezgama sa ostalim suvenirima.
tako da ja sad ne znam jel nosim ili ne nosim :P

(al ovde nema u duginim bojama hihihihi :rool: )
Korisnikov avatar
By zboO
imam dve narukvice ....rainbow i jednu na kojoj pishe Hope Faith Love
Korisnikov avatar
By Val
Da! EXPRESS YOURSELF sa Gay-Pride u Amsterdamu. :)
Korisnikov avatar
By IriS
Posedujem onu belu Trust yourself, od divnog PVC materijala (fuj), ove druge su sve od lepšeg materijala, a ova naša budibogsnama... Nosila sam je, moužda dve nedelje, sad stoji odje na stolu pa je gledam svaki dan :rool:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by *deni*
Ljudi, ako kupite tu humanitarnu narukvicu, ne znaci da morate i da je nosite
Agree...sa *deni*-jem... :ozbiljan:
Imam "Trust Yourself" narandzastu,kupila iskljuchivo zbog akcije(u nadi da ce pare otici na pravo mesto),ne da bih nosila.
Materijal jeste grdan,boja isto ali podrzavam akciju vezanu za izgradnju kucje za autistichnu decu. :peace:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gothrose
Originally posted by *deni*
Ljudi, ako kupite tu humanitarnu narukvicu, ne znaci da morate i da je nosite
Agree...sa *deni*-jem... :ozbiljan:
Imam "Trust Yourself" narandzastu,kupila iskljuchivo zbog akcije(u nadi da ce pare otici na pravo mesto),ne da bih nosila.
Materijal jeste grdan,boja isto ali podrzavam akciju vezanu za izgradnju kucje za autistichnu decu. :peace:

:lukavi:
Apsolutno.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Zibro
kao sto rece poison_boy nije fazon u tome da reklamiras svoju humanost nego da delujes na druge da je i oni kupe i nose , da se sto vise ljudi primi na ideju i da organizacija zaista prikupi neke dobre pare ... tvojih ili mojih 100 dindzi nece nista promeniti ali fora je u masovnosti i zato je nosim na najvidljivijem mogucem mestu a stvarno se ne smatram humanistom ... bar ne zbog toga
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Evo vam jedan kompromis.
I meni je glupo samoreklamiranje tom narukvicom ("ja sam human" i slicni tripovi), a opet se slazem da ljudi kada vide tu narukvicu na necijoj ruci mogu da pozele da budu "humani" (razmisljanje "Pa sta sam ja, gori, manje human od komsije Mike? Ako moze Mika, mogu i ja"). Vi kupite tu narukvicu pa je poklonite nekome ko vam znaci, tako da ste humani i ucinili jedan lep gest u isto vreme. Dve muve padose jednim udarcem...
Trenutno nosim jednu rent-a-narukvicu sa duginim bojama koju cu vratiti uskoro.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Nocturnal
....a opet se slazem da ljudi kada vide tu narukvicu na necijoj ruci mogu da pozele da budu humani (razmisljanje "Pa sta sam ja, gori, manje human od komsije Mike? Ako moze Mika, mogu i ja")...
A mozda ce Mikin komsija, kada vidi da je Mika kupio humanitarnu narukvicu, odmah pohitati da kupi citavih pet komada, ne bi li nadmasio Miku !!! :eureka:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
*deni*
A mozda ce Mikin komsija, kada vidi da je Mika kupio humanitarnu narukvicu, odmah pohitati da kupi citavih pet komada, ne bi li nadmasio Miku !!!

Cudo ta ljudska psiha, ne :) ?
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne sviða mi se to malo plasti?no-gumeno ne znam kakvo je što staviš oko ruke kao registrovana stoka kopitar. Ali akcija je dobra i poruka i to sve. Ne znam :novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!