Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Eto teme o podrsci :)

Eto par pitanja za pochetak:

Koliko vam znachi podrska koju dobijate od drugih osoba, i kojih osoba najvishe?

Da li vam je stalno potrebna, redovno ili skoro nikad?

Uzgred, pre nego sto kazete da vam nikad ne treba podrska ni od koga, prisetite se svojih poruka koje ste pisali ovde :) Da smanjimo licemerje na minimum :cool:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Funkcionisem ceo zivot sa stalnim negiranjem i uskracivanjem podrske od roditelja (cudan nacin vaspitanja dece, ali tako je). Dok sam bio mnogo mladji to sam kompenzovao podrskom od baba i deda, ali je i to prestalo u nekom trenutku. Problem sa babama i dedam je sto te podrzavaju u onome sto oni misle da ti treba da radis, a ne u onome sto ti zelis da radis. U skoli sam imao manje - vise dosta podrske od profesora, ali ni malo od drugova. Jebi ga deca ne vole bolje od sebe. Tamo sam obicno ja davao podrsku prosecni i losim djacima nego neko drugi meni. Tako sam se od malih nogu navikao da nemam previse podrske i sa druge strane da teram po svome ne obaziruci se na ostatak sveta.

Naravno, sve ovo ne znaci da ne cenim podrsku vec samo da umem da funkcionisem bez nje. Nije uvek lako, ali isterujem svoje, pa makar crk'o.

Najvise cenim podrsku od ljudi koji su mi dragi kada ta podrska stize bas kad mi treba i onu koja stize od ljudi za koje znam da im nije lako da je daju.
By Simor
Iako se trudim da se u sto vise situacija oslanjam na samog sebe, podrska mi je, naravno, potrebna. Well, dobijam je od svoje najbolje prijateljice i od svog dobrog prijatelja, inace mog prvog decka sa kojim sam posle raskida ostao u prijateljskim odnosima. Tu su i mama i tata. Naravno, sve zavisi o toga za sta mi je podrska potrebna. U principu nemam sirok krug ljudi od poverenja, pa stoga ne mogu od puno ljudi ni da ocekujem podrsku.
Korisnikov avatar
By IriS
Well... od roditelja sam uvek imala podršku, ali moram da napomenem da je to po?elo onda kada su shvatili da ako ne mogu da me pobede, bolje da mi se pridruže, jer sam od one dece koja tvrdoglavo teraju svoje, uvek bila svestrana i zainteresovana za milion stvar?ica, jednostavno su me puštali uvek da radim po svome, jer su skontali da umem ispravno da razmišljam... danas smo na tome da svi slušaju a ja zapovedam :evilgrin:

Jedina podrška koja mi je ikad bila, ali zaista potrebna se ti?e moje profesije... i sa te strane postoji jedna osoba koja me je puno nau?ila, imala strpljenja sa mnom kad sam bila najnenormalnija u svojim suludim idejama, njoj bezrezervno verujem jer znam da je staloženija od mene, ako imam neki problem najpouzdaniji mi je njen savet... vremenom je to postalo obostrano, mala je porasla :P Dakle, to je podrška koju dobijam i koju izuzetno cenim!
Moja draga starija sestra kakvu sam oduvek želela da imam :kiss:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Meni je potrebna podrska. Ne tako cesto, ali mi je ipak potrebna...

"Love me, love me, say that you love me..."
Korisnikov avatar
By *deni*
Od oca sam uvek ocekivao ( i dobijao ) samo materijalnu podrsku. Emotivnu podrsku dobijam od majke, koja opet ima veliki uticaj na oca, tako da se to sve lepo slozilo.
Slazem se sa Njuskalom koji kaze da babe i dede hoce da nas podrze, ali samo u onome sto oni misle da treba da radimo. Ja bih dodao da je ista stvar i sa ocevima. Srecom, glavnokomandujuci faktor u nasoj kuci nije otac, nego majka, a majke su uvek i bezrezervno na nasoj strani.
Podrska van kuce mi znaci jedino u smislu prijatnosti koju osetim ako me neko pohvali. Nista preko toga.
Nikada nisam imao obicaj da trazim ni od koga podrsku posle, recimo, nekog veceg ljubavnog loma. Buduci da ja ne volim da mi neko kuka, ni ja nikome ne kukam.
Svako svoje rane treba da lize sam i da u drustvo izadje veseo.

:potapsava: :okret:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Od onih sam koji se nekada i naljute kada im se pruzi podrshka. U zivotu sam samo 2 puta trazio podrshku, naravno dobio je, te osobe su bile u chudu. Istu trazim, kada vishe nemam brodova na moru, zvezda na nebu, ili kada mi je pishtolj golicao slepoochnice.
Korisnikov avatar
By spliff
podrshka mi je u svakom sluchaju potrebna i dobrodoshla

od roditelja sam uvek mogao da je ochekujem, dok su bili zzivi. sad je tu brat, ostatak familije i nekolicina prijatelja (kojih je svakim danom sve manje)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Njuskalo
Funkcionisem ceo zivot sa stalnim negiranjem i uskracivanjem podrske od roditelja (cudan nacin vaspitanja dece, ali tako je). Dok sam bio mnogo mladji to sam kompenzovao podrskom od baba i deda, ali je i to prestalo u nekom trenutku. Problem sa babama i dedam je sto te podrzavaju u onome sto oni misle da ti treba da radis, a ne u onome sto ti zelis da radis. U skoli sam imao manje - vise dosta podrske od profesora, ali ni malo od drugova. Jebi ga deca ne vole bolje od sebe. Tamo sam obicno ja davao podrsku prosecni i losim djacima nego neko drugi meni. Tako sam se od malih nogu navikao da nemam previse podrske i sa druge strane da teram po svome ne obaziruci se na ostatak sveta.
Isto. Samo sto je meni negde jako drago kad se ta podrska ipak pojavi i kada imam osecaj da je od srca...

Najvise podrske imam od prijatelja...

Na neki nacin mi nije potrebna nikad, mislim izgradila sam sebe da mogu da zivim bez nje. Ali je prelepo ako je imam cesto ili cak stalno, sto se i desava u nekim mojim prijateljstvima. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Treba mi podrska skoro uvek, ali retko ko ima dovoljno hrabrosti da me podrzi, jer sve moje odluke su kraj krajnosti, tako da jako retko imam podrsku onih pravih ljudi! A podrska pogresnih ljudi, zapravo onih koji meni ne odgovaraju mi nista ne znaci! A obicno ti ljudi koji meni ne znace mnogo su jedini koji mi misle dobro i veruju u mene...valjda ih zato ne volim!
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by unic0rn

Koliko vam znachi podrska koju dobijate od drugih osoba, i kojih osoba najvishe?
Pa moja porodi?na situacija je nešto komplikovana, najve?u podršku sam dobijao od majke dok je bila živa. Što se ostatka porodice ti?e njih sam redukovao na minimum. Zna?i mi dosta podrška nekih starih prijatelja...pa prošao sam kroz krizne situacije i mislim postao vrlo realan kada su o?ekivanja u pitanju...sklon sam da vrlo malo o?ekujem od ljudi jer sam morao biti oslonjen sam na sebe...uprkos tome dobijao sam podršku sa neo?ekivanih strana...kada je bilo velikih razo?arenja u ljude pomo? mi je došla od nekih ljudi od kojih to nisam o?ekivao...ipak sa mnogim problemima sam morao da se petljam sam.

Originally posted by unic0rn

Da li vam je stalno potrebna, redovno ili skoro nikad?

Naravno da mi je potrebna ali ne vu?em nikoga za rukav...ako su u pitanju neka moja negativna stanja više sam sklon da se zavu?em u svoju ljušturu i prevaziðem sam problem nego da se nekome žalim...posle toga se ose?am dobro...kada sam u depresivnom stanju imam potrebu da se udaljim od svih kontakata...

... trudim se da održim neka prijateljstva...prijatelji su mi važni i svakako mi je bitna njihova podrška...prijatelje biramo...
By fazza
Chesto mi je potrebna, ali je ne trazim.

Podrshku najvishe ochekujem od osoba koje su mi drage, bilo da su str8 ili
gay. Od gejeva bash i nema puno vajde, malo je onih sa kojima mogu otvoreno
da pricham. Ako mi je potrebna podrshka radije cu je traziti od nekog str8
prijatelja.
Korisnikov avatar
By Draco
Podrska porodice mi je jako bitna i umirujuce je znati da je tu neko ko nema zadnje namere i interes i ko stvarno zeli ono sto je za tebe najbolje.

Sto se prijatelja tice, imam ih veoma malo <onih pravih> ali od njih isto ocekujem i dobijam bezrezervnu podrsku kad sam u silaznom periodu zivota.

Heh, mozda cak i najvaznija podrska je ona koju dobijam od devojke. Kontam da je vezu mnogo teze izgraditi i ocuvati od prijateljstva <a svakako mnogo teze od porodice>, pa mi samim tim i najvise znaci ova vrsta podrske. Da znam da je uz mene, na mojoj strani, da mogu da se oslonim na nju.

<srecom> jos nije bilo kriticnih situacija during this relationship, tako da ne mozem da pisem. We shall see.. :lukavi:

:kiss: for my babygirl.
Korisnikov avatar
By EYA
podrska je vazna u procesu odrastanja, da vas podrze i podstreknu da istrajete u sopstvenim odlukama, a budu uz vas i ako su bile pogresne... da se ne plasite zivota i svih koraka koje treba preduzeti na putu samoizgradjivanja i sticanja iskustva, a pre svega finog podesavanja intuicije kao najvaznijeg cula koje bi trebalo da vas vodi kroz zivot...
kasnije je podrska vazna samo kao znak pored puta da ste na pravom putu, ali ne treba zavisiti od nje vec raditi kako ste naumili... vazno je nauciti da svaka greska koju nacinimo donosi neprocenjivo vazno znanje za buducnost... i tako plovimo ovim morem zvanim zivot... kormilo u ruke i pre svega uzivajte u pogledu koji vam pucina pruza... kopno je uvek tu negde oko nas :yes:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Bez podrshke u nekim stvarima ne izdrazim do kraja i odustajem, znachi, jako mi je bitna.
Podrshku nekako shavtam i kao pozitivno bichevanje, kad me neko rechima potera u nemoguce (po meni).
Ovako relativno matora, nishta nisam nauchila od predhodnih lupanja glavom o zid.
Potrebna mi je samo moja zena i njena vera u mene.
Prijatelji su neshto sasvim drugo, ali da ih nemam bilo bi mnogo vishe patnje. LJUDI VOLIM VAS :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... znaci mi, s toga pretpostavljam da mi je potrebna... Obicno je ocekujem od roditelja i od osobe sa kojom zivim poslednje 2 godine...
Korisnikov avatar
By HARP
Oko uspešnih osoba uvek stoji gomila ljudi...naravno svi oni pružaju podršku,ina?e ovi ne bi bili toliko veliki...
Ne možeš sam sa celim svetom,a ni protiv njega...
Potrebna mi je podrška ljudi koji su pored mene.
Ja sam ti kao nuklearna fisija,daj mi tra?ak energije u vidu podrške i ja nastavim dalje velikim koracima...
Korisnikov avatar
By Zibro
hvala ne treba :misici: doduse ponekad dodje sasvim neocekivano i zna da prija .... Uglavnom sam ja nepresusni izvor podrske za druge ... ponekad cak i totalno licemerno ali sta ces ljudi su slabi i to im prija ... a ja kad sam u problemu :hekla: heklam ! :D :D :D
Korisnikov avatar
By Zibro
ok ok mozda mi i treba ,,, ali retko , samo ponekad i to od jednog slatkog decka
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Potrebna mi je, kako ne.
Kada mi se javi potreba ja trazim podrsku. Mislim da sam bogat covek u tom smislu sto imam gde da je trazim. Mnogi ljudi nemaju taj luksuz.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by GOX
Oko uspešnih osoba uvek stoji gomila ljudi...naravno svi oni pružaju podršku,ina?e ovi ne bi bili toliko veliki...
Slazem se sa tobom da stoji gomila ljudi samo ne i da ti ljudi daju podrsku, bar onu iskrenu... Izuzimajuci ljude sa sopstvenim unutrasnjim vrednostima za ostatak gomile bih pre rekla da vazi "boljima se tesko prasta..." ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Podršku za sve imam od ljudi koji su mi bliski (mama, prijatelji, voljena osoba...).
Za ostale me baš briga.
Korisnikov avatar
By EYA
ma... boli me uvo za sve :novine:

stavrno me boli uvo :kmeee:
Korisnikov avatar
By Aksa
I tako Eya smanji broj poseta forumu...
Nije da je podrska, ali eto ispao ovde post. Najsveziji. Koliko vidim. A vidim. I dobro mi je. Hvala na pitanju.

Nego da odgovorim na temu, kad sam vec tu.
Podrska kao podrska je cista glupost. Ali znaci. Da ti neko pozeli "da slomis nogu". Ja volim da imam podrsku od bliskih mi ljudi, a kad sam uskracena za nju, ne kukam. Sta sad. Cesto pruzam podrsku drugima. Vidim da im znaci.
Korisnikov avatar
By EYA
to aksice carice, bar jos neko zreo (i zibro!)... ko ne moze sam, ne mislim da ce mu pomoci tudje reci... a ako moze sam, sta ce mu onda reci ? tj, nisu na odmet, al nisu ni nesto presudno vazne...

nego jel to da smanjim bila konstatacija ili zelja ?
By Nemanja-X
Onima do kojih mi je stalo rado dajem podrsku, a drago mi je da je i imam od osoba cije misljenje cenim !
Korisnikov avatar
By EYA
sad ispade i da je nemanja zreo :doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!