Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Zemunac
I pobedismo Spance na kraju..... Sjajan start.....
Tako ce biti i danas, samo u finisu. Deljace ih samo tako, bar se nadam.

Italija, culi ste i sami izjave, je ekipa jacine otprilike kao i nasa, domaci teren u smislu motivacije, nijanse su odlucivale....nasi nesto i nisu razocarani. To je to, mogla je da pobedi i nasa reprezentacija. Cist egal.
Originally posted by BlueUnion
Naši idu do finala. A možda i do zlata! Ne verujem da ?e Rusi da nam pokvare ra?une. :evilkiss:
Ruse nismo ni videli. Inace, tipujem na njih. Mislim da su apsolurtno najbolje pripremljeni...ali, ko ce ga znati.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Vrlo dobra tekma danas..... Jebemo Spance sve u 16.... Poslednji set, ja se nadam, vodimo 17:16
Korisnikov avatar
By Zemunac
I tako smo razjebali Spance po setovima 3:0, a Italijani i Rusi su bash gusto igrali, ali su Italijaniipak pobedili po setovima 3:2. Znachi:
1.Italija
2.Rusija
3.SiCG
4.Spanija
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vise sam se nervirao za finale nego za nas u duelu za bronzu. Jebote ne da mi krivo sto Rusi nisu dobili nego...:mad:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Vise sam se nervirao za finale nego za nas u duelu za bronzu. Jebote ne da mi krivo sto Rusi nisu dobili nego... :mad:
I ja. Sudjenje je bilo OK u nasem polufinalu s Italijanima ali Ruse su sudije ubile u pojam:flaming: (a najvise mrzim pozivanje na sudije). Medjutim, Korac me je potpuno iscrpeo:drama: Pametan moj cale - kad gleda nesto sto prenose 'reporteri' RTS-a lepo iskljuci ton i uziva:dancingfever:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Pametan moj cale - kad gleda nesto sto prenose 'reporteri' RTS-a lepo iskljuci ton i uziva:dancingfever:
Joj da. Moj cale ima obicaj da ako provali da Eurosport prenosi tekmu, prebaci na taj kanal, iskljuci ton i ukljuci radio-prenos. :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa zamisli - Korac, Gajic, nekad Veljin Lazovic, Sarenac (koji me najvise nervira), Denda, Mihailovski, Pantic....???

Jedini Andrijasevic moz' da prodje ali jedva.

Druga prica je III kanal i momci za hokej i USA soccer.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sve cestitke zabarima. Sampionat je zavrsen, mi osvojili bronzu. Necu da kazem da sam odusevljen, ali ni razocaran, mada lagao bih kad bih rekao da nisam ocekivao zlato. Ali praviti greske u zavrsnici, skupo nas je kostalo.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Pa zamisli - Korac, Gajic, nekad Veljin Lazovic, Sarenac (koji me najvise nervira), Denda, Mihailovski, Pantic....???

Jedini Andrijasevic moz' da prodje ali jedva.

Druga prica je III kanal i momci za hokej i USA soccer.
Izvini, ali meni su najveci biseri Pantic i Mihajlovski. Njima nema ravnih. :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slika

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore, Nikola Grbi?, po ?etvrti put je u karijeri proglašen za najboljeg tehni?ara Evropskog prvenstva
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!