Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Fudbalski savez Australije je na kongresu FIFA koji je održan u Maroku najavio da ?e se kandidovati za organizaciju Svetskog prvenstva 2018. godine.

Australija nikada nije bila u?esnik završnih turnira šampionata sveta, a nadu da ?e dobiti organizaciju 2018. godine zasniva na ?injenici da Okeanija nikada nije bila doma?in najboljim svetskim fudbalerima.

- Slede?e godine Mundijal se održava u Evropi, ?etiri godine kasnije u Africi, a 2014. u Južnoj Americi. Logi?no bi bilo da slede?i doma?in bude Australija, uz eventualnu pomo? Novog Zelanda, izjavio je Džon O'Nil, izvršni direktor Fudbalskog saveza Australije.

Reuters-Beta
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa sta:D To je prava egzotika. A takmicenja po grupama po ostrvima Polinezije, Malinezije.....bas bi im nesto falilo:)

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
glupo mi je da Australija bude doma?in... zemlje koje org takva prvenstva trebaju valjda da su u istoriji osvojili nešto.
To je kao kada bi Srbija bila doma?in sv.prvenstva u banmintonu :lood:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sto da ne bude:crkla:? Samo, nemamo 'terene' :D . Badmintonu ako nije slucajna greska. Mozda i bolje da se prvenstva odrzavaju u nekoj slabijoj zemlji jer ovako (Englezi kao primer, i ne samo oni) cesto, hteli-ne hteli budu favorizovani ako pripadaju vrhu.

Obojci-opanci:mjuza:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Goraan
glupo mi je da Australija bude doma?in... zemlje koje org takva prvenstva trebaju valjda da su u istoriji osvojili nešto.
To je kao kada bi Srbija bila doma?in sv.prvenstva u banmintonu :lood:
Pa pazi da se gleda iskljucivo po tome kako je koja zemlja uspesna u kom sportu, mi bi smo imali svakog meseca po neku organizaciju. :lol: :snob:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
..pa imali bi, da smo bolje organizovani i bogatija zemlja :peace:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ko zna da li ce planeta da stoji za 13 godina! :) )

U svakom sluchaju, vidimo se tamo :cool: :cool2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!