Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U Beogradu i Rimu u petak, 2. septembra, po?inje 24. Evropsko prvenstvo odbojkaša. "Plavi" ?e se u "Areni", zajedno sa nacionalnim selekcijama Španije, ?eške, Gr?ke, Holandije i Francuske nadmetati za jedno od prva dva mesta koja vode na završni turnir, a koji ?e 10. i 11. septembra biti odigran u prestonici Italije.

Uo?i po?etka šampionata 12 najboljih odbojkaških selekcija "starog kontinenta", selektori ekipa koje ?e se nadmetati u glavnom gradu Srbije i Crne Gore govorili su o svojim o?ekivanja od ovog takmi?enja, i pritom su gotovo jednoglasno izrazili uverenje da je favorit preliminarne B grupe - naša reprezentacija, koja prvi me? igra u petak u 20:30h protiv "crvene furije".
Korisnikov avatar
By zboO
da li sam ja jedini slepac koji nije nabavio karte???? :zid: :rida: dupe bih dala (ne svima) za bar jednuuuuu kartu :D evo samoo jednuuuu!!!

prognoze....uhhh...malo je ne zahvalno prognozirati pre starta, videcemo kako ce ko igrati u prvom kolu, tada ce biti i malo lakse oceniti spremnost svih ekipa, a i njihovu dobru volju za medaljom!!

mislim da je nasha grupa mnogo zanimljivija...tu su veliki shampioni Holandjani, pa onda Francuzi koji su isto imali odlichne rezultate, kao i Shpanci naravno....Grci su nas dobili u nekim pripremnim utakmicama...jedino o Chesima nista ne znam...

ja bih volela da gledam mech SCG- Holland.....i SCG - FRANCE ostalo manje vise nije bitnio.....ali probacu nekako da nabavim kartu za mech Holland - France to ce sigurno biti extra!!

u drugoj grupi najveci favoriti su Italijani i Rusi, mada Poljaci imaju extra ekipu i u odlichnoj su formi, to su pokazali u svetskoj ligi.....najveci autsajder u obe grupe je sigurno ekipa Hrvatske, kojoj je ovo prvo veeliko takmichenje....ali ne sumnjam u njihov kvalitet,jer u zavrshnici EP-a nema slabih ekipa!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
tu su veliki shampioni Holandjani
Hoces reci nekadasnji sampioni. :P
Vala posle 1997 godine nisu se culi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E da pojedinacne karte za evropski sampionat u odbojci iznose od 400 din koliko kosta tzv IV zona do 1200 din koliko je potrebno iskesirati za prvu i drugu zonu.
Kompleti karata se krecu cini mi se od 3.500-5.100 din
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jbg..... ja nazalost prebukiran faksovnim obavezama bas do ponedeljka. :( Bedak.... a jos sam trebao i da volontiram. E sto je sudbina. :smiling:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prva tekma izmedju Grcke i Holandije u toku. Trenutan rezultat je 1:1 po setovima a u trecem setu se vodi grcevita borba i trenutno vode Grci 20:19
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
2.septembar 2005:

Gr?ka - Holandija u 15.00
Francuska - ?eška u 17.30
Srbija i Crna Gora - Španija u 20.30

3. septembar 2005:

Francuska - Holandija u 15.30
Španija - Gr?ka u 18.00
Srbija i Crna Gora - ?eška u 20.30

4. septembar 2005:

Francuska - Španija u 15.30
?eška - Holandija u 18.00
Srbija i Crna Gora - Gr?ka u 20.30

5. septembar 2005:SLOBODAN DAN

6. septembar 2005:

Španija - ?eška u 15.30
Srbija i Crna Gora - Holandija u 18.00
Gr?ka - Francuska u 20.30

7.septembar 2005:

Holandija - Španija u 15.30
?eška - Gr?ka u 18.00
Srbija i Crna Gora - Francuska u 20.30
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prvo kolo, subota, 3. septembar

Poljska - Hrvatska u 15.30
Italija - Portugal u 18.00
Ukrajina - Rusija u 20.30

Drugo kolo, nedelja, 4. septembar

Portugal - Hrvatska u 15.30
Italija - Ukrajina u 18.00
Rusija - Poljska u 20.30

Tre?e kolo, ponedeljak, 5. septembar

Ukrajina - Portugal u 15.30
Poljska - Italija u 18.00
Hrvatska - Rusija u 20.30

Utorak, 6. septembar - slobodan dan

?etvrto kolo, sreda, 7. septembar

Ukrajina - Poljska u 15.30
Portugal - Rusija u 18.00
Italija - Hrvatska u 20.30

Peto kolo, ?etvrtak, 8. septembar

Poljska - Portugal u 15.30
Hrvatska - Ukrajina u 18.00
Rusija - Italija u 20.30

Petak, 9. septembar - slobodan dan
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Subota, 10. septemar - polufinalne utakmice, Rim [Palatotomatika]

Prvo polufinale u 18.00
Drugo polufinale u 21.00

Nedelja, 11. septemar, Rim [Palatotomatika]

Utakmica za tre?e mesto u 17.30
Finalna utakmica u 21.00
Korisnikov avatar
By zboO
evo pitanje.....za upucene.....

trenutno gledam GRE - HOL i dvorana je praazna.......sablasno prazna....sto znachi da ce i za mech HOL - FRA biti praznooo, da li to ONDA znachi, da ja lepo mogu da kupim najjeftiniju ulaznicu ( za krov), a da se uvalim onako lepo aristokratski na skuplji nivo ( ne trazim mnogo zar ne?) ?? ajde pomagajte, i javite mi na vreme, posto je to vec sutra!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne mozes. Nivoi ne mogu da se menjaju.
Korisnikov avatar
By zboO
e pa necu da idem!!! :durenje: sto je mnogo, mnogo je....sedela bih na krovu, ali nemam naochare...a nista ne vidim!

:shrug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Grcka-Holandija 3:2 (25:20, 15:25, 23:25, 25:21, 15:11.)

Francuska-Ceska 3:0 (25:23, 25:22, 25:20.)

Scg-Spanija, trenutno 19:15 za nas u prvom setu....
Korisnikov avatar
By greeny
Bravo pLAVi !

Dobro smo krenuli i dobili prvi set protiv selekcije Spanije sa rezultatom 25:22, iskoristivsi trecu set loptu.

Ostajemo do kraja da ih bodrimo, ko sa tribina, ko pored malih ekrana.

Ziveli!
Korisnikov avatar
By Zemunac
I pobedismo Spance na kraju..... Sjajan start.....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
evo pitanje.....za upucene.....

trenutno gledam GRE - HOL i dvorana je praazna.......sablasno prazna....sto znachi da ce i za mech HOL - FRA biti praznooo, da li to ONDA znachi, da ja lepo mogu da kupim najjeftiniju ulaznicu ( za krov), a da se uvalim onako lepo aristokratski na skuplji nivo ( ne trazim mnogo zar ne?) ?? ajde pomagajte, i javite mi na vreme, posto je to vec sutra!!
Samo ti idi.

Prosle godine (Basketball Superstars) je moglo da se sedi u parteru... iako si imala kartu za galeriju sem na mecu protiv USA, kada je moralo na tacno odredjenom mestu. ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Prognoze? :D
Idemo u Italiju, u to sam siguran. Ovde, cini mi se, jedino mozemo da izgubimo od Grka (kao sto vec jesmo 2-3 puta) ili, na daj Boze, od Francuske. S obzirom da nase bodri 5.5 navijaca:drama: :flaming: nista me ne bi cudilo.

Elem, idemo u Rim (el u Rim???) a posle ako/kad nas budu do'vatili italijani mozemo da se samo slikamo:D
Korisnikov avatar
By zboO
joj Kuppi nemoj tako...idemo u Rim, i ima da im se ***** ***** ( i takoooo) :lol: :lizalica:

skroooz sam razocharana posetom,ipak smo mi odbojkashka veeeleeeSILA :yes: zasluzujemo vishe publike, ali ne samo na mechevima nashe reprezentacije nego i na svim ostalim.....ja cu ici, pa makar crkla...samo da vidim iz kog dzepa cu iskeshirati za ulaznicu!!

:misli:
Korisnikov avatar
By Kupper
joj Kuppi nemoj tako...idemo u Rim, i ima da im se ***** ***** ( i takoooo) :lol: :lizalica:

skroooz sam razocharana posetom,ipak smo mi odbojkashka veeeleeeSILA :yes: zasluzujemo vishe publike, ali ne samo na mechevima nashe reprezentacije nego i na svim ostalim.....ja cu ici, pa makar crkla...samo da vidim iz kog dzepa cu iskeshirati za ulaznicu!!

Probam da budem objektivan i uvek ispada da sam pesimista:jbg:
A poseta je blam za nas. Kukali i kukali da dobijemo bar kolac prvenstva i sta sad??? :indijanac:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Pa znas sta, mogli su i malo da spuste cene ulaznica. Ipak dati preko jednog "Vajferta" za prvi nivo je mnogo. Ovo je Srbija....
Ajde neko ce reci manje cigara i eto karte, ali najverniji navijaci su ipak klinci- tinejdzeri a za njih je hiljadarka svaki dan ipak mnogo...
Obzirom da su navatali veliki broj sponzora mogli su da izadju navijacima malo u susret.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Odbojkaši Srbije i Crne Gore su ostvarili i drugu pobedu na Evropskom prvenstvu. "Plavi" su pred oko 5.000 gledalaca u Beogradskoj areni savladali ?ešku sa 3-1, posle sto minuta uglavnom izjedna?ene borbe.

U 3. kolu šampionata Starog kontinenta Srbija i Crna Gora se u nedelju od 20.30 ?asova sastaje sa Gr?kom.

U ostalim utakmicama 2. kola B grupe koja igra u Beogradu postignuti su ovi rezultati:

Srbija i Crna Gora - ?eška 3-1
(20:25, 25:23, 25:21, 25:22)

Francuska - Holandija 3-1 (25:17, 25:22, 16:25, 25:20)

Španija - Gr?ka 3-1 (25:21, 24:26, 25:21 25:20)

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U subotu je takmi?enje po?elo i u A grupi, u Rimu, a u prvom kolu postignuti su slede?i rezultati:

Poljska - Hrvatska 3-0 (25:22, 25:19, 25:21) :misici: :smeh:
Italija - Portugal 3-0 (25:19, 25:21, 25:20)
Rusija - Ukrajina 3-0 (25:22, 25:23, 25:21)
Korisnikov avatar
By Kupper
:novinar: ide da javi:indijanac:

:friends:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
:novinar: ide da javi:indijanac:

:friends:
Pozdravi mi legendu...:friends:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Naši idu do finala. A možda i do zlata! Ne verujem da ?e Rusi da nam pokvare ra?une. :evilkiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Znaci opet gazimo travu u Pionirskom parku. :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
evo SLEPICA se javlja, i saopshtava da nije ishla ni najednu utakmicu :zid: kaznicu se, samo da smislim kako!!

Bice gusto za vikend...mislim da Shpanija sigurno gubi u polufinalu (naravno) ali sta cemo mi uraditi, pitanje je sada? Pokazali smo dosta oscilacija u igri, sto nije dobro...a u polufinalu ko prvi pogreshi ispada!!

Videcemo...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
I eto to je bilo to, narode.

3:2 u setovima za Italijane. Naši nisu ostavili utisak borbenosti, ne znam šta da kažem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!