Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by spliffSedi! Opravdano!Originally posted by ZvezdasBGmladiccu ja sam svoje na severu 'odradio' odavno... bio sam jednom pre par godina na severu za derbi, i nije mi se bash svidelo
E vala jaki ste mi vi navijaci! Na zapad! Pih! Samo da uvalite guzice na bezbednu stranu!![]()
pre toga poslednji put sam gledao real madrid u kupi shampiona (4:2) i barcelonu na jugu kada nam je maradona zabio onaj gol i nishta nije vredelo shto ih je janjanin bio zavrteo samo tako![]()
Originally posted by bigirl
Svi smo bili na zapadu. Mogli bi slede?i put pre utakmice da organizujemo neko okupljanje.
Originally posted by Dr. M
Za mene nece biti sledeceg puta.Ovo je bila moja prva i poslednja utakmica u karijeri....Smoooooooooor bre!!!
Ako jednog dana fudbal pocne da se igra samo u patikama, onim sexy carapicama i recimo kupacim gacama...eto mene opet...do tad sam off...![]()
Mada, moram da priznam da se sve u svemu nisam lose proveo...Sama energija na stadionu je zaista bila neverovatna i ne moze da te ne ponese,ali prozivanje na nacionalnoj osnovi i slicne stvari malo su pokvarile ugodjaj...Zar to nije out?![]()
![]()
![]()
No, ja sam bio u drustvu nekog koga puno volim, tako da je to kompenzovalo sve nedostatke i ipak je to bilo jos jedno u nizu nasih zajednickih i lepo ispunjenih veceri...![]()
Originally posted by spliffBogami znajuci da su vrlo tvrdoglavi, od bojkota nece odustati, a mislim da ce se sutra potvrditi njihova resenost da Zecevicu vide ledja.
cool
![]()
nema neshto grobara da se jave.....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!