Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Tea
"Moulin Rouge" , bivsoj devojci..

Iako sam film gledala vise puta, tek kad sam ga gledala sa njom, dozivela sam ga na pravi nacin :alexis:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Dolinu lutaka prijateljici. Feminizam, žurke, poroci... sve se uklapa :pivce:
By Ulix
Price i kratke price (Markiz de Sad) Dusanu za rodjendan. Zasto? Pa eto zato. Nisam mogao da pronadjem Filozofiju u budoaru.
Korisnikov avatar
By Oziris
Spletkarenje sa sopstvenom dusom, dragoj prijateljici i koleginici sa faksa.
Korisnikov avatar
By Tot
John Grisham- Testament

Kumu za roðendan; zato što je i on ljubitelj krimi?a i trilera kao i ja, a Grisham je jedan od mojih omiljenijih pisaca tog tipa.
By fencysmurf
"Cooking Rural Italian" - mojoj majci, da bi joj ga mogao uzeti pod vise izgovora :

a. sta ce to tebi ti i onako kuvas samo tradicionalno
b. pa ti i onako ne znas engleski
c. masina za pastu je kod mene u stanu
d. kad ces ti to da citas
Korisnikov avatar
By ciceron
U junu sam drugarici poklonio za rodjendan "Virtuelnu kurvu" od Isidore Bjelice.
Korisnikov avatar
By KiWi
Koju? Dale Carnegie ''Psihologija Uspeha - Kako ste?i prijatelje i naklonost ljudi''

Kome? Mojoj prvoj ljubavi.. iz osnovne škole

Zašto? Zato što se stalno žali da nema prijatelje (a mobilni joj zvoni stalno, i stalno izlazi.. ma luda žena)
Korisnikov avatar
By Skyen
Galeba Livingstona, mom dragom inner - djoletu :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fencysmurf
"Cooking Rural Italian" - mojoj majci, da bi joj ga mogao uzeti pod vise izgovora :

a. sta ce to tebi ti i onako kuvas samo tradicionalno
b. pa ti i onako ne znas engleski
c. masina za pastu je kod mene u stanu
d. kad ces ti to da citas
hehe, odli?na ideja... ina?e, moja mama mi je rekla da za rodjendan želi neki kuvar.
"Ali mama, pa imamo nekoliko kuvara."
"Da, tih tvojih na engleskom, a ja ne znam engleski. Ho?u neki na srpskom"
"Ali mama, pa ti ve? umeš da kuvaš sva srpska jela (a i ona mnogo GOJE)"
"Dobro onda neki prevedeni."

Onda sam ustanovio da su jedini prevedeni kuvari u Mamutu onaj Džejmijev i onaj od Najdžele... a ona Džejmija ne voli jer briše sline o nadlakticu pa posle kuva... tako da ?emo o?igledno dobiti jedan od Najdželinih.
Korisnikov avatar
By djo
drugarici 'bruklinsku reviju ludosti' of paula austera - zato što volim i austera i bruklin i nju :)

drugu 'mleko i pivo' nele šukare, da mu dočaram jednu specifičnu beogradsku atmosferu :D (čovek nije odavde)

ne sećam se koja je od ove dve bila poslednja :)
Korisnikov avatar
By Nocturnal
"Morisa", jednoj koleginici sa faksa za rodjendan koji je bio nedavno.
Zasto bas tu? Zato sto je knjiga mnogo dobra i zato sto mislim da dovoljno poznajem ukus svoje drugarice da smem da tvrdim da ce se oduseviti :sunce: .
:kokice:
NOX
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kupila sam rodjaki koja ima 14 god Sofijin svet pre oko tri meseca za rodjendan. Znam da ne voli da chita, cak i lektire preskache. Htedoh da joj kupim nesto od garderobe al' njeni mi rekoshe da joj odaberem neku knjigu.

Inache nikad ne znam sta da napishem u posveti. Ako neko ima ideje ili nesto sto je vec pisao, rado bih chula.. Cini mi se sta god da napishem da zvuci izlizano
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Nocturnal
"Morisa", jednoj koleginici sa faksa za rodjendan koji je bio nedavno.
Zasto bas tu? Zato sto je knjiga mnogo dobra i zato sto mislim da dovoljno poznajem ukus svoje drugarice da smem da tvrdim da ce se oduseviti :sunce: .
:kokice:
NOX
Dam ja tako Morisa drugu da pročita i nije mi ga vratio evo već 7 godina. Kreten.

A poslednja koju sam poklonio...

Kišona drugarici koju sam navukao na njega.
I onda znamo satima da ga prepričavamo, dodajemo i oduzimamo i umiremo od smeha...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by baby_girl
Inache nikad ne znam sta da napishem u posveti. Ako neko ima ideje ili nesto sto je vec pisao, rado bih chula.. Cini mi se sta god da napishem da zvuci izlizano
jao, to je uvek slatka treskavica :)
zavisi kome pišeš, ali najbolje je da napišeš nešto zagonetno, što samo ta osoba može da odgonetne :) ili tako nešto :)
By SUNNY B
dragoj DRACOslavi, bivsoj devojci i dobrom prijatelju, za rodjendan - fidel kastro , izdanje vecernjih novosti
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kompletan Vajldov opus na engleskom - devojci za brzdej. Jeste da ga je citala, ali nije na izvornom lengvidzu. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam skoro bio u prilici da nekome poklonim knjigu, mada često asistiram mom :love: u izboru knjiga za njegove prijatelje. :lol:

inače, svima sam ispoklanjao sve moguće od Baricca, jer stvarno jako volim njegov stil i teme. uz to, ljudi kojima ja poklanjam knjige su mahom Baricco tipovi osoba.
Korisnikov avatar
By forest
murakamija "igraj igraj igraj"
nekoj zeni iz hrvatske ambasade. cinio sam uslugu drugu.
no, murakamija volim, a ta knjiga je bila nekako valjana za nju.

onda, jednu sebi, ali necu spominjati ime. malo me je sramota. ki ki ki...

e i danas, pored 20.000 dinara potrosenih na knjige i casopise iz struke, kupio sam sebi jos jedan primerak "elementarnih cestica". uelbek, naravno.
Korisnikov avatar
By KiWi

"Kišeljenje kupusa na vranjanski način"
ne znam ko je autor
poklonio sam je drugu koji voli sarmu najviše na svetu

P.S. Knjiga je kratka ali veoma poučna (i jeftina)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!