Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
samo me zamisljaj, to je sve sto ti preostaje :P

osim, ako i ti nemas neki sator :lukavi:
Ma ostarila sam ja za satore. Sad gradim kucu. :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
neka fala, ja kucu sazidala, al me ne drzi mesto... jer ja sam skitnicaaaaaa :zvizdi:
By SUNNY B
Originally posted by argentum_inf
well,obzirom da sam ja potpuno neobavestena,volela bih da mi pojasnite ko je ovde sa kim-zapravo ko je cija zena,jer jos ne mem vidovnjacke sposobnosti,avaj meni.. :gatara:
unapred vam se zahvaljujem na objasnjenjima.. :)
honey, onog momenta kada sam shvatila da mi rodjena zena zapravo dodje u isto vreme i baba i unuka, prestala sam da popunjavam porodicno stablo i da idem na temu "ljubav , ah, ljubav..."
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
ja nikog odavde neznam, a eto... bas bih volela da Vas sve upoznam:party:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by victorija_vicky
ja nikog odavde neznam, a eto... bas bih volela da Vas sve upoznam:party:
me 2 .:lezkiss:
Korisnikov avatar
By EYA
mozete sa nama na basket, bilijar ili frizbi... samo izaberite oblast (za nesportiste tj umjetnike imamo i radionice vajanja i slikanja po staklu, kao i casovi kuvanja i praznjenja pivskih i vinskih flasha za sve ostale tj netalentovane) !

tako se najbolje upoznaju ljudi, plus cujete il vidite ko je sa kim na licinom mestu :cigareta:
By Bombina
xe xe aako zelite upoznate ko ume da igra bilijar i nadam da cu upozanm ljubicicu suza,argetum
a zurku valjda cu upoznam ne doskora
eyiceee oces na bilijaar valjda nisi ti nevidljiva
:kiss:
By Bombina
Haubice znaci saljivo, veselo, radosno = gay
O al' to je proces, ne mere preko notji, ne bih ja imala posla sa sobom da ne moram
:dancing:
[/quote]
ljubicista suza
olala :mazi:
veseli se suzo
tvojih snova
spavajuci noci
i plesemo
ritma u svakoj po korak
igraj se ritmu svakom koraku
i ne bude uzajamno
By argentum_inf
ma,bre,ako je samo bilijar u pitanju..hm.. :grin:

a sto se tice brzog praznjenja pivskih i vinskih boca..tu vec vredno vezbam..
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by EYA
mozete sa nama na basket, bilijar ili frizbi... samo izaberite oblast (za nesportiste tj umjetnike imamo i radionice vajanja i slikanja po staklu, kao i casovi kuvanja i praznjenja pivskih i vinskih flasha za sve ostale tj netalentovane) !

tako se najbolje upoznaju ljudi, plus cujete il vidite ko je sa kim na licinom mestu :cigareta:

Ja vec pripremem drugi nivo kursa za sto uspesnije ispijanje pelinkovca i igranje po stolovima, pa ako ja neko od vas zainteresovan :friends:
By SUNNY B
Originally posted by waterlily

ispijanje pelinkovca i igranje po stolovima,
ne znam zasto, ali imam utisak da si u ovoj jednoj jedinoj recenici opisala celu mene... sinoc, a bogami, i danas sam to mogla da potvrdim....
Korisnikov avatar
By Skyen
za sportsko-preznojavacke aktivnosti zaduzena je komisija koju cu licno sastaviti, sa mnom na vrhu. basket je dobio svoj kamen temeljac o kom se uveliko prica odavde dovde, a bilijar je dao svoj danak u lusterima.

koordinator s-p
Sky-jump high-en
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
a sta ako neznamo da igramo??? :ubise:
jeli dozvoljeno da Vas bar posmatramo kako se igrate?
Korisnikov avatar
By EYA
mozete mene posmatrati kako pijem pivo dok ja njih posmatram :lood:
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
znaci mogu i da zaradim, prodajuci ti pivce :yes:

ziveli!:pivce:
By argentum_inf
samo ti radi,mala..
a posle cemo da ti platimo.. :pivce:

pa ti vidi kako ces..:lol:
Korisnikov avatar
By EYA
da, da... zarada je na vidiku... pozivam sve obozavataljke da se pridruze akciji i pivo mi kupuju iskljucivo od exluzivnog distributera "victorija-vicky"

:pivce:
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
sto se jos uvek niko ne prijavljuje ????
nemas obozavateljke, ili ne zele da kupuju od mene???:nerd:
Korisnikov avatar
By EYA
pa nece unapred, paze na moje zdravlje... kupovace na veliko kad se okupimo :grouphug:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by victorija_vicky
sto se jos uvek niko ne prijavljuje ????
nemas obozavateljke, ili ne zele da kupuju od mene??? :nerd:
:smeh:

Bice ovo prava olimpijada! Super, okuplja se ekipa i za ispijanje pelinkovca. Igranje na stolu cu ja rado preskociti a za to vreme dok vi budete igrale ja cu napraviti od gline vase figure. Tako cemo imati i predmetne uspomene koje ce kasnije sluziti kao osnova za izgradnju 1. interaktivnog lesbian muzeja. Naravno ovom prilikom vas i pozivam i motivisem da mi se pridruzite u pravljenju figurica, sto ce omoguciti da kreiramo jos kreativnije figure(princip zdrave konkurencije) koje ce u buducnosti intenzivirati potrebu nasih korisnika da posecuju muzej(znaci vise para da pravimo ovakve zurke). Da bi se i vas rad-trud cenio, ja bih savetovala da se bira najsenzualnija(itd) figura, i da nagrada njenog kreatora bude npr. devojka koju je 'oslikao'. :tetka: :poklon:

High Jumper(u daljem HJ), ne vidim da si ispisala application za asistent koordiantora, ali se odmah javljam da bih osigurala to mesto. CV i motivaciono pismo cemo :opacupa: (preskociti).
Korisnikov avatar
By EYA
interaktivni lesbian museum :eya:

:up:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Slika
Boomboo, muzej ce biti svaciji, ne ogranicavati se na jednu individuu.

Slika Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!