Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by zimizamizum
Tylenol (americki andol i
Kad smo ve? kod toga, mislim da postoje masovne periodi?ne migracije Amerikanaca i Kanadjana preko granice kako bi kupovali lekove i vra?ali se nazad. Bila je i pri?a o nekim šoping turama za penzionere gde odu da se nakupuju leki?a.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
spisku se pridruzuju i chymoral-100 forte i amracin, i to do subote kada idem da me seckaju:sekirica:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Morgan Le Faye
spisku se pridruzuju i chymoral-100 forte i amracin, i to do subote kada idem da me seckaju:sekirica:
Kuku Morgane, pa nemoj da nas plašiš sada... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by jukie
Originally posted by Morgan Le Faye
Kuku Morgane, pa nemoj da nas plašiš sada... :nesiguran:
ma samo vadjenje jednog furunkula, ne bwini jukie ja sam kao bubashvaba pojavio sam se mnogo pre ljudi i ostacu mnogo posle ljudi(barem na ovom forumu):wink:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by gothrose

Od dugo...
Flunirin je,mislim,by Galenika a imas i Fluxilan(isto cudo)ali je strano by neka farmaceutska kuca from Cyprus.
Odlican je to lek ali moj kretenski :psiholog: nece da mi ga prepise jer po istrazivanjima koliko je efikasan antidepresiv toliko se u izvesnom broju slucajeva javio kontraefekat pa su ti 'pacijenti' bili skloni samoubistvu...
Onda mi je uvalio Amyzol ali ja pijem Ksalol(Xanax).

:lukavi:
Ukoliko imaš depresivnu epizodu ili neku vrstu depresivnog poreme?aja tvoj psihijatar bi trebalo da ti prepiše pravilnu medikamentaciju, što zna?i da povremeno kontroliše tvoje stanje i ako nema efekata trebalo bi da ti promeni lek. Mada se sa jednog antidepresiva ne prelazi tek tako na drugi; što zna?i ako si pila Amyzol moraš još neko vreme da ga piješ. S druge strane reagovanje na antidepresive je veoma individualno i potreban je jedan vremenski period da bi došlo do efekta i da bi se videlo da li odredjeni lek "radi". Postoje veoma negativne reakcije na antidepresive. Recimo ja znam ljude koji su se zalili na Flunirin, da imaju od njega mu?ninu, vrtoglavicu, preteranu pospanost, anksioznost itd. U takvim slu?ajevima terapija se prekida a psihijatri su oprezni kada prepisuju antidepresive zbog mogu?eg lošeg delovanja.

Sa mnom nije takav slu?aj. Flunirin je prvi medikament koji mi je zaista pomogao. Pre toga sam uzimao Maprotilin i nije bilo nikakvog efekta. Budi oprezna sa Ksalolom, on je isto antidepresiv ali benzodiazepinske prirode sto znaci da moze stvoriti zavisnost. Nemoj ga uzimati tek tako.

:bye:
Korisnikov avatar
By Gothrose
@ Tot

Znam ja sve to...
Mucim se(muce me)sa tim antidepresivima vec oko 2 godine.A dijagnoza je:depresija :rool:...
Prvo su mi uvalili miansan-krajnje glup lek,uopste nisam mogla da isfuram taj period privikavanja pa sam odustala.Sve vreme sam bila zbunjena-hvatala sebe kako stojim na sred sobe i nemam pojma da li sam krenula negde ili se vratila :neznam: .A ni pepeljaru nisam mogla da pogodim-ludilo...
Maprotilin-pila i pila i nista...
Amyzol-kod njega mi se ne svidja sto mnogo :tuc: pa ceo dan nisi nizasta-samo ti se spava i to je to.I zalim se vec mesecima mom shrinku ali nista...Verovatno jer sam imala par puta neke histericne napade pa mu je sistem da me skuca koliko moze.A meni to nimalo ne odgovara jer sam po prirodi zivahna pa me ta fizicka nesposobnost jos vise cini nervoznom.
Znam da Xalol nije "naivan" lek ali i pored sedativnog dejstva ima i neko "dizajuce" sto meni odgovara...Bilo je pomena da pijem revibol(jer ima mali procenat amfitamina u sebi)ali njega je jako tesko naci(jer je zbog amfitamina vrlo zloupotrebljiv)...
I tako se ja mucim i sluzim k'o zamorce za ispitivanje antidepresiva.
Anyway,hvala na savetu! :)

:lukavi:
Originally posted by gothrose
Videx-1x dnevno
Viracept-2x dnevno
Zerit-2x dnevno
Zamenjeno u :stokrin,epivir i videx -1x dnevno
By argentum_inf
bensedin-od trenutka budjenja,pa..ako hocu da spavam neki sat,onda mora da se proguta i neki flormidal..:no:
Korisnikov avatar
By EYA
pijem crno vino zbog niskog pritiska :mljac:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ferofolik+vitamin C....imam nisko gvozdje (konachno sam se naterala da to dovedem u red)
Korisnikov avatar
By vivaldi
celu proslu nedelju sam pila brufene protiv glavobolje... Srecom, zavrseno je s tim

sad ce srce da mi strada, ahhh
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
od desete godine Inderal odnosno Propranolol

Avamigran + tramadol

a jedno vreme dok sam bio mlad Naloxon odnodno Nalorex, koji sam ponekad svesno izbegavao (ko zna sta je, shvatice), sto znaci da sam pre toga imao duzu terapiju Diacetil-morphinom (samopropisanu naravno)
Korisnikov avatar
By KiWi
Nikada nisam duže vreme koristio neke lekove. Koristim multivitamine, ali oni nisu lekovi (vidim da je neko uvrstio C vitamin u lekove :) )
By Fester
Caffetin
Ranisan
Klometol

Na Flormidalu sam neuracunljiv pa sam ga izbacio.
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze sacuvaj!!! Ponekad, samo u periodu neizdrzive glavobolje popijem Caffetin ili Analgin, i ako kojim slucajem imam jake menstrualne bolove ( retko) popijem Baralgin... uvek se zavrsi na jednoj tableti. Nisam ljubitelj lekova i smatram da autosugestija u mnogim slucajevima pomogne da se bol smanji.
Korisnikov avatar
By spliff
thc
nikotin
caffetin
i ponekad etanol
By beobandit
Svakodnevno pijem Metadon vec skoro 20 meseci.Pomocu tog leka sam definitivno ostavio heroin,svi koji imaju nesto protiv ovog leka nemaju pojma.,Mogu samo da kazem da se posle 10 god.drogiranja od kako sam poceo da pijem Metadon osecam fenomenalno.Nikakve krize nisam imao ni fizicke ni psihicke,a zaboravio sam da Heroin postoji.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by spliff
thc
nikotin
caffetin
i ponekad etanol
sve to plus antihistaminici kao loratadin (sto je isto sto i claritin i pressing) kad je sezona alergija.
Fenergan povremeno koji je isto protiv alergije, ali ga koristim kada imam insomnie posto ima uspavljujuce dejstvo takodje.
By fazza
Spisku dodajem i Zoloft 1x50mg. :D

btw, iznenadio sam se kada sam video da je ovo moja tema! :kija:
Korisnikov avatar
By jukie
Kad smo kod kofeina
ujutru pijem nes kafu da se razbudim
a ako ne mogu da spavam jer sam nervozan, onda pijem onu "instant kafu" od koje se smirim i onda spavam ???
to dejstvo sam primetio kada mi je delovala suprotno od željenog u po bela dana (koji sam zatim prespavao do večeri)
By XanaX
Zyprexa
Helex / Xanax
Lamictal
Tegretol (karbamazepin)
Ritalin

ev. Sanval

antidepresive sam sve isprobao, to sam fazu prošao...
By RACABG
prinorm zadnjih 11 godina
dijagnoza: arteriska hipertenzija .... 120/100
Korisnikov avatar
By west end
u zadna 3 meseac pijem "paxel" za general anxiety disorder :stopdrogi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by spliff
thc
nikotin
caffetin
i ponekad etanol
etanol ne...
al zato lekovi za kichmu tetrazepam,mioflex...
brufeni,analgini,andoli,i PMS>preporuchujem ga svim devojkama definitivno najbolja stvar ikad izmisljena na biljnoj bazi...
Korisnikov avatar
By Rei
Sad ce 11 meseci kako pijem

Zoloft 2 x 100mg
Ksalol 3 x 0.25mg

Za social anxiety disorder & depression. :drama:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
S obzirom da imam problema sa spavanjem tj. ne spavanjem pijem Flormidal.
Za Menstrualne bolove pijem kafetin,iako svi kazu da to nije za to,meni pomaze.
Pila sam trodone jedno vreme,za skidanje,hvala bogu vise ne pijem.
I bromazepam od 6mg,s vremena na vreme.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mystica_lady
S obzirom da imam problema sa spavanjem tj. ne spavanjem pijem Flormidal.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by REI
Sad ce 11 meseci kako pijem

Zoloft 2 x 100mg
Ksalol 3 x 0.25mg

Za social anxiety disorder & depression. :drama:
:( ... :placko: ..... :iskolacen:

....... :friends: ... :mazi: ... :obraz:
Korisnikov avatar
By Escobar
Od standradnih pijem multivitamine i paracetamol, brufen, dosta cesto jer ne podnosim glavobolju koja cesto nastupa...

Onda pijem klometol, jer neretko imam problem sa mucninom...

Bensedini su tu, naravno, kao neizbezan deo svakodnevice...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Paki
:( ... :placko: ..... :iskolacen:

....... :friends: ... :mazi: ... :obraz:
:hug: :obraz:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!