Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Dobro, sad imam dva boda prednosti. Ali gomila koja je iza nas je brojna. S obzirom da idemo Spancima na noge ali i da cekamo i Belgiju i Litvaniju i Bosnu....sta mislite?
Korisnikov avatar
By zboO
bice teshko, mnogo teshko.....ako dobijemo Belgiju u Bg-u,shanse ce nas se uvecati.....samo problem je to sto mi uvek dobro igramo sa jakim ekipama, a onda sa slabijim igramo loshije i izgubimo bodove.....bice tesno sa Bosnom i Litvanijom!! Mislim da ce najmanje uticati bodovi iz mecha sa Shpancima
By Бреее!!!
'PLAVI' PALI ZA MESTO NA LISTI FIFA

Fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore nazadovala je za mesto na mese?noj rang listi Medjunanrodne fudbalske federacije i prema najnovijem izveštaju objavljenom danas zauzima 47. poziciju sa 600 bodova.

Od selekcija koje se sa SCG takmi?e u kvalifikacijama za prvenstvo sveta 2006. godine ubedljivo najbolje rangirana i dalje je Španija, koja je za dva mesta niže u odnosu na prethodnu listu i sada sa 755 bodova zauzima sedmo mesto sa 755 bodova.

Veliki skok zabeležila je Belgija koja je sa 51. dospela na 41. poziciju i ima 615 bodova. Bosna i Hercegovina je pala za ?etiri mesta i kao 81. ima 522, a Litvanija, za ?etiri mesta boljim plasmanom, ima 496 bodova. San Marino je na mestu više u odnosu na prethodni mesec i kao 160. ima 240 bodova.

Francuska je na listi FIFA posle dve godine izgubila status najbolje evropske reprezentacije i sa druge pala je na ?etvrtu poziciju, a njeno mesto zauzela je ?eška, prošlog meseca ?etvrtoplasirana. Francuzi imaju 777, a ?esi 783 boda.

Vrh liste i dalje ubedljivo drži Brazil sa 834 boda. ?eška, Holandija, Engleska i Gr?ka su napredovale za po dva, dok je Irska pala za tri, a Meksiko i Nema?ka za po dva mesta. (RTS)

Rang lista FIFA:
1. [1] Brazil 834
2. [4] ?eška 783
3. [3] Argentina 780
4. [2] Francuska 777
5. [7] Holandija 763
6. [8] Engleska 757
7. [5] Španija 755
8. [6] Meksiko 754
9. [9] Portugalija 741
10. [10] Italija 735
[10] SAD 735
12. [14] Gr?ka 726
13. [13] Švedska 723
14. [15] Turska 719
15. [12] Irska 710
16. [15] Urugvaj 709
17. [18] Japan 703
18. [17] Danska 702
19. [20] Iran 701
20. [18] Nema?ka 698

:novine: :gol: :kafa:

Pa, sad, kako cemo u Nemacku, ni sam ne znam ... jos uvek se nadam, ovo je samo mesecna lista ! ;)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ulaznice za predstoje?i duel fudbalskih reprezentacija Srbije i Crne Gore i Belgije, zakazan za 4. jun na "Marakani", bi?e puštene u prodaju ve? u subotu. Od tada, pa do narednog petka, karte ?e mo?i da se kupe na blagajnama našeg najve?eg stadiona od 12:00h do 20:00h, kao i na dan utakmice po?ev od 10:00h.

Fudbalski savez Srbije i Crne Gore odredio je iste cene kao i za me? sa Špancima ("sever" i "jug" po 500 dinara, "istok" 1.000 i 1.500 a "zapad" 1.500 i 2.000 dinara), a interesantno je da se ulaznice mogu nabaviti i u predstavništima Turist biroa, potom na autobuskim stanicama SP "Lasta" u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Prokuplju, Kragujevcu, Inðiji, Staroj Pazovi, Aleksincu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Obrenovcu, Mladenovcu i Valjevu, kao i preko "call centra" na telefon 011/206-55-99 nakon ?ega ?e karte biti dostavljene na nazna?enu adresu.
By Storm
E da mi je neko pre pola godine pri?ao da ?u po?eti da pratim fudbalske vesti, a sve kao rezultat pose?ivanja GAY (!) foruma, pa ne da ne bih verovao, nego....
:doh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Storm
E da mi je neko pre pola godine pri?ao da ?u po?eti da pratim fudbalske vesti, a sve kao rezultat pose?ivanja GAY (!) foruma, pa ne da ne bih verovao, nego....
:doh:
Ludaci ti žele dobrodošlicu :evil: :friends:
By Storm
Originally posted by Mahnitu
Ludaci ti žele dobrodošlicu :evil: :friends:
Hvala na dobrodoslici! :friends:
U stvari moram da priznam da sam i pre foruma pokazivao znakove "?udnog" :smilegrin: ponašanja, kada sam video Šev?enka. A i pre njega - bio je neki Kantona... U svakom slu?aju shvatio sam da ni fudbaleri nisu što su nekad bili, te da bih morao da malo pratim fudbal.
Ina?e, da ne bude na?isto off-topic vidim da je Šev?enkova Ukrajina prva u grupi. Doduše, mislim da je i SCG prva...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Storm, kao sto Mahnitu rece, DOBRODOSAO.
Ovde smo svi jedna familija...:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore okupila se danas u hotelu "Jugoslavija", odakle u utorak ujutro kre?e put Pali?a, na pripreme pred subotnji susret protiv Belgije, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2006.

Selektoru Petkovi?u na raspolaganje su se stavili svi pozvani igra?i, od kojih su neki još ranije stigli u Beograd. Izostanak Kežmana i Miloševi?a brzo je zaboravljen, svi su se okrenuli reprezentativnim obavezama i protivniku koji poput "ranjene zveri" dolazi u Beograd po svoju poslednju šansu za plasman za put u Nema?ku.

Belgijanci zaostaju ?etiri boda za našom selekcijom u kvalifikacionoj grupi sedam, pa bi se pobedom nad "plavima" u subotu ponovo uklju?ili u borbu za mesto koje vodi u baraž. Meðutim, selektor Petkovi? je ve? samim sastavom tima pokazao želju da Belgijance ku?i isprati sa mnogo golova u njihovoj mreži.

Ipak, igra? koji najbolje poznaje Belgijance, najbolji strelac Anderlehta Nenad Jestrovi?, upozorava da do pobede ne?emo sti?i lako, kao što je jesenas bio slu?aj u Briselu:

- Mislim da ne treba da se zavaravamo, pošto Belgijanci dolaze sa namerom da naprave dobar rezultat. Zaostaju samo ?etiri boda za nama i pobedom bi se vratili u život. Idemo na Pali? da se pripremimo u miru koji tamo vlada i u Beograd se vra?amo po pobedu, zapo?eo je svoju pri?u o Belgijancima Nenad Jestrovi?Na utakmici u Briselu Jestrovi?a nije bilo u sastavu, ali je sada jedan od naših glavnih aduta. Meðutim, bitno ?e biti izmenjen i sastav gostiju:

- Belgija je bila oslabljena za tri-?etiri igra?a u Briselu, dok ?e sada u Beogradu biti u punom sastavu. Nedostaja?e samo Bart Gor koji je suspendovan. Utakmica sa ovom Belgijom ne?e biti ista kao sa Belgijom u Briselu. Nama je ovaj susret mnogo bitan i ne smemo da o?ekujemo da ?e biti lako, upozorava Jestrovi?.

"Plavi" bez primljenog pogotka ?ekaju Belgijance, pa je i normalno da briselska štampa puno piše o našoj ekipi.

- Dobrih nedelju dana se ve? piše o nama, a ve? danas je stiglo dvadesetak novinara iz Belgije koji ?e pratiti naše pripreme na Pali?u. Oni su optimisti, baš kao i mi. Žele da isprave grešku iz Brisela, znaju da se pobedom vra?aju u život i mislim da ?e utakmica biti jako teška, napominje prvotimac Anderlehta.
Jestrovi? je do sada postigao pet golova za "plave" na samo devet nastupa u dresu sa državnim grbom. Prosek za svaku pohvalu, zbog ?ega Belgijanci upravo od njega najviše i strahuju. Prema nezvani?nim informacijama, sada ve? gotovo izvesno bivšem igra?u Anderlehta "smeši" se uloga startera, u "duetu" sa Mirkom Vu?ini?em.

- Nikada nisam želeo da obe?avam golove. Mogu samo da obe?am da ?u pružiti maksimum. Znate koliko sam nastupao i koliko sam golova postigao u reprezentaciji, nadam se da ?e taj procenat ostati isti ili biti još i popravljen, rekao je Jestrovi?.

Najinteresantnije su svakako bile informacije iz prve ruke o protivniku, koje je Jestrovi? preneo i selektoru Petkovi?u:

- Van Bujten i bra?a Mpenza su najopasniji. Sa Mboom igram u Anderlehtu, brat mu je isto jako nezgodan i veoma brz. Van Bujten iz drugog plana zna da postigne pogodak, pri prekidima, ina?e je komandant odbrane. To su tri njihova najbitnija igra?a, zaklju?io je Jestrovi?.

Ivica Dragutinovi? još jedan je igra? koji nastupa u Belgiji, pa se nalazi u centru pažnje tamošnje štampe:

- Misle da je "štos" to što Kežman i Miloševi? nisu na spisku. Strahuju najviše od Jestrovi?a, to je ve? izvesno. Niko nije o?ekivao da Kežman i Miloševi? ne budu meðu pozvanima, ali to je odluka selektora i nije naše da to komentarišemo. Ipak, mislim da ne mogu da nam pariraju i da ne treba da strahujemo previše od njih, rekao je Dragutinovi?.

Igor Duljaj je oprezan, znaju?i koliko Belgija može da bude nezgodan protivnik:

- Ne?e nikako biti lako, pošto ?e Belgijanci pokušati protiv nas da se "vade". Imamo dovoljno vremena da se odmorimo, idemo na Pali?, u našu staru bazu, nadam se i ovoga puta sre?nu. Bitno je da se svi dobro odmorimo i analiziramo igru protivnika, a u subotu pokažemo koliko vredimo. Moramo da igramo organizovano, protiv Španaca nismo malo imali ni sre?e, Kežman je pogodio stativu i verujem da ovoga puta možemo do pobede, rekao je Duljaj.
Sli?no razmišlja i Dragan Mladenovi?, prvotimac Real Sosijedada:

- Veoma zna?ajna utakmica za nas i za njih, pobedom bismo napravili veliki korak ka Svetskom prvenstvu. Treba biti oprezan, Belgijanci su se ve? vratili u život, a protiv nas mogu da naðu potpuni spas. Našom pobedom izbacili bismo ih iz dalje borbe za Svetsko prvenstvo.

I Mladenovi? upozorava da epizoda iz Brisela nije najbolje merilo "crvenih ðavola":

- Imaju kvalitetnu ekipu, što se u Briselu možda nije videlo pošto im je nedostajalo par igra?a. Bi?e mnogo teže nego u Belgiji.

Simon Vuk?evi? mogao je i u Novi Sad, na susret mladih reprezentacija dve zemlje. Ipak, Petkovi? je odlu?io da ga pozove meðu "seniore". Da li mu je žao?

- I jeste i nije. Voleo bih pre svega da igram, u mladoj reprezentaciji imao bih sigurno mesto. Ako nisam igrao protiv Španije, nadam se da ?u igrati sada, ali zaista je najvažnije da ostvarimo pobedu. Slabo poznajem Belgiju. Koliko sam mogao da vidim ponovo dolaze oslabljeni. Ipak, ko god da im igra, to je jaka selekcija, nekada i teži protivnik kada je oslabljen. Mislim da nije važno ko ?e da igra, bitno je da pobedimo.
Veliki broj skauta ponovo je najavio svoj dolazak u Beograd. Na njihovoj "meti" nalazi se i Vuk?evi?. Da li to nešto menja?

- Ne baš, mislim da svaka utakmica donosi nešto novo. Ako je igra? psihi?ki spreman pritiska nema, ne postoji trema. Meni je bitno samo da igram, a da li ?u nekome da se svidim ili ne, to mi zaista nije bitno, zaklju?io je Vuk?evi?.

Ulogu vredne "radilice" u našoj ekip preuzeo je Ognjen Koroman. Pretr?ani kilometri itekako su vidljivi i doprinose sigurnoj igri naše reprezentacije. Uostalom, to pokazuje i broj golova u mreži Jevri?a. Susret sa Belgijom je još jedan od onih "klju?nih":

- I za nas je biti ili ne biti. Siguran sam da, ako pobedimo Belgijance, osvajamo drugo mesto u grupi. Bitno je da se skoncentrišemo na našu igru i da pokušamo sve kako bismo osvojili prvo mesto u grupi.

Vidljivo je da na svakoj utakmici daje svoj maksimum, a Koroman otkriva i zašto je tako:

- Toliko sam preokupiran reprezentacijom da svoju formu i tempiram za me?eve "plavih". Potpuno sam fizi?ki spreman, ukoliko mi Petkovi? ukaže poverenje, uveren sam da ne?u razo?arati kako selektora, tako i celu naciju, zaklju?uje popularni "Koki".

Nenad Brnovi? ponovo se našao na spisku selektora Petkovi?a, ali ga ne brine previše da li ?e istr?ati na teren od prvog minuta:

- Najbitnije je da mi odemo u Nema?ku, a ko ?e igrati sada nije bitno. ?uo sam da su u mnogo boljoj formi nego što su bili. Ako mislimo da idemo dalje moramo da pobedimo kako znamo i umemo.

Pred velike utakmice uvek se postavlja pitanje da li i?i na pobedu, ili na "sigurno":

- Nema nervoze, znamo šta nam donosi pobeda, ne idemo ni na kakve kalkulacije i razmišljamo samo o pobedi. O?ekujemo ponovo pun stadion, nadam se da ?e publika biti naš 12. igra? i da ?emo im se odužiti pobedom, a ne remijem kao protiv Španije, zaklju?io je Brnovi?.
Prva briga za selektora Petkovi?a predstavljala je povreda zadnje lože Gorana Gavran?i?a. On je odmah upu?en na snimanje magnetnom rezonancom, a odatle je doneo dobre vesti. Povreda je samo lakše prirode i on ?e putovati sa reprezentacijom na Pali?, baš kao i Krstaji? i Vu?ini?, koji su zbog obaveza u svojim klubovima kasnije stigli, pa ?e se reprezentativnim drugovima priklju?iti na samom Pali?u.

Slika
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Nismo izgubili, tako da sad u stilu funkcionera našega saveza ja sada treba da kažem da je to uspeh. :smiling:

Tr?ali su naši za 10% manje nego protiv Španaca, ali slabo sve to nešto. A i ova belgijska de?urlija nije 2x pošteno šutnula na gol. Smor...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kup konfederacija, takozvano 'mini Svetsko prvenstvo' u fudbalu po?inje u Nema?koj, a uz doma?ina, u?estvuju najbolje ekipe sa svih kontinenata.

Ekipe su podeljene u dve grupe.

U Grupi A su Argentina, Australija, Tunis i Nema?ka.

U Grupi B su Brazil, Meksiko, Japan i evropski prvak Gr?ka.

Iako postoje otpori prema ovom takmi?enju, Medjunarodna fudbalska federacija [FIFA] insistira da se ono i dalje održava, a nagrada za pobednika je 2,28 miliona evra što može biti prili?no dobar motiv za u?eš?e.

Nema?koj ?e ovo biti prilika i za generalnu probu pred Svetsko prvenstvo naredne godine. Utakmice 7. Kupa konfederacija bi?e odigrane na pet stadiona u Nema?koj [Keln, Frankfurt, Hanover, Lajpcig, Nirnberg].
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
ovogodišnjem Kupu konfederacija igraju:

Nema?ka [doma?in], Brazil [šampiona sveta] i pobednici kontinentalnih prvenstava - Australija [Okeanija], Argentina [Južna Amerika], Gr?ka [Evropa], Japan [Azija], Meksiko [Severna i Srednja Amerika] i Tunis [Afrika].

U?esnici 'Mini-Mondijala', kako se popularno naziva Kup kontinentalnih konfederacija, žrebom su podeljeni u dve grupe:

A grupa: Nema?ka, Australija, Argentina i Tunis i B grupa: Brazil, Gr?ka, Japan i Meksiko.

Raspored me?eva 7. Kupa konfederacija:

sreda, 15. juna
KELN: Argentina - Tunis................ 2:1
FRANKFURT: Nema?ka - Australija 4:3

?etvrtak, 16. juna
HANOVER: Japan - Meksiko......... [18h]
LAJPCIG: Brazil - Gr?ka........[20.45h]

subota, 18. juna
KELN: Tunis - Nema?ka........... [18h]
NIRNBERG: Australija - Argentina [20.45h]

nedelja, 19. juna
FRANKFURT: Gr?ka - Japan........ [18h]
HANOVER: Meksiko - Brazil....... [20.45h]

utorak, 21. juna
LAJPCIG: Australija - Tunis..... [20.45h]
NIRNBERG: Argentina - Nema?ka... [20.45h]

sreda, 22. juna
FRANKFURT: Gr?ka - Meksiko...... [20.45h]
KELN: Japan - Brazil............ [20.45h]

subota, 25. juna NIRNBERG:
polufinale A1 - B2.............. [18h]
HANOVER: polufinale B1 - A2..... [18h]

sreda, 29. juna
LAJPCIG: me? za 3. mesto........ [17.45h]
FRANKFURT: FINALE............... [20.45h]

Dosadašnji pobednici Kupa konfederacija bili su: 1992. Argentina 1995. Danska 1997. Brazil 1999. Meksiko 2001. Francuska i 2003. Francuska
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pobedom nad reprezentacijom Kuvajta od 3:2, fudbalska reprezentacija Uzbekistana ?e igrati plej of me?eve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Bahreina. Obe selekcije su osvojile tre?e mesto u svojim kvalifikacionim grupama.

Pobednik iz dvome?a izmeðu Bahreina i Uzbekistana ?e igrati novi plej of za Svetsko prvenstvo u Nema?koj i to protiv ?etvrtoplasirane selekcije KONKAKAF zone kvalifikacija.

Direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Nema?koj su iz azijske zone kvalifikacija još ranije osigurali Iran, Japan, Saudijska Arabija i Južna Koreja.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore, Ilija Petkovi?, saopštio je u nedelju spisak igra?a na koje ?e ra?unati za predstoje?e utakmice sa Litvanijom i Španijom, a koje ?e 3. septembra u Beogradu i ?etiri dana kasnije u Madridu biti odigrane u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2006.

Na Petkovi?evom spisku nalaze se:

Golmani: Dragoslav Jevri?, Oliver Kova?evi?

Odbrambeni igra?i: Ivica Dragutinovi?, Goran Gavran?i?, Mladen Krstaji?, Nemanja Vidi?, Nenad Ðorðevi?, Nenad Kova?evi?

Igra?i sredine terena: Dejan Stankovi?, Predrag Ðorðevi?, Igor Duljaj, Ognjen Koroman, Zvonimir Vuki?, Saša Ili?, Miloš Mari?, Simon Vuk?evi?

Napada?i: Savo Miloševi?, Mateja Kežman, Danijel Ljuboja, Nikola Žigi?

U kvalifikacionoj grupi 7, podsetimo, Španija, koja je odigrala utakmicu više, vodi sa 13 bodova, drugi su "plavi" sa 12, a potom slede Litvanija sa 9, Belgija sa 8, Bosna i Hercegovina sa 7, te San Marino koji je pretrpeo sedam poraza.

Susret selektora fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore, Ilije Petkovi?a, sa predstavnicima "sedme sile" trajao je neuobi?ajeno kratko, pogotovo imaju?i u vidu važnost utakmice koje nam predstoje.

Meðutim, možda upravo ?injenica da su na redu najbitniji susreti u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2006, ne ostavlja puno prostora za pri?u, ve? samo za dela na terenu.

"Plavi" su imali priliku da na dve utakmice u Beogradu, protiv Španije i Belgije, naprave rezultate koji bi im omogu?ili da jednom nogom ve? budu u Nema?koj, ali je neefikasnost bila glavni problem sa kojim su se suo?ili Petkovi?evi puleni.

Nakon toga usledili su i neuspesi u prijateljskim utakmicama, pa se slobodno može re?i da naša reprezentacija ne ulazi u predstoje?e susrete u najboljoj formi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pored utakmice izmeðu Srbije i Crne Gore i Litvanije, u našoj kvalifikacionoj grupi igra se i zanimljiv susret izmeðu Bosne i Hercegovine i Belgije. Dve reprezentacije nalaze se u donjem delu tabele 7. kvalifikacione grupe.

Belgija ima osam bodova, Bosna bod manje, pa bi ovaj susret mogao da odlu?i koja ?e od dve reprezentacije definitivno otpasti iz bilo kakvih kombinacija za baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo.
Korisnikov avatar
By zboO
i koja su vasha misljenja odigrane utakmice?....mislim da smo mogli mnooogo bolje...ali opet kakvi smo mi, moglo je i gore :rool:

uhvatila sam se za glavu kada sam videla ko ce izvoditi jedanaesterac....i to ne samo ja, nego svi ljudi u kaficu ( znachi nisam jedina sumnjala u ishod tog shuta)....i naravnooo....desilo se sto se desilo....sreca nasha pa taj promashaj Miloshevica nije uticao na ishod celog mecha!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nisam gledao tekmu, ali sam se odusevio sa rezultatom.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fudbaleri Srbije i Crne Gore odradili su možda i najvažniji zadatak u svom pohodu ka Svetskom prvenstvu u Nema?koj. U kvalifikacionom susretu na stadionu Crvene zvezde, pred oko 30.000 gledalaca, savladali su Litvaniju sa 2:0 i veoma angažovanom igrom pokazali da posle dva remija, protiv Španije i Belgije, i dalje pretenduju na prvo mesto u grupi koje direktno vodi na smotru najboljih fudbalera sveta.
Pobeda je mogla da bude i ubedljivija da je Savo Miloševi? iskoristio jedanaesterac, koji je golman Ka?amaskas odbranio.

Naredni susret "plavi" igraju u sredu protiv Španije u Madridu.

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
?ak 48 evropskih fudbalskih reprezentacija u sredu ?e se nadmetati u kvalifikacijama za odlazak na naredno Svetsko prvenstvo.

Od ovih selekcija, jedino je Ukrajina ve? obezbedila u?eš?e na predstoje?em Mondijalu u Nema?koj, te njen me? sa druplasiranim Turcima ne?e imati zna?aj za doma?ine, ve? samo za goste koji imaju svega dva boda prednosti u odnosu na aktuelne prvake "starog kontinenta", Grke.

Našoj javnosti, svakako, daleko su zanimljivija zbivanja u grupi 7 u kojoj se takmi?i i reprezentacija Srbije i Crne Gore. "Plavi", trenutno na vode?oj poziciji, igraju protiv Španaca koji zaostaju dva boda, pa bi u slu?aju uspeha na stadionu "Visente kalderon" izabranici Ilije Petkovi?a napravili odlu?uju?i korak ka plasmanu na šampionat planete. U našoj grupi Litvanija ?e ugostiti Bosnu i Hercegovinu u duelu timovi koji pretenduju na baraž, dok ?e posrnuli Belgijanci do?ekati nejaki San Marino.

Raspored utakmica za sredu, 7. septembar:

Grupa 1:
17:30h ?eška - Jermenija
18:00h Finska - Makedonija
20:30h Holandija - Andora
Tabela: Holandija 25 bodova (9 utakmica), Rumunija 22 (11), ?eška 21 (9), Finska 13 (9), Makedonija 8 (10), Andora 5 (10), Jermenija 4 (10)

Grupa 2:
15:00h Kazahstan - Gr?ka
18:15h Ukrajina - Turska
20:00h Danska - Gruzija
Tabela: Ukrajina 24 (10), Turska 17 (10), Gr?ka 15 (9), Danska 13 (9), Albanija 12 (10), Gruzija 9 (9), Kazahstan 0 (9)

Grupa 3:
17:00h Rusija - Portugalija
18:00h Letonija - Slova?ka
19:30h Lihtenštajn - Luksemburg
Tabela: Portugalija 23 (9), Slova?ka 18 (9), Rusija 18 (9), Letonija 14 (10), Estonija 14 (10), Lihtenštajn 5 (10), Luksemburg 0 (9)

Grupa 4:
19:00h Farska ostrva - Izrael
20:15h Kipar - Švajcarska
20:45h Republika Irska - Francuska
Tabela: Švajcarska 13 (7), Republika Irska 13 (7), Francuska 13 (7), Izrael 12 (8), Kipar 4 (7), Farska ostrva 1 (8)

Grupa 5:
19:00h Belorusija - Italija
19:00h Norveška - Škotska
20:15h Moldavija - Slovenija
Tabela: Italija 14 (7), Norveška 12 (7), Slovenija 9 (7), Belorusija 7 (7), Škotska 7 (7), Moldavija 5 (7)

Grupa 6:
18:00h Azerbejdžan - Austrija
20:30h Poljska - Vels
20:45h Severna Irska - Engleska
Tabela: Poljska 21 (8), Engleska 19 (7), Austrija 11 (7), Severna Irska 6 (7), Vels 2 (7), Azerbejdžan 2 (8)

Grupa 7:
19:00h Litvanija - Bosna i Hercegovina
20:30h Belgija - San Marino
22:00h Španija - Srbija i Crna Gora
Tabela: Srbija i Crna Gora 15 (7), Španija 13 (7), Bosna i Hercegovina 10 (7), Litvanija 9 (7), Belgija 8 (7), San Marino 0 (7)

Grupa 8:
18:00h Bugarska - Island
18:45h Malta - Hrvatska
20:45h Maðarska - Švedska
Tabela: Hrvatska 19 (7), Švedska 18 (7), Maðarska 13 (7), Bugarska 8 (7), Island 4 (8), Malta 1 (8)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Svaka cast reprezentaciji BIH, koja je omogucila nasima duplo laksi posao....:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Veliki redovi pred blagajnama stadiona "Visente Kalderon" nastavljeni su i u utorak. Španska fudbalska federacija objavila je da je do sada prodato 40.000 ulaznica za me? izmeðu "crvene furije" i Srbije i Crne Gore, koji se igra u sredu od 22.00h.

Španci isti?u da ni Madrid, ni Barselona nisu tradicionalni "gradovi reprezentacije", koja je u poslednje vreme naj?eš?e igrala na "Mestaji" u Valensiji. Ipak, zna?aj susreta koji bi mogao da odlu?i direktnog u?esnika Svetskog prvenstva 2006, mobilisao je i navija?e iz španske prestonice da doðu u sredu uve?e na stadion.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto se sastava nase reprezentacije tice, slektor Ilija Petkovic nece moci da racuna sutra na Vukica i Nemanju Vidica.... :(
No drzimo fige.... :fige:
Prenos je sutra u 22 h na RTS 2.
Korisnikov avatar
By spliff
nadam se da je prijava za nemanju fora za shpance....
Korisnikov avatar
By spliff
evo videccesh....
deki i nemanja cce biti najbolji, hocce li neko da se kladi?

:diplomac:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma necu da se kladim, ali zar mislis da ne postoje insajderi u suprotnim taborima? Malo mi je fush da poverujem da se primaju na zvanicne izjave...
Korisnikov avatar
By Kupper
Aki kad sam procitao juce da od starta igramo bunker....pa bre, zar ne mozemo jednom da igremo normalmo, kao i sve normalne ekipe. Ako Petkovic zaista pocne bunker sistemom ode sve u paramparcad:flaming: Mrzim kukavice.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa znas kako, rece budala da i odbrambeni igraci daju golove! :lood: Jebote pa zar se sa takvom taktikom jos uvek ide na vazne medjunarodne tekme?!
Korisnikov avatar
By zboO
kakav uzasss, i zashto gledam pitam se iz minuta u minut..... 1:1 (trenutno) kako smo pocheli, chudi me da nismo primili petardu!!

:kletva:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
kakav uzasss, i zashto gledam pitam se iz minuta u minut..... 1:1 (trenutno) kako smo pocheli, chudi me da nismo primili petardu!!

:kletva:
Kakva je igra bila i obzirom da je Kezman promasio onu cistu situaciju, stvarno smo mogli i da pobedimo. A sto smo ocajno igrali bar za moj pojam, to je posebna prica. Nisam bolje ni ocekivao, ali ako je za utehu osecam neke pomake....
E sad ostaju jos dva meca. Jedan sa Litvanijom i sa BIH pa ako ne useru (a imaju iskustva u tome) sigurni smo putnici u Nemacku sledece godine.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!