Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Odbrojavanje je pocelo...
Poslednji GS u sezoni.
Me very happy...
Korisnikov avatar
By spliff
josh par sati....

ima direktan prenos na eurosportu eurosportu 2

:smokin:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ruski teniser Marat Safin mora?e da zbog povrede kolena propusti Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Ameri?kih Država.

Ovaj 25-godišnji osvaja? ovogodišnjeg Australian Opena povukao se zbog pomenute povrede sa poslednjeg Gren Slema u sezoni 2005, na kojem je bio postavljen za petog nosioca.

Podsetimo, Safin je 2000. stigao do trona na US Openu, a posle šest nedelja pauze u avgustu ove godine vratio se na teren zaigravši na turniru u Sinsinatiju gde je poražen u ?etvrtfinalu od Robija Džineprija.
Korisnikov avatar
By spliff
tipsarevicc dobio prvi set
Korisnikov avatar
By zboO
Ruski teniser Marat Safin mora?e da zbog povrede kolena propusti Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Ameri?kih Država.
:rida: :placko: :rida: :placko:

necu da se igram... :durenje:
Korisnikov avatar
By spliff
ana ivanovicc, sestre williams i kim clisters idu dalje...
By Çâðê_DUP
Ivanovic ocekivano, na zalost
i Tipsarevic ocekivano.
Smrc.
Cekamo danas Novaka i Jecu.
Zimonjic je u dublu sa Leanderom,
to me raduje, uigrani su. Bice
interesantno.
By Çâðê_DUP
Super, prosli su i Novak i Jeca.
uau, svaka cast za Novaka; dobiti mec
nakon sto je izgubio set sa 6:0.
'Ajmo nasi!!!
Korisnikov avatar
By spliff
da vidimo shta cce ana danas da uradi....

drzim fige
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ispala Ana :(
Porazena od Marije Vento Kabci sa 2:1, po setovima 6:3, 5:7, 1:6.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jankovicka prosla dalje i u konkurenciji dublova.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
?etvrti nosilac na US Openu, Endi Rodik, ispao je ve? u prvoj rundi ovog Gren Slema pošto ga je sa 3-0, po setovima 7:6(7:4), 7:6(10:8), 7:6(7:1) savladao Žil Miler iz Luksemburga.

Rodik, koji je na terenima Flešing Medouza osvojio titulu 2003, a ovoga puta deklasiran na svoj 23. roðendan, nije krio razo?arenje posle poraza od nekadašnjeg juniorskog prvaka sveta:

- Ne pamtim da sam se ovako loše ose?ao posle nekog poraza. Došao sam spremniji no ikada, uveren da ?u daleko dogurati, ali ništa nije bilo kako sam zamislio.
By Çâðê_DUP
Sta se desava sa Novakom???
Ja sam vec pisala da je kod njega
JAKO vidljiv nedostatak kondicije,
medjutim... Citam jutros da mu je
"pao secer tokom meca, da je imao
probleme sa disanjem i grceve"!!!
I to nije prvi put.
Ceka ga Ancic u nastavku, iako se
nadam da ce ga proci, realno sanse
su mu male.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
?etvrti nosilac na US Openu, Endi Rodik, ispao je ve? u prvoj rundi ovog Gren Slema pošto ga je sa 3-0, po setovima 7:6(7:4), 7:6(10:8), 7:6(7:1) savladao Žil Miler iz Luksemburga.
Malo osvezenja u vidu tracarija (treba me tuci) - tako je to kad s Mendi Mur predjes na Paris Hilton da bi zavrsio sa Sarapovom:jbg: :D
Originally posted by Goraan

Jelenu ako proðe 2 kolo ?ekati ...Mary Pierce u 3 , a ako bi Jelena Mary pobedila, u 4 bi je najverovatnije ?ekala Miskina
Znaci nema sanse. Pierce se razigrala u bapskim godinama a Jelena nije u formi.
Sto se Ane tice izludjuje me njena metiljavost. Kao usporen film. Kakva Venecuelanka. Ako misli nesto da ucini, pa makar imala i 17 godina, ne bi smela da gubi od Vento ...... i slicnih proseka.
Korisnikov avatar
By spliff
dajte ljudi malo vishe optimizma
pls
Korisnikov avatar
By spliff
jelena jankovic 2 : 0 alexa glatch
po setovima 6 : 2, 6 : 0

pa nije hrdjavo, shta kazzete?

kada novak igra drugo kolo?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nenad Zimonji? uspešno je prebrodio 1. kolo miks dubla. On je sa svojom partnerkom, Katarinom Srebotnik iz Slovenije, savladao australijsko-izraelski par Brajen Stjuart - Džonatan Erlih sa 6:4, 6:2.

Zimonji? i Srebotnik u 2. kolu sasta?e se sa boljim iz me?a Elena Lihovceva - Danijel Nestor i Megan Šonesi - Džastin Gajmelstob.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Posle dve pobede u pojedina?noj konkurenciji i uspešnog starta u ženskom dublu, Jelena Jankovi? je doživela prvi poraz na ovogodišnjem US Openu.

U konkurenciji mešovitih parova naša teniserka je nastupila sa ?ehom Pavelom Viznerom i u prvom kolu je poražena od australijskog para Ališa Molik - Tod Peri. Australijanci, ina?e 8. nosioci, bili su bolji posle velike borbe sa 2:1, po setovima 7:6 (7:5), 2:6, 7:6 (7:6).
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Andre Agasi kvalifikovao se za 3. kolo US Opena, pošto je u zanimljivom me?u savladao Ivu Karlovi?a sa 7:6, 7:6, 7:6. Amerikanac, 7. nosilac turnira, uspeo je da u svakom setu doðe do odlu?uju?e prednosti u taj-breku.

U 3. kolo plasirali su se i Tomi Robredo, koji je u ?etiri seta bio bolji od Brazilca Gustava Kirtena (5:7, 7:6, 6:3, 6:2), kao i Mihail Južni, koji je u tri seta savladao Šveðanina Jonasa Bjorkmana (6:4, 6:4, 6:3).

Elena Dementijeva takoðe je bila uspešna u 2. kolu pošto je savladala Argentinku Marijanu Dijaz-Olivu sa 7:5, 6:1. Meri Pirs, Anastasija Miskina i Lindzi Devenport lako su se plasirale u 3. kolo.

Tatjana Golovin savladala je Anu Smašnovu sa 6:4, 7:6, a dve igra?ice nisu želele da se rukuju posle završetka me?a, što je izazvalo veliko negodovanje publike u Flašin Medousu
By Çâðê_DUP
Ispade i Zimonjic!
A ja polagala takve nade u njega.
Spade knjiga na dva slova; daj Boze
da tako i ostane, da Novak danas prodje.
Korisnikov avatar
By spliff
rekoh ja de cce novak i jeca najdalje da doguraju
a niko nije verovao.....
:lizalica:
Korisnikov avatar
By spliff
novak igra danas sa anchiccem

drugi mech na terenu 11 (ako se ne varam), prvi pochinje u 1700 po bg vremenu

srbija!!!
Korisnikov avatar
By spliff
za neshto vishe od pola sata pochinje balkanski derbi na us open-u...

mario anchicc - novak djokovicc

neke prognoze?

2 : 3 :fige:
Korisnikov avatar
By spliff
dakle svaka chast novache!

lepo sam ja rekao a vi svi ana, ana... :zacepi: :zacepi: :zacepi:

idemo dalje!!!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
svaka cast An?i? nije lak protivnik :shake:

..idemo dalje :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!