Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
:kopa: :kopa: :kopa: :kopa: :kopa:

Ispred kuce, oko zgrade, u sobi, ispod kreveta, pored wc sholje, sa ormara, ispod tastature, iz frizidera i svih ostalih skrovitih mesta na kojima raste KOROV?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Odluchio ipak da je udishem i rokam se tableticama :tea:
Korisnikov avatar
By jukie
Nisam siguran da umem da prepoznam ambroziju kad je vidim... nas su na fakultetu u?ili samo kako da raspoznajemo retke biljke koje rastu na planinskim vrhovima... da se nisam sam trudio, ?upao pa herbarizovao, i kopao po knjigama, ne bih znao da raspoznam ve?inu biljkica koje rastu po parkovima...
Korisnikov avatar
By spark
ma ne znam ni sta je to... a kamo li da ga cupam... :sladoled:
Korisnikov avatar
By IriS
meni ne smeta, tako da ne moram da je ?upam :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sinusi su mi zachepljeni, glava me boli, kada bi joj prishao na manje od 10 metara pao bi na mestu mrtav
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Nisam, mada sam morao da uzimam tabletice povremeno.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Morgan Le Faye
sinusi su mi zachepljeni, glava me boli, kada bi joj prishao na manje od 10 metara pao bi na mestu mrtav
Shto ne unajmish personalnog chupacha ambrozije, koji ce da ti krchi put? :cyborg:

Ima li dobrovoljaca? :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Klin se klinom izbija... Slika
:zvezda:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E a kako to izgleda? Jedan moj komšija je alergi?an i stvarno mu je loše, rado bih je po?upao ako naiðem kad vidim kako nekim ljudima smeta. ?uo sam da sad cveta?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by AngraMaina
E a kako to izgleda? Jedan moj komšija je alergi?an i stvarno mu je loše, rado bih je po?upao ako naiðem kad vidim kako nekim ljudima smeta. ?uo sam da sad cveta?
Ja sam upravo bio napolju u šetnjici i apsolutno ništa ne cveta, tako da izgleda nema ni ambrozije.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ambrosia deltoidea
Slika

Ambrosia trifida
Slika

Ne cupam tu biljku, jer mi ne smeta, i protiv sam zlostavljanja biljaka.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn
... al se drugi zabija!

:doktor:
Od svakog klin(c)a ima ve?i... Dok te neki ne raš?ere?i... :hyper:
Korisnikov avatar
By 2kune
Da li je pišanje po ambroziji zlostavljanje iste? I ako jeste, koja bi to vrst zlostavljanja bila? Da li se može okarakterizirati kao seksualno zlostavljanje ambrozije ako se krešem u prirodnom okolišu pa svršim na nju? :nerd:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune
Da li je pišanje po ambroziji zlostavljanje iste? I ako jeste, koja bi to vrst zlostavljanja bila?
Hmm... pa ako je to ve? ruderalna biljka, onda joj preterana nitrifikacija odgovara... dakle, od toga ?e biti još sre?nija... i bujnija...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by 2kune
Da li je pišanje po ambroziji zlostavljanje iste? I ako jeste, koja bi to vrst zlostavljanja bila? Da li se može okarakterizirati kao seksualno zlostavljanje ambrozije ako se krešem u prirodnom okolišu pa svršim na nju? :nerd:
jedino ako si uzivao u prskanju ambrozije
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MinaHarker
Ambrosia deltoidea
Ambrosia trifida
Ni jedna ni druga mi nisu preterano poznate... ova na drugoj slici o?igledno još nije procvetala...
Ina?e, ambrozija se pominje i u knjizi Aven i jazopas u zemlji vauka... (mnogo dobra knjiga). Navodno su je zli vauci posejali u Moru trave kako bi se pogušili mladunci Kopnenih kitova...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by jukie
Hmm... pa ako je to ve? ruderalna biljka, onda joj preterana nitrifikacija odgovara... dakle, od toga ?e biti još sre?nija... i bujnija...
Ima mnogo stvari koje su nam korisne i baš zato za njih pretrpimo dosta poniženja... Ne bih to želio ?initi biljkama... Svakako ne namjerno... :angel:
Originally posted by Morgan Le Faye
jedino ako si uzivao u prskanju ambrozije
Sa?uvaj me bože! Ne! :odbij: Ja to radim isklju?ivo sa koprivom. I to uz njen prešutni pristanak. :moralna veli?ina:
:zvezda:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo ove "naše" vrste (bilo je i lepših slika ali imadu kopirajt)
Ambrosia artemisifolia
Slika
Evo i zrna polena date vrste:
Slika :vegi:
By fazza
Kijam i slinim povremeno, ne znam da li je razlog Ambrozija or something else. :?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Ovo je neki prospekt, ali mi ova vrsta na slici najvise lici na ono za sta su mi rekli da je ambrozija. Nemam je kao herbarski primerak :vatrica:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Na televizijama su tu ambroziju okaraterisali kao najgoreg zlochinca i ubicu.
I bash namerno necu da je chupam zbog takve propagande!

A i zamisli kada bih krenuo da je chupam, i onda utvrdio da sam alergichan na nju....i tu na livadi da crknem od iste?!
Neka hvala...:saksofon:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by * NajS *
A i zamisli kada bih krenuo da je chupam, i onda utvrdio da sam alergichan na nju....i tu na livadi da crknem od iste?!
Neka hvala... :saksofon:
Pa sad... ljudi koji imaju alergije na polen, obicno to saznaju i pre nego sto krenu da po livadama cupaju biljke koje im izazivaju alergije. Lako se utvrdi da li imas neku alergiju (mada to ljudi rade na tezi nacin, tek kad udahnu ili pojedu ili prime ono sto im ne odgovara) jer se rade alergo-testovi, kada pretpostavis da imas reakciju. Dobro ih je uraditi kod onih koji imaju ceste "kijavice", kojima suze oci ili imaju neke "cudne osipe". Pod kozu se ubrizgava mala kolicina alergena i na kom mestu dodje do reakcije, na to si alergican.
Korisnikov avatar
By Bole
Srecom pa nisam alergican... :B
Originally posted by Escobar
Ima li dobrovoljaca? :)
Evo ja:tumble:
Kolika je plata....
Korisnikov avatar
By gaylove
A jel neko otkupljuje, ja evo vec dve traktorske prikolice skupio, zajedno sa komsinocom koja je lezala u travi, a pozamasna je, pa ako otkupljuju na kilogram da zaradim nesto. Nece valjda da primete komsinicu?:smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by MinaHarker
Pa sad... ljudi koji imaju alergije na polen, obicno to saznaju i pre nego sto krenu da po livadama cupaju biljke koje im izazivaju alergije. Lako se utvrdi da li imas neku alergiju (mada to ljudi rade na tezi nacin, tek kad udahnu ili pojedu ili prime ono sto im ne odgovara) jer se rade alergo-testovi, kada pretpostavis da imas reakciju.

Pa nije bash tako Minche. Moze i na prepad da udari, tacnije obicno bash tako i udara.

Ja, srecom ne ragujem na ambroziju.
Josh mi to manjka pa sam kompletirao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!