Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnUnikorelo ti si odavno zagorela,tako da sto se tice tih banovanja i opomena mislim da bi najbolje bilo da sama sebe banujes ne sa foruma nego sa neta....ma jok iz zivota ...zato draga moja samoubistvo za tebe je pravo resenje hany.... ....mislim da bi mnogi bili krajnje "iznenadjeni" takvim postupkom.A ti bi dokazala svima da ti ipak nisi narcisoidna kao sto mnogi tvrde....
Hm, ne znam stvarno, obzirom da ubedljivo vodim po broju dodeljenih opomena, a banovi me odavno vec ne pale moracu reci da ne znam..
Originally posted by 2kuneTry mehOriginally posted by unic0rnMisliš da sam mutirao i stvorio novi neotporan soj?
Si siguran, da probamo?
Paaaa, možda bi mi baš trebalo da se testiram...
Originally posted by Nisam kurva majke miKurvorelo hanchi, kapetan tone s brodom tako da kada sve pobanujem onda cu banujem i sebe, a ako cemo to da prenesemo na zivot, prvo da vas saranim sve pa ondaK i jaOriginally posted by unic0rnUnikorelo ti si odavno zagorela,tako da sto se tice tih banovanja i opomena mislim da bi najbolje bilo da sama sebe banujes ne sa foruma nego sa neta....ma jok iz zivota ...zato draga moja samoubistvo za tebe je pravo resenje hany.... ....mislim da bi mnogi bili krajnje "iznenadjeni" takvim postupkom.A ti bi dokazala svima da ti ipak nisi narcisoidna kao sto mnogi tvrde....
Hm, ne znam stvarno, obzirom da ubedljivo vodim po broju dodeljenih opomena, a banovi me odavno vec ne pale moracu reci da ne znam..
Originally posted by unic0rnAdministratoru unic0rnu udjeljuje se 2. opomena zbog protupropisnog uzurpiranja solarnih atributa, zbog konstantnog proganjanja, vreðanja, napadanja i upu?ivanja prijetnji korisnicima foruma, te neprestanog floodovanja i spamovanja foruma opomenama i obavjestima o baniranju, dakle konstantnog ometanja normalnog rada foruma.
Originally posted by EYAPa udji jednom kad te NBM (ne bude mrzelo), stvari se ne menjaju tako cesto u PP.
mene zanima zasto, a mrzi me da ulazim u PP
Originally posted by MinaHarkeruvek me mrzi :heyt:Originally posted by EYAPa udji jednom kad te NBM (ne bude mrzelo), stvari se ne menjaju tako cesto u PP.
mene zanima zasto, a mrzi me da ulazim u PP
Originally posted by 2kunePoshtovane korisnice 2tune,Originally posted by unic0rnAdministratoru unic0rnu udjeljuje se 2. opomena zbog protupropisnog uzurpiranja solarnih atributa, zbog konstantnog proganjanja, vreðanja, napadanja i upu?ivanja prijetnji korisnicima foruma, te neprestanog floodovanja i spamovanja foruma opomenama i obavjestima o baniranju, dakle konstantnog ometanja normalnog rada foruma.
Za forumstvo GS, korisnik 2kune.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!