Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
i dodajem, pošto upravo odgledah 'kiku' - 'youkali tango' kurta weilla :drama:
Korisnikov avatar
By djo
pojavilo se !!!! kupio :B
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :klavir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bojandjo
izdvajam naravno luz casal - obe pesme iz 'potpetica': 'piensa en mi' i 'ano de amor' ali i 'la palomu' iz 'pri?aj sa njom'
:pickme:

btw, koji su filmovi u setu i li?i li to sve na nešto? mislim za 600 dinara... :puzzle:
Korisnikov avatar
By djo
ma super je
filmovi su
mra?ni predmet želja
šta sam uradila da zaslužim ovo
žene na rubu nervnog sloma
kika
cvet moje tajne
živo meso
dobiješ 3 dvd sa po 2 filma na svakom, stvarno džabalesku
By Storm
Mogli bi da naprave još jedno sli?no izdanje. Nedostaju od starih filmova Lavirint strasti, Matador, Visoke potpetice, Veži me...
Ho?u još!
By Shoplifter
Kupio!
jeej.

Ali hocu i todo sobre mi madre, a moze i hable con ella.

Btw, jel moze neko da mi kaze koja je muzika na odjavnoj spici filma Pricaj S Njom, a cini mi se i muzika koja ide i u predstavi kojom se film zavrsava (ako se ne varam, naturlich)

???
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma super je
filmovi su
mra?ni predmet želja
kika
cvet moje tajne
živo meso
od nabrojanih ja ve? imam sve osim prvog... a živo meso i šta sam uradila ?ak dva puta... ajde, ipak je to Almodovar, jebeš 600 din. mada ose?am da ?e uskoro da se pojavi neki pravi tribute u ekskluzivnom pakeraju...
Originally posted by Shoplifter
Btw, jel moze neko da mi kaze koja je muzika na odjavnoj spici filma Pricaj S Njom, a cini mi se i muzika koja ide i u predstavi kojom se film zavrsava (ako se ne varam, naturlich)
to sve možeš prona?i na www.imdb.com.
Korisnikov avatar
By face2face
Originally posted by 2Q2Bstr8
ma super je
filmovi su
mra?ni predmet želja
kika
cvet moje tajne
živo meso
od nabrojanih ja ve? imam sve osim prvog... a živo meso i šta sam uradila ?ak dva puta... ajde, ipak je to Almodovar, jebeš 600 din. mada ose?am da ?e uskoro da se pojavi neki pravi tribute u ekskluzivnom pakeraju...
Originally posted by Shoplifter
to sve možeš prona?i na www.imdb.com.
ali 600 dinara je NISHTA! za ovakvo pakovanje!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by face2face
ali 600 dinara je NISHTA! za ovakvo pakovanje!
koji deo u jebeš 600 din ne razumeš? :trep:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Almodovar je genije...obožavam njegove ako i sve španske filmove-opet su nekako druga?iji, svoji.
Naravno, moj omiljeni je Todo sobre mi madre, a moram da priznam da me Pri?aj s njom malo razo?aro...
A sad kad pri?ate o tome da se pojavio taj komplet(ruke mi drhte dok ovo pišem), pa moram da vas pitam gde se može kupiti, uz šta, i jel stvarno košta 600 kinti???Javite mi obavezno, da kažem da mi kupe...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
na svim kioscima uz Total film za 599 din...
Korisnikov avatar
By shumadinac
thanxxx.?im ustajemjavljam mojima.A od kad je na kioscima???Da nisam zakasnio???
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by shumadinac
thanxxx.?im ustajemjavljam mojima.A od kad je na kioscima???Da nisam zakasnio???
Nisi zakasnio, još uvek ima na kioscima i kod uli?nih prodavaca...
Korisnikov avatar
By De Profundis
Mislim da je Almodovar filmom "Sve o mojoj majci" precizirao sve sto ce kasnije nesto traljavije razdradjivati.
Korisnikov avatar
By hunter
Ja upravo dodjoh iz Spanije nakon 2 meseca i moram da kazem da sam se iznenadio nepoznavanjem dela Almodovara od strane njegovih sunarodnika. Svi su saznali za njega nakon sto je dobio Oskara ali nista dublje; kao ponosni su i super je sto je njihov ali tu se prica zavrsava.
Oni koji su upoznati sa njegovim filmovima uglavnom nisu blagonakloni i isticu da je Oskar upravo pokvario njegov opus (raniji radovi su odlicni ali ne i novi) a ja bih se slozio sa njima.
"La Mala Educacion" je potpuno uzasan film do besvesti is
izforsiran sa potpuno vestackom porukom predstavljenom na po publiku gotovo uvredljiv nacin (samo sto nije REKAO sta hoce da kaze filmom). Steta, jer je tema koju je pokusao da obradi pruzala mnogo srecnijih mogucnosti. Mislim da je problem sto je po svaku cenu hteo da bude (ostane) shokantan i drugaciji. OK uspeo je u toj nameri ali na stetu filma.

Muzika: Luz de Luna - Chavela Vargas (Kika)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by hunter

izforsiran sa potpuno vestackom porukom predstavljenom na po publiku gotovo uvredljiv nacin (samo sto nije REKAO sta hoce da kaze filmom). Steta, jer je tema koju je pokusao da obradi pruzala mnogo srecnijih mogucnosti. Mislim da je problem sto je po svaku cenu hteo da bude (ostane) shokantan i drugaciji. OK uspeo je u toj nameri ali na stetu filma.

Pricam ja mesecima. Ocajan film. I da ne pisem stoti put zasto to mislim. Btw, vise mi se dopada Luz da Luna by Maria Dolores Pradera.
Korisnikov avatar
By djo
Ja upravo dodjoh iz Spanije nakon 2 meseca i moram da kazem da sam se iznenadio nepoznavanjem dela Almodovara od strane njegovih sunarodnika. Svi su saznali za njega nakon sto je dobio Oskara ali nista dublje; kao ponosni su i super je sto je njihov ali tu se prica zavrsava.
heh, kao sa mishimom i japancima...
zanimljivo...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jako retko bilo shta trazim od drugih, al eto, desilo se da nisam uspeo da nadjem na vreme dvd kolekciju, pa bih bio jako zahvalan onima koji bi mi narezali iste, platicu kolko trazite, ali ne u naturi. Ako ste iz ns-a, to cu lichno reshiti, a ako iz bg-a, onda ce se obligacijama pozabaviti moja mama.
So. pliz do a witch a favour.:placko:
Korisnikov avatar
By face2face
heh, kao sa mishimom i japancima...
zanimljivo...
osim shto mishima i nije bash deo popularne kulture. ne na nachin na koji je to almodovar
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam bio u Japanu, tako da ne mogu da znam jesi li u pravu.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by 2Q2Bstr8
nisam bio u Japanu, tako da ne mogu da znam jesi li u pravu.
nisam ni ja, ali sam prichao sa japancima o tome...

e sad da li almodovar vishe pripada popularnoj kulturi od mishime, zavisi iz kog ugla gledash :misli: :D
By Ulix

:oklagija: La Mala Educacion je jedan od njegovih boljih filmova. U poredjenju sa onom limunadom zvanom Pricaj s njom, ovo je remek-delo.
Sokantan nije ali drugaciji jos uvek jeste.
Korisnikov avatar
By gari
Uporeðivati Almodovara i Mišimu mi je malo neprirodno. Kako to ,,popularnoj kulturi,, i u kom smislu. Ina?e, neke filmove Almodovara sam gledao i dopali su mi se, dok ove iz njegove ,,rane faze,, nisam tako da mi je baš krivo što nisam ranije naišao na ovu temu i propustio priliku da kupim sve filmove koji su bili u prodaji. Da ne skre?em sa teme na ,,život i delo,, Jukija Mišime jer je dosta tragi?no to što se desilo sa njim, naime kao tradicionalista i nacionalista zalagao se za povratak stare slave Japana i, naravno, cara pa je ?ak oformio i neke ,,jurišne odrede,, a sve se završilo njegovim ritualnim samoubistvom /naravno sepuku/. Toliko o njemu, a o Almodovaru super, malo je razdrmao ,,staricu Evropu,, i ,,obrisao,, one holivudske limunade gde su svi dobri i lepi i gde je sve ,,hepi,,.
Korisnikov avatar
By Sunce
Obožavam Almodovarove filmove.

"Vrati se" odgledah na Festu, "Loše obrazovanje" tek ovih dana, a obnovih gradivo(a) :lol: gledajući filmove:

Kika
Žene na rubu nervnog sloma
Cvet moje tajne
Šta sam uradila da zaslužim ovo
Mračne navike
Živo meso
Sve o mojoj majci
Korisnikov avatar
By Galateja
Omiljeni mi je Lose vaspitanje. Volim jos i Sve o mojoj majci, Pricaj sa njom, Matador, Visoke potpetice. Kika, Zene na rubu nervnog sloma, Sta sam uradila da zasluzim ovo i Mračne Navike mi se takođe dopadaju, ali ne kao prethodno navedeni.Cvet moje tajne mu je najslabij, kao i Volver koji je veliko razočarenje za mene.

Čitala sam i Almodovarove 'spise', kao i 'spise' o njemu. Obožavam i Pedrov britki humor.
Korisnikov avatar
By Galateja
@Sunce - Almodovar se gotovo uvek poigrava melodramom, a u Cvetu moje tajne je i sam zapao u melodramu u negativnom smislu. Nekako mi se čini da mu je taj film samo vežbica ili da je tu 'kvalitativno predahnuo' obnavljajući prethodna iskustva. Tako isto mislim i za Volver. Kako se tebi dopao Volver? I za koji bi ti Almodovarov film rekao da ti se baš nije svideo? I, da, ako te ne mrzi volela bih da napišeš šta ti se svidelo u Cvetu moje tajne. Ja sam baš-baš ljubitelj Almodovara i kad vidim da ga još neko voli ne mogu da odolim, a da ne priupitam neke stvarčice. :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
volim almodovara, iako ne bas njegovu 'zrelu' (dosadniju) fazu, a favoriti su mi
Zene na rubu nervnog sloma i Mracne navike :)

film koji mi se najmanje svidio je definitivno Sve o mojoj majci...

posebno me fascinira stil i nacin stapanja kadrova (u jednom mjesec, koji se odjednom pretopi u vrata ves masine koja je u punom pogonu), duhoviti scenariji, kritika katolicke crkve, puno bizarnih likova koji cak nisu ni groteskni.

uglavnom, -thumbs up- za Almodovara :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!