Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Da li dozivljavate sebe kao introvertnu ili kao ekstrovertnu osobu? Da li vam vise prijaju introvertni ili ekstrovertni ljudi? Mislite li da se to moze primetiti lako na drugome?
:psiholog:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da svakim danom postajem sve introverniji tako da limes moje introvernosti kada godine teze stotki ide u + beskonachno :D

A kao [manje] dete me nisu mogli naterati da provedem kuci duze od vremena za spavanje i po koji obrok :)
Sada neko mora da me vuche za rukav, iznosi dizalicom i slichno...

Ko zna zasto je to dobro.. mozda zarastem vremenom u pravog mizantropa :yay:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Mislim da svakim danom postajem sve introverniji tako da limes moje introvernosti kada godine teze stotki ide u + beskonachno :D

A kao [manje] dete me nisu mogli naterati da provedem kuci duze od vremena za spavanje i po koji obrok :)

:hand: Preterujes...... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By EYA
od introvertne do ekstrovertne i sad lagano opet ka introvertnoj osobi... bila, vidla, kupila majicu :D
Korisnikov avatar
By tramp
extravert ali kad me uhvati prevelik bitchitis onda se sakrijem od sveta da ih postedim :alexis:
Korisnikov avatar
By jukie
Postoje razli?ita gledišta šta zna?i introvertni i ekstrovertni. Neka su psihološki opravdana a neka nisu...
Ja sam kao mali uvek imao problem što su se prema meni ponašali kao da sam ekstrovertan zato što sam bio hiperaktivan... tj. tr?im okolo, postavljam pitanja dvesta na sat, grabim u ruke sve što stignem, itd. što je u stvari ?ist nau?ni?ki duh...
Postoji neka teorija da introvertnu decu podsti?eš pohvalama kad urade nešto dobro, a ekstrovertnu decu grdnjama kad urade nešto loše. E pa kod mene su o?igledno debelo pogrešili pa se se?am samo grdnji, a to mi je sasvim pogrešan pristup. Kada me grde, ja se još više povu?em u sebe i onda jadujem.
Za mene je PauLi poster-child ekstrovertne osobe. On živi za interakciju sa drugim osobama. Mislim da je to važna karakteristika ekstroverta. Do?im ja mogu sasvim mirno da sedim i ?itam ili gledam televiziju.
Korisnikov avatar
By IriS
hmmm... paaaa, sve zavisi od raspoloženja, meni ina?e sve u životu zavisi od tog fuckin promenljivog raspoloženja... Mislim da sam u osnovi ekstrovertna, potrebna mi je interakcija sa ljudima... ali umem itekako da budem introvertna...
Korisnikov avatar
By Skyen
Uglavnom sam ambivertna. Nekada sam vise introvertna, nekada vise extrovertna, ali uglavnom uravnotezeno i jedno i drugo.
Malo levo, pa desno...opa, cupa
Korisnikov avatar
By EYA
ravnoteza ? hod po zici... mreze nema ili ima ? trikovi, iluzije... uverenja, zavaravanja ?
Korisnikov avatar
By Skyen
pa mi smo bica ravnoteze, kada je ona narusena, tezimo da je opet uspostavimo. jer bolest(koja god da je) je upravo kljucni signal da je energija u organizmu zakocena, jer je previse skoncentrisana na jednom mestu.
a covek je najfunkcionalniji kada je u skladu sa sobom, kad nije ni u jednom extremu
Korisnikov avatar
By EYA
to bwee sve stouji, al nemo da mi nabijas na nos da si ti to postigla , bweeeeeeee !
jouj, otkucala sam sad svasta jous nesto, pa obrisala... jednom uz kafu cu ti reci sha je pisalo :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GALATEJA
Da li dozivljavate sebe kao introvertnu ili kao ekstrovertnu osobu? Da li vam vise prijaju introvertni ili ekstrovertni ljudi? Mislite li da se to moze primetiti lako na drugome?
:psiholog:
Sebe dozivljavam kao introvertnu osobu i smatram da to odista jesam, mada retko ko iz moje okoline u to veruje.
Prijaju mi i introvertni i ekstrovertni ljudi podjednako, samo da me ne smaraju. Jedino mi smaranje nikako ne prija.
Ne mislim da se to ( istinska introvertnost ili ekstrovertnost) lako moze primetiti na drugome, barem ja nisam u stanju lako to da procenim, mozda i zbog toga sto ( osim kada sam bio u vojsci, pa sam morao ) , ne praktikujem preterano dugotrajno zadrzavanje u drustvu sa istim ljudima, a da bi se zakljucci doneli, potrebno je provesti malo duze vremena sa metom nase analize.
Korisnikov avatar
By m..
Bog te, ja sam nesto izmedju. Mislim mogu lako da stupim u komunikaciju, otvoreno istresem ceo zivot nekom neznancu, ali u sustini mogu i da ne izadjem iz kuce po 3-4 nedelje i da ne telefoniram nikome i fenomenalno mi bude. Tako malo trckaram okolo pa se opet povucem u sebe, nekad mi se desi da odjednom postanem stidljva. Ali u sustini extrovertna sam do jedne granice a onda ide zid, koji nije nemoguce prekociti. Recimo da sam nauceni extrovert.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by m..
Bog te, ja sam nesto izmedju. Mislim mogu lako da stupim u komunikaciju, otvoreno istresem ceo zivot nekom neznancu, ali u sustini mogu i da ne izadjem iz kuce po 3-4 nedelje i da ne telefoniram nikome i fenomenalno mi bude. Tako malo trckaram okolo pa se opet povucem u sebe, nekad mi se desi da odjednom postanem stidljva. Ali u sustini extrovertna sam do jedne granice a onda ide zid, koji nije nemoguce prekociti. Recimo da sam nauceni extrovert.

:wow: :wow: :wow:
ovo kao da sam ja pisao :pivce:
Korisnikov avatar
By Draco
Auuu, ne znam. Ili sam negde izmedju, sa povremenim naginjanjem ka oba ekstrema, ili sam introvert koji sam sebe tera da bude ekstrovert.. Stvarno nisam ni ja sigurna, imam mnogo primera u svom ponasanju za obe teorije. <kontam i za jos po neku, ali necu sad da dublje ulazim u to>
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by avalon
Originally posted by unic0rn

:hand: Preterujes...... :volinevoli:
Iz tvojijeh usta u luciferove ushi :P
Mada sam ja mislio samo na izlazenje iz moje sobice, dakle ne bash u onoj shirini pojmova kakvi su ovi u svom izvornom znachenju...
hm.. da... :lood: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by m..
E bash sve to....da ne kucam ponovo :) hvala :)
By fazza
Kod mene se sve izvrnulo naopachke u zadnjih petnaestak godina. Kao klinac
sam bio extrovertan, u kucu nisam ulazio danima, imao sam mnogo vishe
drugara nego danas, umeo sam da pravim svakakva sranja, a danas od svega
toga vishe nije ostalo nishta.

Sada sam introvertan, slabo izlazim, slabo se druzim, vishe ne umem da se
zajebavam i pravim gluposti kao pre. Jebiga.
Korisnikov avatar
By tramp
Postoji neka teorija da introvertnu decu podsti?eš pohvalama kad urade nešto dobro, a ekstrovertnu decu grdnjama kad urade nešto loše.
hm po ovome sam ja totalno introvertna jer grdnje ne da ne rade nego ja odmah imam zelju da napustim to sto radim ako me se grdi ... mora ili biti nesto sto mi je jaaaaako bitno pa mi je svejedno sta ko kaze ili mora da me hvale :)

a onda opet ja tako vooooolim guzvu i ljude oko sebe i bez ljudi upadam u depresiju, hm, hm...
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Hm. Po Jungu sam teski introvert, po savremenim testovima prilicni ekstrovert. Ja glasam za savremene testove :-)
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Originally posted by jukie
Postoji neka teorija da introvertnu decu podsti?eš pohvalama kad urade nešto dobro, a ekstrovertnu decu grdnjama kad urade nešto loše.
Postoji i teorija da ne treba verovati Lidiji Vucic jer joj je udzbenik do bola zastareo ;)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
extrovertan u velikom broju sluchaje, introvertan samo kada sam sam
Korisnikov avatar
By spark
ma samo sam depresivan... valjda... :smeh: :smeh: :zid:
Korisnikov avatar
By blenta
vrlo sam introvertan i stidljiv :duh:

:panker:
By жњ
pre par meseci mi se zavrsio teski visegodisnji ekstrovertni ciklus manifestovan u vidu okasnelog puberteta.

sada sam introvertna i vise mi prijaju introvertni ljudi. kad bolje razmislim - uvek su mi vise prijali :shake:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Galateja
Da li dozivljavate sebe kao introvertnu ili kao ekstrovertnu osobu?
Ne dozivljavam, znam da sam extrovertan preko svake mere. Mozda zato donekle volim pomalo introvertne, ko ce ga znati.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Extrovertna. Osim u danima depresivnih kriza.
Da, znam - manicno-depresivna psihoza je dijagnoza koju trazite! :pms:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Iz potpuno introvertine osobe lagano sam stasala u podnosljivo extrovertnu osobu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!