Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Storm
:no:

P.S.
Lako je vama zvezdašima. Sad kad je Piksi predsednik FK CZ za vas nema zime.
:lol:
Nego! i Toyotu nam doveo! Kako lepo stoji RAV4 Zigicu! :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
Ma, Žigi?u bih najbolje stajala ja nego nikako da mu se posre?i toliko. :carica: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bigirl
Ma, Žigi?u bih najbolje stajala ja nego nikako da mu se posre?i toliko. :carica: :opacupa:
Pa ti se potrudi da te zamijeti. I ti i RAV4 i sreci nikad kraja:dancing:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kupper
Trudila se ja, ba! Mahala mu i vikala njegovo ime na stadionu sino?, a on ?ojek... niš'a... Srce mi se slama... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kiwi
nije ni zvezda mnogo bolja
hm

ovo je u najblazze recheno diskutabilno :alikako: :kesa: :crveni: :predaja:

uostaolm videli smo sinocc

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Goraan
smeja?e se tetke kada zvezda izgubi :jezik:

:tetka:
:tetka: jel se smejesh? :) :) :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Trudila se ja, ba! Mahala mu i vikala njegovo ime na stadionu sino?, a on ?ojek... niš'a... Srce mi se slama... :volinevoli:
Ti istrci na teren (sa majicom na kojoj pise sta treba da pise), ukopaj se ispred njega i pecen je. Probaj. Uspeh zagarantovan:bale:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Ti istrci na teren (sa majicom na kojoj pise sta treba da pise), ukopaj se ispred njega i pecen je. Probaj. Uspeh zagarantovan:bale:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ej... razmišljala sam i o tome... samo... u mojoj verziji istr?avam bez maj?ice... :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bigirl Ma, Žigi?u bih najbolje stajala ja nego nikako da mu se posre?i toliko. :carica: :opacupa:
Ej... razmišljala sam i o tome... samo... u mojoj verziji istr?avam bez maj?ice... :D
Pa to sam i mislio:dancing: Samo plasim se da posle ne napustis stadion sa gomilom obozavalaca:oskar:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
PETARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :smeh:
Ajde grobari, znao sam da ce ova tema da posluzi vide od jednog puta! :smeh:
By Storm
Stvarno smo mnogo glupi.
:neznam:
Sre?om, ne zanima me naro?ito fudbal, ina?e bih se baš nervirao...

P.S.
Što vi Zvezdaši umete lepo da se radujete ...
:mazi:
Korisnikov avatar
By bigirl
2-5... Eh kako lep rezultat... :klap: :klap: :klap: Hvala, grobari. Ulepšali ste mi naredne dane... :trep:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:ubise: -Ovaj smajlic bi mogao da dobije ime :grobar:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Skituljko
:shocked:
Ne seri da smo pukli od Makabija!!? E bas mi je drago sto nemam televizor(prvi put od kad sam se preselila u Bg!) !!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kupi si novine danas. :lol:
Nadam se da ce Partizan proglasiti stecaj posle ove blamaze. :lol:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!

Opet petarda, i to kod kuce!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
:ubise: -Ovaj smajlic bi mogao da dobije ime :grobar:
:smeh:

:roflmao: :lol: :smeh: :roflmao: :lol: :smeh: :roflmao: :lol: :smeh: :roflmao: :lol: :smeh: :roflmao: :lol: :smeh: :roflmao: :lol: :smeh:

:zvezda:
Korisnikov avatar
By zboO
extra, ali zaiiista extraaa....."petarda"...promashen penal,i autogol...da li moze biti zanimljivije??

:vestica:
By Nemanja-X
Na sta ovo lici !!!!
Znao sam da su neki izrod svog naroda, da se raduju da komsiji crkne krava, ali toliki izliv veselja jos nisam video !!!!

Zato se blago meni vec spremajte za CZ, cim dodjemo na vlast vas cemo morati da corkiramo i pre lopova i mafije !!!!

Necete se vi nasladjivati grobarske muke !!!!

PARTIZAN SE VOLI
ZA ZVEZDU SE NAVIJA !!!!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Nemanja-X
PARTIZAN SE VOLI
ZA ZVEZDU SE NAVIJA !!!!
izvini nam se.... :lol: ali bice da je obrnuto...a posle jucerashnjeg blama (debakla), za partizan se vishe nece ni navijati!!

ps. nemoj se zavaravati za corku...medju radikalima ima i delija!!! VERUJ MI!!!
By Nemanja-X
Ali nam je "grobar" sef !!!!

I, nije obrnuto !!!!

MNOGO SMO JAKI !!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Znaci ne verujem. Jel Nemanja poceo "invaziju" i na sport?! :smeh:
Btw. Tadic je takodje grobar. :P
Doduse ne znam dal ce posle ove blamaze i dalje da navija za amatere iz Humske! :P :lol:
By Nemanja-X
Znaci ne verujem. Jel Nemanja poceo "invaziju" i na sport?! :smeh:
Btw. Tadic je takodje grobar. :P
Doduse ne znam dal ce posle ove blamaze i dalje da navija za amatere iz Humske! :P :lol:
Radikali su svuda sa svojim narodom !!!! :smeh:

Partizan je prolazio i gore situacije, prebrodice i ovu !!!! :kokice:

MNOGO
SMO
JAKI !!!!

:rafal:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Oce, oce prebrodice... :P
Mnogo ste jaki! Videli smo to sinoc! :P
By Nemanja-X
I pored toga, mi sa ponosom docekujemo 4. oktobar !!!!
4. oktobar 1945 - 4. oktobar 2005.
By Nemanja-X
PRIMAMO CESTITKE !!!!

Fudbalski klub Partizan je osnovan 4. oktobra 1945. godine kao deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Danas je ovo Sportsko društvo asocijacija 25 klubova u isto toliko sportova, ?iji je ?lan i dalje i Fudbalski klub, ali ima potpunu samostalnost u organizovanju, rukovodjenju, finansijama, materijalnim dobrima i objektima.

Uz Fudbalski klub radi i nekoliko naših preduze?a kao deo poslovnog sistema Partizana.

Fudbalski klub Partizan je 19 puta bio prvak države: 1947, 1949, 1961, 1962, 1963, 1965, 1976, 1978, 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2002, 2003, 2005.

Pobednik Fudbalskog kupa Jugoslavije bio je devet puta: 1947, 1952, 1954, 1957, 1989, 1992, 1994, 1998, 2001.

Godine 1966. Partizan je bio vicešampion Evrope, 1978. pobednik Srednjeevropskog kupa.

Mom?ilo Vukoti? je rekorder Partizana po broju nastupa - odigrao je 752 utakmice, a rekorder u broju golova postignutih za crno-bele je Stjepan Bobek sa 403 pogotka.
Za reprezentaciju Jugoslavije nastupilo je preko 130 Partizanovih fudbalera, a više od pedeset utakmica odigrali su Bobek, Zebec, ?ajkovski, Jusufi, Gali?, Šoški?, Jokanovi?, Mijatovi? i Miloševi?.
Partizan neguje igru koju cene stru?njaci i gledaoci širom sveta, pa je zato veoma rado vidjen gost od prvog susedstva do stadiona Južne Amerike.
Osnovu te igre ?ini spremnost za nadigravanje, koja bazira na individualnim vrednostima i uigranosti ekipe, majstorstvu koje izmi?e svakoj zamci i snazi. To Partizanovoj školi fudbala daje prednost i efikasnost. Crno-beli su u dosadašnjim ligaškim takmi?enjima postigli šest pobeda sa deset i više datih golova, u dva prvenstva su postigli po više od stotinu golova i drže rekord jugoslovenske prve lige sa 111 pogodaka u jednom prvenstvu.

http://www.partizan.co.yu/home.php?Jezik=sr
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!