Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by spliff
E vala jaki ste mi vi navijaci! Na zapad! Pih! Samo da uvalite guzice na bezbednu stranu! :P
mladiccu ja sam svoje na severu 'odradio' odavno... bio sam jednom pre par godina na severu za derbi, i nije mi se bash svidelo
pre toga poslednji put sam gledao real madrid u kupi shampiona (4:2) i barcelonu na jugu kada nam je maradona zabio onaj gol i nishta nije vredelo shto ih je janjanin bio zavrteo samo tako
Sedi! Opravdano! :D
:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
idem,idem,idem,idem,definitiiiivno idem.....mashemo se sa zapada :B :B :B :B

:delija:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by zbunjena

idem,idem,idem,idem,definitiiiivno idem.....mashemo se sa zapada :B :B :B :B

:delija:

Da, da...masemo se sa zapada... :indijanac:

A, u slucaju da se i vidimo...ponecu diskove... :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Svi smo bili na zapadu. Mogli bi slede?i put pre utakmice da organizujemo neko okupljanje.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by bigirl

Svi smo bili na zapadu. Mogli bi slede?i put pre utakmice da organizujemo neko okupljanje.

Za mene nece biti sledeceg puta.Ovo je bila moja prva i poslednja utakmica u karijeri....Smoooooooooor bre!!!

Ako jednog dana fudbal pocne da se igra samo u patikama, onim sexy carapicama i recimo kupacim gacama...eto mene opet...do tad sam off... :zvizdi:

Mada, moram da priznam da se sve u svemu nisam lose proveo...Sama energija na stadionu je zaista bila neverovatna i ne moze da te ne ponese,ali prozivanje na nacionalnoj osnovi i slicne stvari malo su pokvarile ugodjaj...Zar to nije out? :protest: :protest: :protest:

No, ja sam bio u drustvu nekog koga puno volim, tako da je to kompenzovalo sve nedostatke i ipak je to bilo jos jedno u nizu nasih zajednickih i lepo ispunjenih veceri... :dancing:
Korisnikov avatar
By spliff
pa ovako....

znao sam da necce da bude neka tekma. chini mi se da smo poslednji put dobili keramiku sa 11 : 2. pre dve nedelje u zagrebu 3 : 1...

ipak, pretpostavio sam da cce biti gomila golova (tipovao sam na petardu) shto je uvek lepo za gledati. onaj konj od kapitena je konachno dao dva gola
:gol: :gol:

:yes:
nikola bi valjda zabio josh neki da nije dobio crveni karton
:hypno:
boshko je opet zabio gol. svaka chast! najzad malo da zaigra kako treba i u zvezdi....
:zastava:

sve u svemu nije bilo loshe.

navijanje na nivou delija. pesma svih 90 minuta. to retko koji klub ima
:sleep:
josh da je proshlo bez nacionalistichko/shovinistichkih napeva bilo bi za 5

:trampolina:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Dr. M
Za mene nece biti sledeceg puta.Ovo je bila moja prva i poslednja utakmica u karijeri....Smoooooooooor bre!!!

Ako jednog dana fudbal pocne da se igra samo u patikama, onim sexy carapicama i recimo kupacim gacama...eto mene opet...do tad sam off... :zvizdi:

Mada, moram da priznam da se sve u svemu nisam lose proveo...Sama energija na stadionu je zaista bila neverovatna i ne moze da te ne ponese,ali prozivanje na nacionalnoj osnovi i slicne stvari malo su pokvarile ugodjaj...Zar to nije out? :protest: :protest: :protest:

No, ja sam bio u drustvu nekog koga puno volim, tako da je to kompenzovalo sve nedostatke i ipak je to bilo jos jedno u nizu nasih zajednickih i lepo ispunjenih veceri... :dancing:

Nemoj da odustaneš od utakmica, jbg za prvu u zivotu si bas odabrao najgoru.

"Ustaše" i sli?ne prozivke, slab protivnik, nedostatak navija?a iz suprotnog tima, ... ... ...smooooooooooor
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma kakav zapad...ja sam uvek na severu :D :okret:

(al' juce nisam bila)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Izgleda samo ja na severu... :D
Elem tekma je bila bas za moju dushu! :D Iako nije bio pun stadion (sto se i ocekivalo, obzirom na gotovo resen plasman iz Zapresica) atmosfera na severu je bila opet ona stara!!!! :yay:
Sto se same tekme tice, Zvezda je jos jednom pokazala da je za tri klase bolja od Intera i na ovaj nacin se dalo videti da nas fudbal iako veoma los, kao takav je mnogo bolji od hrvatskog jer je ne treba zaboraviti Inter prosle sezone bio vicesampion Hrvatske.
Sve je bilo reseno vec u prvih 45 min (ja bih rekao jos pre dve nedelje) kada smo zatresli cak tri puta mrezu Intera! :gol:
Vec na startu se najsjajnija zvezdina zvezda Zigic zamalo zabio gol da Kranjcec nije odbranio! Ali posto se lopta odbila na nju je fenomenalno naleteo Jankovic i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! :gol: :D
Na severu je nastalo pravo slavlje i naravno u skladu sa tim smo poceli da skandiramo da hocemo i drugi gol! :lol: Samo sto smo se "ukomponovali" i poceli da pevamo pred kraj prvog poluvremena Panta nas poslusao!!! :lol: Drugi GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Dobacio mi ortak, ako krenemo i dalje da skandiramo pregazicemo ove jadnike! :smeh:
I bukvalno kada smo se spremali da malo odahnemo na poluvremenu ono TRECIIIIIIIIIIIIIIIII! :D I Zigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic! KRALJ!!!
Drugo poluvreme je bilo bogami bar sto se tice koskanja mnogo zanimljivije! :lol:
Zigic posle uklizavanja nad Kranjcecom dobija zuti, jer je debilni francuz od sudije umislio da je Nikola to uradio namerno?! :lood:
E onda su se Hrvati (mada i dotad nimalo nisu bili "nezni) totalno osilili pa krenuli djonom! Videli da su prsli! Naravno Zigic koji je ima zivce izgleda kao ja i ne trpi nepravdu malo je odgurno onog majmuna Pecelja koji je totalno izgubio kontrolu pa poceo da lomata koga je stigao! :mad: Ali sudija se nameracio na Nikolu i pokazao mu i drugi zuti! :flaming: E onda je pocela zurka! Moram priznati da su kolege sa Zapada :hail: osvetlale obraz! I zasuli klupu Intera mali "poklonima" :smeh: Bilo je lepo gledati! :lol:
A ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PANTAAAAAAAAAAAA! Sve SAM! i 4:0!!!!!! :hail2: Iznad svega sam zeleo petardu ali jeb ga.....Trudili se Perovic i Jankovic ali nista... :(
Nema veze!

U skladu sa "ustavom" Delija na pocetku meca izveli smo performans i spalili sahovnicu!!! :lol:
SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!
ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Goraan

"Ustaše" i sli?ne prozivke, slab protivnik, nedostatak navija?a iz suprotnog tima, ... ... ...smooooooooooor
A sta smo trebali da skandiramo leba ti?! "Susjedi nasi dragi"?!!!
Ajde bre bezi tamo....
U petak je u Monaku obavljen žreb za prvo kolo Kupa UEFA. Crvena zvezda nije imala previše sre?e jer je za protivnika dobila portugalsku Bragu, dok Partizan može da bude izuzetno zadovoljan jer je za protivnika dobio izraelski Makabi Petah Tikva. Crvena zvezda prvi me? igra na "Marakani", dok "crno-beli" prvo igraju u gostima. Me?evi se igraju 15. i 29. septembra.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fudbalski klub Crvena Zvezda pusti?e po?etkom naredne nedelje u prodaju ulaznice za prvi susret sa Bragom u okviru prvog kola Kupa UEFA.

Cene karata za duel "crveno-belih" sa Portugalcima koji je zakazan za 15. septembar od 20:15h na našem najve?em stadionu su: sever i jug po 300 dinara, bo?ni delovi istoka 600 dinara, centralni deo istoka i bo?ni delovi zapadne tribine po 800, a središnji deo zapada 1.000 dinara.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle mislim da cena karte nije visoka, pa.....DELIJE ocemo li? :D
Korisnikov avatar
By zboO
pa naravnooo....i naravnooo opet se mashemo sa zapada!! :lol:

:aristokrata: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
pa naravnooo....i naravnooo opet se mashemo sa zapada!! :lol:

:aristokrata: :bubblegum:
BRUKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! :spank:
Korisnikov avatar
By zboO
javi se zapad!!!

:federi:
:hail: :hvala: :klap:

........uuuuu....aaaaaaa.....zveeezdaaa....
Korisnikov avatar
By bigirl
1000 dinara zapad... :neznam:
Možda opet dobijem karte besplatno. (Pravo s' vrha kluba kao prošli put... :) )
Korisnikov avatar
By zboO
pa dragi i drage......u chetvrtak se opet mashemo....i opet sa zapada...naravno :D
Korisnikov avatar
By spliff
:zvezdas: :zvezdas: :zvezdas:

125. derbi na stadionu fk crvena zvezda?
Korisnikov avatar
By zboO
idem...idem....idem... :B :B

inache prodato je svega 14 karata za jug :lol: :lol: :lol:

joj super....bash su reshili da ih izbojkotuju.... ;)
Korisnikov avatar
By spliff
cool

:)

nema neshto grobara da se jave.....
Korisnikov avatar
By KiWi
poznato je da grobari drže datu re?!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
cool

:)

nema neshto grobara da se jave.....
Bogami znajuci da su vrlo tvrdoglavi, od bojkota nece odustati, a mislim da ce se sutra potvrditi njihova resenost da Zecevicu vide ledja.
U svakom slucaju, NAGUZICEMO IH! :D
Elem najjaci su bili mediji danas, koji tvrde da su Partizanovci apsolutni favoriti sutra! :lood: :roflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
Elem najjaci su bili mediji danas, koji tvrde da su Partizanovci apsolutni favoriti sutra! :lood: :roflmao:
:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
17 sati:
Gledalaca - 15.000.

17.15:
Broj se povecao ali je i dalje daleko ispod ocekivanog.

Alo, derbi????

Slika

Bice, mora da bude:molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!