- 22 Avg 2005, 13:47
sebichna sam....nisam sebichna...hmmm...mozda malo....mozda ipak malo vishe..... mislim da nikoo ne moze reci da nije barem malchice sebichan...i to je ljudska osobina....a najsebichiji opstaju....LoooL....zavisi....u nekim situacijama jesam sebichna...u nekima nisam nimaloo....sve zavisi o chemu se radi (a i sa kim se radi)
@ eya ... ja ne volem luk...i umesto piva daj nesto drugo...evo moze martini!! I ne diraj mi my love....onaj moj sebichluk to ne dozvoljava...dalje od nje....
@ drzzz ....eh, tako se malo poznajemo, ali volim te sve vishe, i danas cu biti skroozzz SEBICHNA, i necu te deliti ni-sa-kim JuST THE 2 Of US....jUsT tHe 2 of Us....and you''ll be mine...
....i vidi ovo vreme... grrrr ne znam sta da obujem...buhuu smrc....
@ eya ... ja ne volem luk...i umesto piva daj nesto drugo...evo moze martini!! I ne diraj mi my love....onaj moj sebichluk to ne dozvoljava...dalje od nje....
@ drzzz ....eh, tako se malo poznajemo, ali volim te sve vishe, i danas cu biti skroozzz SEBICHNA, i necu te deliti ni-sa-kim JuST THE 2 Of US....jUsT tHe 2 of Us....and you''ll be mine...
....i vidi ovo vreme... grrrr ne znam sta da obujem...buhuu smrc....