Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam ve? opominjan i baniran. Što zna?i da sam sad imun na to. :D
:sunce:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by unic0rn
Si siguran, da probamo? :mucka:
probaj, probaj :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Nisam kurva majke mi
Hm, ne znam stvarno, obzirom da ubedljivo vodim po broju dodeljenih opomena, a banovi me odavno vec ne pale moracu reci da ne znam..
Unikorelo ti si odavno zagorela,tako da sto se tice tih banovanja i opomena mislim da bi najbolje bilo da sama sebe banujes ne sa foruma nego sa neta....ma jok iz zivota ...zato draga moja samoubistvo za tebe je pravo resenje hany.... :ubise: :ubise: :ubise: ....mislim da bi mnogi bili krajnje "iznenadjeni" takvim postupkom.A ti bi dokazala svima da ti ipak nisi narcisoidna kao sto mnogi tvrde.... :iskusenje: :ubise: :iskusenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima za ovu temu jedna prigodna kompozicija koju interpretira Goca Bozinovska:
"Zar sam ja na ovom svetu najtuznija zena
Svaka nova ljubav mom je srcu opomena.."
:elektro:
Korisnikov avatar
By 2kune
Misliš da sam mutirao i stvorio novi neotporan soj? :lukavi:
Paaaa, možda bi mi baš trebalo da se testiram... :evil:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moderatorima (seratorima) Trac Arene. Koga zanima zasto, neka pogleda u PP (pomenuti podfolder)
Korisnikov avatar
By EYA
mene zanima zasto, a mrzi me da ulazim u PP :kosa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2kune
Misliš da sam mutirao i stvorio novi neotporan soj? :lukavi:
Paaaa, možda bi mi baš trebalo da se testiram... :evil:
Try meh :bic: :skorpija:
Originally posted by Nisam kurva majke mi
Hm, ne znam stvarno, obzirom da ubedljivo vodim po broju dodeljenih opomena, a banovi me odavno vec ne pale moracu reci da ne znam..
Unikorelo ti si odavno zagorela,tako da sto se tice tih banovanja i opomena mislim da bi najbolje bilo da sama sebe banujes ne sa foruma nego sa neta....ma jok iz zivota ...zato draga moja samoubistvo za tebe je pravo resenje hany.... :ubise: :ubise: :ubise: ....mislim da bi mnogi bili krajnje "iznenadjeni" takvim postupkom.A ti bi dokazala svima da ti ipak nisi narcisoidna kao sto mnogi tvrde.... :iskusenje: :ubise: :iskusenje:
Kurvorelo hanchi, kapetan tone s brodom tako da kada sve pobanujem onda cu banujem i sebe, a ako cemo to da prenesemo na zivot, prvo da vas saranim sve pa ondaK i ja ;)

Inache u pravu su no mogu samo da mi :bj: .
A, ustvari ne mogu, u tome im i jeste problem. :eevil: :evil:
Korisnikov avatar
By EYA
:kmeeeeeeee: ti mouzes da ima kazes da ti :bj:

a kad sam ja :bj: nacrtala angelini, sto cak nije ni moguce da mi uradi, jer niti ona ume niti ja imam sta da joj dam... ounda ste rekli da sam nekulturna :kmeeeeeee:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ovo je prema hipotetichkim osobama. Ili bar neodredjenim. :drkanje:
Korisnikov avatar
By EYA
pa ono je bila nehipoteticka pretnja prema odredjenoj osobi :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Ovim putem javno se opominje administrator unic0rn zbog seksualno eksplicitnog i krajnje nedefiniranog sexualnog ponašanja koje prijeti moralnoj i materjalnoj dobrobiti gej populacije sa prostora Srbije i bivše Jugoslavije.

U ime GS forumstva, korisnik 2kune.
Korisnikov avatar
By 2kune
Administratoru unic0rnu udjeljuje se 2. opomena zbog protupropisnog uzurpiranja solarnih atributa, zbog konstantnog proganjanja, vreðanja, napadanja i upu?ivanja prijetnji korisnicima foruma, te neprestanog floodovanja i spamovanja foruma opomenama i obavjestima o baniranju, dakle konstantnog ometanja normalnog rada foruma.

Za forumstvo GS, korisnik 2kune.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by EYA
Pa udji jednom kad te NBM (ne bude mrzelo), stvari se ne menjaju tako cesto u PP.
Korisnikov avatar
By EYA
2kune - 2 opomene :oskar:
1 opomena - 1 kuna (nekih 10 din, jel?) ajmooo jos malo pa nestaloooo ! :srbin:
Korisnikov avatar
By 2kune
A ne, ne, u pitanju je inflacija... Bit ?e prije (ili kasnije) 3 opomene - 3 kune :D
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by EYA
Pa udji jednom kad te NBM (ne bude mrzelo), stvari se ne menjaju tako cesto u PP.
uvek me mrzi :heyt:
al sto tebe mrzi da mi, opet, lepo ispises linkove i das referencije i lepo mi obrazlozis sta kontas i zasto kontas to sto kontas ? :heyt:
ja bila u tracu i 'tela da zavedem reda, al ste digli pobunu da VAS seckam i da VAS spajam i da VAS razdvajam :D
Korisnikov avatar
By Dr. M
Tei !!!

Zbog zabusavanja prilikom obavljanja svoje motorolacke funkcije!!

Ajde, brze to ili ti ne gine ban.... :kosach:
By Tea
nisam ja rolachica :durenje:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Administratoru unic0rnu udjeljuje se 2. opomena zbog protupropisnog uzurpiranja solarnih atributa, zbog konstantnog proganjanja, vreðanja, napadanja i upu?ivanja prijetnji korisnicima foruma, te neprestanog floodovanja i spamovanja foruma opomenama i obavjestima o baniranju, dakle konstantnog ometanja normalnog rada foruma.

Za forumstvo GS, korisnik 2kune.
Poshtovane korisnice 2tune,

uruchuju Vam se II i III opomena jer je utvrdjeno da smrdite. Naime proshao je rok trajanja naznachen na konzervi i kako ste postali neukusni i neupotrebljivi treba raditi na Vashem izbacuvanju s foruma.

Za sea food hejtere,
:unic0rn:
Korisnikov avatar
By EYA
heytklanje radi, a mene glava vise ne boli :smeh:

:mjuza:
Korisnikov avatar
By zboO
OPOMENA za korisnicu drzzzz....molim vas reagujte....izbacite je sa foruma....i posaljite je da kopa salatu mesec dana..... :kopa:

ishla je na veche JAZZ-a bez mene :placko: :rida: a tako mi se ishlooo :no: ...ja ceo dan bolujem i lezim u krevetu, a ona se 'ebava po kradu sa ko zna kim....cccc......

:elektro:
Korisnikov avatar
By IriS
kona?no i meni jedna opomena :yay:
što mi ranije ne pade na pamet da se ´ebavam po gradu bez mouje žene... kad nije tela da doudje da je ja le?im :P
Korisnikov avatar
By EYA
ccc obe ste bile bez mene ?
pa ovo prelazi svaku meru dobrog ukusa, bar jednu da sma tesila dok druge nema :cuddle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da bi veoma celishodno bilo uruciti svakom korisniku po jednu opomenu - preventivno, a u opstem interesu citavog Foruma.
Kao sto neki muzevi cusnu svoje zene, onako usput, pod parolom "Ne moze da skodi", tek da im izbiju eventualne gresne misli iz glave, tako bi i ovde te opomene bile u sluzbi generalne prevencije.
:yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!