Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA

pobija misljenje sa kojim se ne slaze... tome sluzi forum, da kroz raspravu, argumentovano pobijanje ipak stignemo, zajednicki, do nekog zakljucka...
tema se obicno u pocetku postavlja kao neki oblik pitanja ili pocetne teze, zatim svi zajednicki, pobijanjem do konacnog slaganja, stizemo do istine... ili bar do slaganja da se nismo slozili...

:zastava: :grouphug:
Naravno. Ali pobijanje necijeg misljenja i diskusija su dva razlicita pojma. ;)

No, ovde se ne radi o necijim frustracijama raznih oblika, nego o tome, da li su gejevi potrebni lezbejkama. A ja i dalje stojim iza toga, da mi gejevi kao gejevi nisu potrebni za zivot, nego su mi potrebni LJUDI. Cisto da me i tramp razume. :bye:
Korisnikov avatar
By EYA
val, srce... opusti se :kiss:
Korisnikov avatar
By Loni
Zar nije najlepše i najreprezentativnije kada se na nekom gej prajdu ili nekoj žurci družimo svi zajedno. Tada i posmatracima izgledamo lepše isladje.

Lezbejke i gejevi (u principu a ne pojedinacno) jesu braca i sestre. I jedni i drugi smo u slicnom sosu i naše druženje je cesto jako kvalitetno jer niko nikom ne može dati lažnu nadu. To je zaista cisto prijateljstvo.

Analiza prijateljstava:

GEJ I STREJTER (Ovo može biti teško za geja, ako mu je strejt drug lep i zgodan, a ne možðe da ga ima poptuno, nosice frustralicuj)

GEJ I STREJTERKA (Ovde ona može biti frustrirana. Ne može da ga ima potpuno iako joj se svidja, vec samo kao druga)

GEJ I GEJ (Ovde se opet može desiti da jedna strana ocekuje više)

GEJ I LEZBEJKE (E ovo je idealno. Pravo, pravcato prijateljstvo. Savršeno se razumeju, poveravaju jedno drugom i niko nikom ne smeta, nit mu je konkurencija)

Živelo prijateljstvo izmedju gejeva i lezbejki!
Korisnikov avatar
By zboO
GEJ I LEZBEJKE (E ovo je idealno. Pravo, pravcato prijateljstvo. Savršeno se razumeju, poveravaju jedno drugom i niko nikom ne smeta, nit mu je konkurencija)
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By EYA
joj, samo generalizujete stvari.. dokle cete se ogranicavati tako ?

ljudi su ljudi bweeee !

neki to nisu, pa makar bili i gay ili sta god vec...

svaka kombinacija covek na coveka, otvorenost i iskrenost, bliskost ali bez pretenzija posedovanja, opstaje i moze savrseno da stima... samo sto vas mrzi da trazite sebi slicnije nego se zadovoljavate i samo slicnim !
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
val, srce... opusti se :kiss:
Jooooj, pa ne mogu opet. Noge mi drhte. :fuckbed:
Korisnikov avatar
By waterlily
Igrom slucaja su moji najbolji prijatelji gay i savrseno se razumemo. Mada, jdnom sam na gay zurci na kojoj su uglavnom bili tipovi dozivela da cujem recenicu ` Fuuuj! Devojka!`, koja, istina, nije bila upucena meni, ali je bila dovoljna da mi se sve zgadi. Mislim, koja je razlika izmedju toga i klasicne homofobije???:puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Eh! EYA i argentum bi nas samo opustene... c c c :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
yap, necu valjda lovu na pivo i vutru da trosim da vas opustam?
sem, ako vi ne kupite :lukavi:
Korisnikov avatar
By EYA
P.S. mouze i popers :D
Korisnikov avatar
By Val
Ma jock bwe! Meni za opustanje nisu potrebne droge. Samo masta i adekvatan ambijent.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!