- 18 Avg 2005, 16:47
Fudbalskim reprezentativcima Srbije i Crne Gore ukradeno je oko 15.000 evra iz svla?ionice, dok su igrali me? protiv Poljske na turniru "Valerij Lobanovski" u Ukrajini. Nepoznati lopovi ispreturali su stvari naših igra?a na stadionu u Kijevu i odneli novac maltene nao?igled pripadnika obezbeðenja koji je bio zadužen da ?uva svla?ionicu plavih. Igra?i nisu odmah otkrili kraðu, nego tek posle pono?i, kada su stigli u hotel, pa nisu bili u prilici da na vreme prijave nestanak novca. Pokradeno je devet igra?a, a najgore je prošao Savo Miloševi?, koji je ojaðen za 6.000 evra, dok je Predrag Ðorðevi? ostao bez 5.000 evra. "Plja?ku smo otkrili oko jedan sat posle pono?i. Novac je nestao devetorici fudbalera, a ukradena suma iznosi izmeðu 14.000 i 15.000 evra", potvrdio je kapiten reprezentacije Savo Miloševi? za Tanjug.
Reprezentacija SCG danas ?e se protiv doma?ina Ukrajine boriti za tre?e mesto i nov?anu nagradu od 40.000 dolara, dok ?e se od 20 ?asova u finalu sastati Poljska i Izrael. Ilija Petkovi? kaže da ?e protiv Ukrajinaca, koje ?e za razliku od polufinalnog duela sa Izraelom predvoditi Andrej Šev?enko, šansu dobiti igra?i koji nisu bili u timu protiv Poljske. "Obe?ao sam da ?e svi igrati i zato ?emo danas proveriti drugu grupu igra?a. Želim da mi savest bude ?ista", isti?e Petkovi?. Dakle, u našem timu trebalo bi o?ekivati Nenada Jestrovi?a, Ivicu Dragutinovi?a, Milana Dudi?a, a šansu ?e verovatno dobiti i rezervni ?uvar mreže Oliver Kova?evi?.
Reprezentacija SCG danas ?e se protiv doma?ina Ukrajine boriti za tre?e mesto i nov?anu nagradu od 40.000 dolara, dok ?e se od 20 ?asova u finalu sastati Poljska i Izrael. Ilija Petkovi? kaže da ?e protiv Ukrajinaca, koje ?e za razliku od polufinalnog duela sa Izraelom predvoditi Andrej Šev?enko, šansu dobiti igra?i koji nisu bili u timu protiv Poljske. "Obe?ao sam da ?e svi igrati i zato ?emo danas proveriti drugu grupu igra?a. Želim da mi savest bude ?ista", isti?e Petkovi?. Dakle, u našem timu trebalo bi o?ekivati Nenada Jestrovi?a, Ivicu Dragutinovi?a, Milana Dudi?a, a šansu ?e verovatno dobiti i rezervni ?uvar mreže Oliver Kova?evi?.