Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Skituljko
U jeee!!! :puzzle: :cekam:
Mislim svetsko prvenstvo u fudbalu za gayeve i lezbejke?! Nisam imala pojma da tako nesto postoji?! :zboon:
hmmmm...
:lukavi:
Kad pravimo ekipu? :gol: :yay:
Korisnikov avatar
By Skituljko
E a kako proveravaju da li je neko gay ili ne??? :evil: :trep:
Korisnikov avatar
By zboO
....ccccc.....

:nokti:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
"International Gay and Lesbian Football Association" - nikad cula :shok:

Al' ... cestitam :lizalica:
By Bombina
ja nisam to gledala
je li bilo tv prenosa
Korisnikov avatar
By zboO
moram jache je od mene....

samo postojanje takvog takmichenja je toliko kreteeeensko da nemam rechi!!! Gay prvenstvo sveta u fudbalu... :wtf: Chemu sve to???

Pa vec postoji zenska svetska fudbalska organizacija...i odrzavaju se "veoma kvalitetna" svetska prvenstva....koja su nekada i posecenija od mushkih prvenstava....i koji ce nam onda GAY takmichenje?? I sto kaze sweet angel, kako oni znaju ko je gay, a ko nije??? Glupost zaista!!! 90 % cica koje igraju fudbal su u fazonu, pa sta, jaka stvar.....

ajde da organizujemo GAY olimijadu....ali da zato svi oni koji budu uchestvovali ne mogu ucestvovati i na regularnoj olipijadi...mislim zasto bi se neko takmichio 2 puta, a neko samo jednom...NIJE FER!!!!

:elektro: :elektro:
By zmeu
Originally posted by zbunjena

samo postojanje takvog takmichenja je toliko kreteeeensko da nemam rechi!!! Gay prvenstvo sveta u fudbalu... :wtf: Chemu sve to???

Pa vec postoji zenska svetska fudbalska organizacija...i odrzavaju se "veoma kvalitetna" svetska prvenstva....koja su nekada i posecenija od mushkih prvenstava....i koji ce nam onda GAY takmichenje?? I sto kaze sweet angel, kako oni znaju ko je gay, a ko nije??? Glupost zaista!!! 90 % cica koje igraju fudbal su u fazonu, pa sta, jaka stvar.....

ajde da organizujemo GAY olimijadu....ali da zato svi oni koji budu uchestvovali ne mogu ucestvovati i na regularnoj olipijadi...mislim zasto bi se neko takmichio 2 puta, a neko samo jednom...NIJE FER!!!!

A joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti. :hypno:

?emu paraolimpijade, ?emu Europsko prvenstvo? ?emu Euroliga? ?emu raznorazne pi?ke materine koje isklju?uju one druge?

Pa eto draga moja, ovo je amaterska liga cura koje su odlu?ile se malo zabaviti i igrati sa svojim kolegicama? U ?emu je problem? :puzzle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, zmeu, upravo tako! :klap: :up: baš me je oduševilo kad sam pro?itao vest na gay.hr-u, te cure stvarno umeju da se zabave! :) bravo! :klap:
By zmeu
Iako je to bila hrvatska reprezentacija, cure su bile s prostora cijele Juge. To je sva "naša" pobjeda. :superheroj:
Korisnikov avatar
By zboO
zmeu
nije bitno chije su...vase ili nase....zabole me bash!!! Paraolipijske igre postoje za INVALIDE....mislim nema svako dve noge da bi preskakao prepone...itd......

mene bi bilo sramota da poredim "GAY prvenstvo" sa para-olimpijadom!!!!..........STIDI SE!!!!!!

cuj LEZBEJKE pobedile na gay takmichenju....woooow!! Pa i na proteklom Svetskom Sampionatu za zene......70% ih je bilo gay u pobednichkoj ekipi....zasto i njima nismo POSEBNO cestitali...ipak su GAY!!! :lood:
A joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti.
ako je neko izrekao gluposti...to si definitivno TI!!!!

:invalid: :invalid: :invalid: :invalid: :invalid: :invalid: :invalid: :invalid:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by zmeu

A joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti. :hypno:

?emu paraolimpijade, ?emu Europsko prvenstvo? ?emu Euroliga? ?emu raznorazne pi?ke materine koje isklju?uju one druge?

Pa eto draga moja, ovo je amaterska liga cura koje su odlu?ile se malo zabaviti i igrati sa svojim kolegicama? U ?emu je problem? :puzzle:
Ma daj, molim te?! Ti si taj koji pise gluposti! :zacepi: :zacepi: Kako mozes da poredis paraolipijadu, evroligu, ligu sampiona, ne-znam-vec-sta sa tim takmicenjem?! :puzzle: Mislim, svetsko prvenstvo u fudbalu za lezbejke i gayeve?! :doh: Ocemo li sad da organizujemo i posebno evroligu, ligu sampiona, sta-vec za gay populaciju?! Ili jos bolje zasto ne bismo organizovali svetska i evropska prvenstva u svim sportskim disciplinama samo za gay populaciju?! Ili mozda takmicenje u nauci samo za gay ljude! Hocemo da nas u drustvu tretiraju ravnopravno, a sami sebe diskriminisemo!! Cuj, svetsko prvenstvo u fudbalu za gay ljude?! Oh Boze!
Ne kazem da neko takvo takmicenje ne treba da postoji, ali definitivno ne pod tim imenom!
P.S. Devojkama, u svakom sluchaju, svaka chast! :klap: Skidam sesiric!!
By Paris
Slazem se da je celo takmicenje tog tipa shit na kub:zacepi:
By Nemanja-X
Originally posted by sanjalica
Originally posted by sweet angel

P.S. Devojkama, u svakom sluchaju, svaka chast! :klap: Skidam sesiric!!
Bravo sweety! Ostali... "sedi - jedan". Pa bwe ljudi, ima li teme oko koje ne mozete da se posvadjate?

Takmicenje postoji pa postoji. "Komsinice" lepo prosle. Aj sad da vadimo oci, nista strasnije se ne desava oko nas :zid:
Ne shvatam uopste potrebu da se "prave" Gay takmicenja u sportu?! :puzzle:
By zmeu
zmeu
nije bitno chije su...vase ili nase....zabole me bash!!! Paraolipijske igre postoje za INVALIDE....mislim nema svako dve noge da bi preskakao prepone...itd......

mene bi bilo sramota da poredim "GAY prvenstvo" sa para-olimpijadom!!!!..........STIDI SE!!!!!!
A tebi je izvoðenje zaklju?aka ja?a strana?
cuj LEZBEJKE pobedile na gay takmichenju....woooow!! Pa i na proteklom Svetskom Sampionatu za zene......70% ih je bilo gay u pobednichkoj ekipi....zasto i njima nismo POSEBNO cestitali...ipak su GAY!!! :lood:
Kao što rekoh, postoji bezbroj liga u razli?itim sportovima, a u nogometu pogotovo, ne znam kako je teško pojmiti da postoji i lezbijska liga. Uz to radi se o amaterkama, dakle ne profesionalnim sportašicama, pa je sasvim maloumno to usporeðivati sa Olimpijadom, a budu?i da si ti zapo?ela tu usporedbu, možda se "stid" treba odnositi na tebe.
A joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti.
ako je neko izrekao gluposti...to si definitivno TI!!!!
Yup, sure. :cekam:

Enormnom koli?inom smajlija ne poja?avaš argumente, sweets. :nono:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Ja se necu ni truditi da odgovorim na ovo tvoje baljezganje!!! Imam utisak da ti bas i ne znas o cemu pricas tj da ili nisi nikad bio sportista ili ne shvatas sportska takmicenja, njihov znacaj i razlike!
Korisnikov avatar
By zboO
ti si spomenuo paraolipijske igre.....sto je priznacesh KRETENSKI....meni u zivotu ne bi palo napamet da takvo takmichenje poredim sa bilo kojoj ligom ( gay or str8, totalno ne bitno).....a ti si sam kriv sto je moj zakljuchak takav kakav je....drugachiji ne moze biti!!!

vec rekoh nije bitno koje uchestvovao....mi, vi, oni........meni je to DEBILNO, i ja IMAM PRAVO na svoje misljenje, tebi se ono ne svidja i to je vec tvoj problem....
Kao što rekoh, postoji bezbroj liga u razli?itim sportovima, a u nogometu pogotovo, ne znam kako je teško pojmiti da postoji i lezbijska liga. Uz to radi se o amaterkama, dakle ne profesionalnim sportašicama, pa je sasvim maloumno to usporeðivati sa Olimpijadom, a budu?i da si ti zapo?ela tu usporedbu, možda se "stid" treba odnositi na tebe.
ja sam spomenula , da bi sada MOGLE da se organizuju i gay olimpijade(opet amaterski jel te?)...a ti si poceo nabrajati sta sve POSTOJI u sportu.....prochitaj ponovo....pa pochni da se STIDISH...VREME JE!!!

....devojkama svaka chast na pobedi....i dace bog da se nikada ne pojave na paraolimpijadi (gay or str8) ....

ne zelim da se svadjam i prepirem, misljenja se razlikuju.....ali neke stvari se u zivotu jednostavno ne porede....bez obzira na to ko je sta prvi rekao.....granica postoji!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by zmeu
Enormnom koli?inom smajlija ne poja?avaš argumente, sweets. :nono:
..... posmatraj ih kao osmerac u veslanju!!!!!

:wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!