Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by trampBila je jednom rasprava o tome na forumu, ali odavno - mislim da su svi ti topici obrisani. Uglavnom, secam se da je pisano da rec peder vodi poreklo od francuske reci koja oznacava pedofilicara i samim tim ne bi trebalo da se upotrebljava. Sad ja ne govorim francuski, niti znam da li je to tako, samo to procitah nekad ovde. A veceras sam se toga setila jer sam gledala emisiju o pedofiliji gde covek cije je dete napadnuto napasnika naziva umesto pedofilicarem - pederom. Nezavisno od toga, ja mislim da rec ima negativnu konotaciju i ne upotrebljavam je (sem ovako kad moram bas da objasnim sta je receno ).
a gej decko ili peder ... pa to bi trebali da pitamo nase decke i postavimo im anketu pa da vidimo je postoji neki opsti stav po tom pitanju; meni to lici na ono kad u usa gay muskarci zovu jedne drugim faggot ili fag, ja pazim kad koristim taj izraz mada cu ga svesno upotrebiti u odredjenim situacijama ali samo ako je jasno da to nije sa zlim namerama ako prvi put pricam sa nekim i ta me osoba ne zna uglavnom ne koristim izraz ... medjutim ja ne znam da li rec peder ima podjednako negativnu konotaciju kao faggot (samo znam da sam kao klinka rekla tati da je peder - ja cula rec negde pa ponovila - i on se naljutio )
Originally posted by sanjalicaVise je nego ocigledno da Val smatra da je ova "tema" dosadna, a naslov je vrlo jasan. Dakle, cemu sluzi ovaj i slicni postovi
[
Originally posted by GALATEJAfakt je da si u "klincu" sa par njih...razmisli malo o svemu i pitaj se do koga je...
Ostali tvoj komentar necu da komentarisem(uzdrzacu se mada bih imala sta da kazem),samo ne volim da o meni sude osobe koje me ne poznaju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!