Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zbunjenaA joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti.
moram jache je od mene....
samo postojanje takvog takmichenja je toliko kreteeeensko da nemam rechi!!! Gay prvenstvo sveta u fudbalu...Chemu sve to???
Pa vec postoji zenska svetska fudbalska organizacija...i odrzavaju se "veoma kvalitetna" svetska prvenstva....koja su nekada i posecenija od mushkih prvenstava....i koji ce nam onda GAY takmichenje?? I sto kaze sweet angel, kako oni znaju ko je gay, a ko nije??? Glupost zaista!!! 90 % cica koje igraju fudbal su u fazonu, pa sta, jaka stvar.....
ajde da organizujemo GAY olimijadu....ali da zato svi oni koji budu uchestvovali ne mogu ucestvovati i na regularnoj olipijadi...mislim zasto bi se neko takmichio 2 puta, a neko samo jednom...NIJE FER!!!!
![]()
![]()
zmeunije bitno chije su...vase ili nase....zabole me bash!!! Paraolipijske igre postoje za INVALIDE....mislim nema svako dve noge da bi preskakao prepone...itd......
A joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti.ako je neko izrekao gluposti...to si definitivno TI!!!!
Originally posted by zmeuMa daj, molim te?! Ti si taj koji pise gluposti!Originally posted by zbunjenaA joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti.
moram jache je od mene....
samo postojanje takvog takmichenja je toliko kreteeeensko da nemam rechi!!! Gay prvenstvo sveta u fudbalu...Chemu sve to???
Pa vec postoji zenska svetska fudbalska organizacija...i odrzavaju se "veoma kvalitetna" svetska prvenstva....koja su nekada i posecenija od mushkih prvenstava....i koji ce nam onda GAY takmichenje?? I sto kaze sweet angel, kako oni znaju ko je gay, a ko nije??? Glupost zaista!!! 90 % cica koje igraju fudbal su u fazonu, pa sta, jaka stvar.....
ajde da organizujemo GAY olimijadu....ali da zato svi oni koji budu uchestvovali ne mogu ucestvovati i na regularnoj olipijadi...mislim zasto bi se neko takmichio 2 puta, a neko samo jednom...NIJE FER!!!!
![]()
![]()
![]()
?emu paraolimpijade, ?emu Europsko prvenstvo? ?emu Euroliga? ?emu raznorazne pi?ke materine koje isklju?uju one druge?
Pa eto draga moja, ovo je amaterska liga cura koje su odlu?ile se malo zabaviti i igrati sa svojim kolegicama? U ?emu je problem?![]()
Originally posted by sanjalicaNe shvatam uopste potrebu da se "prave" Gay takmicenja u sportu?!Originally posted by sweet angelBravo sweety! Ostali... "sedi - jedan". Pa bwe ljudi, ima li teme oko koje ne mozete da se posvadjate?
P.S. Devojkama, u svakom sluchaju, svaka chast!Skidam sesiric!!
Takmicenje postoji pa postoji. "Komsinice" lepo prosle. Aj sad da vadimo oci, nista strasnije se ne desava oko nas![]()
Originally posted by zbunjenaA tebi je izvoðenje zaklju?aka ja?a strana?zmeunije bitno chije su...vase ili nase....zabole me bash!!! Paraolipijske igre postoje za INVALIDE....mislim nema svako dve noge da bi preskakao prepone...itd......
mene bi bilo sramota da poredim "GAY prvenstvo" sa para-olimpijadom!!!!..........STIDI SE!!!!!!
cuj LEZBEJKE pobedile na gay takmichenju....woooow!! Pa i na proteklom Svetskom Sampionatu za zene......70% ih je bilo gay u pobednichkoj ekipi....zasto i njima nismo POSEBNO cestitali...ipak su GAY!!!Kao što rekoh, postoji bezbroj liga u razli?itim sportovima, a u nogometu pogotovo, ne znam kako je teško pojmiti da postoji i lezbijska liga. Uz to radi se o amaterkama, dakle ne profesionalnim sportašicama, pa je sasvim maloumno to usporeðivati sa Olimpijadom, a budu?i da si ti zapo?ela tu usporedbu, možda se "stid" treba odnositi na tebe.![]()
Yup, sure.A joj fakat nemam rije?i za neizmjernu koli?inu gluposti.ako je neko izrekao gluposti...to si definitivno TI!!!!
Enormnom koli?inom smajlija ne poja?avaš argumente, sweets.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao što rekoh, postoji bezbroj liga u razli?itim sportovima, a u nogometu pogotovo, ne znam kako je teško pojmiti da postoji i lezbijska liga. Uz to radi se o amaterkama, dakle ne profesionalnim sportašicama, pa je sasvim maloumno to usporeðivati sa Olimpijadom, a budu?i da si ti zapo?ela tu usporedbu, možda se "stid" treba odnositi na tebe.ja sam spomenula , da bi sada MOGLE da se organizuju i gay olimpijade(opet amaterski jel te?)...a ti si poceo nabrajati sta sve POSTOJI u sportu.....prochitaj ponovo....pa pochni da se STIDISH...VREME JE!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!