Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
koju ti mislis tip zene draga frizerko
mora da je bila fizicki normalno izlgedala
Korisnikov avatar
By EYA
previse stavki ima da bi ih sve navodila, a za neke od tih stvari mislite da ne postoje, pa da vsa ne zbunjivam :grin:
Korisnikov avatar
By m..
Profil ne postoji, ne u kristalisanom obliku, a skup osobina koje su u nekoj meri pozeljne je prevelik da ovde navedem (osim onih opstih koje svako ima). Ukratko o tome na kriterijumima u kaficu.
Korisnikov avatar
By vivaldi
ne volim ni levi ni desni profil, ja sam za anfas
Korisnikov avatar
By m..
Eh, ja sam za akt...
Korisnikov avatar
By tramp
mene uglvnom privuce torzo pa onda sve ostalo :iskolacen:
By Bombina
akt je pravi stav polozaj
i to mogu da izvestavati
Korisnikov avatar
By Frizerka
Sve u svemu,zacin C.
Jaoj jezicarke jedne bukvalistkinje.Pa kako cete naci nekog kada neznate sta trazite.Ajde malo se otvorite i raspisite da ne preduzimam vanredne mere :volinevoli:
lenje bube :mad:
Korisnikov avatar
By tramp
pa znas das sam bukvalista sta se sad cudis
dakle necu profil hocu torzo
:sise:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by tramp
pa znas das sam bukvalista sta se sad cudis
dakle necu profil hocu torzo
:sise:
E pozdravila te tvoja zastitnica vivaldi.Obe pod ruke pa po burek i da bude sto masniji. :perezube:
Korisnikov avatar
By tramp
sad me zbuni ja sam mislila da ja stitim vivaldi a ne ona mene :sveca:

a burek ti je super ideja... odoh sad po njega
Korisnikov avatar
By m..
Pa ja umem da prepoznam sta hocu kad je nadjem. To je dovoljno. Ne postoji ta neka idealna devojka koju trazim, vec mnogo tih koje bih mogla jako da volim, na koje cu naleteti kad tad.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Slazem se da idealno ne postoji,ali koji je to minimum koji neko treba da ima da bi se tebi dopao? :nokti:
By argentum_inf
ma ne bih sve,salim se..
dovoljno je da zna sta hoce,da ne laze,i da ne igra glupe igrice tipa-"toplo-hladno".nemam ja vremena ni zivaca za to.. :zvizdi:
naravno,treba da bude..hm..najbolja u "necemu"..:smirk:
Korisnikov avatar
By spark
da mi je zanimljiva i draga, da me prihvata i da ne smara kad je seks u pitanju... :nunchake:
Korisnikov avatar
By tramp
:misli:

da je lepa, zgodna i ne bas pametna ... :D

a joj ajde da malo budem ozbiljna

sta trazim u zeni da bi bila s njom
ako je to da bi bila s njom na kratko onda nista posebno... seksualna privlacnost e sad to je razlicito kod raznih zena, neke su privalcne zato sto imaju lep nos ili ruke ili oci ili osmeh ili noge ili grudi ili bradavice ili sta ti ja znam sta sve moze da me privuce na zeni za kratko vreme ... izazovnost, bezobrazluk, divljina...

e sad stvari se malo promene ako je to neko koga zelim sa sobom za duze onda mi stvari kao stalozenost, mir, podrska, no-drama-queens please, postanu bitne...

jedino sto me stvarno odbija su ruke, ako mi se ruke, sake ne dopadaju na zeni ne mogu da predjem preko toga...
Korisnikov avatar
By Frizerka
A sta ako ona u trenutku upoznavanja ima rukavice ? :evil:
Korisnikov avatar
By tramp
pa kad tad ce ih skinuti
vodi cu je gde je takoooo toplo da nece moci da ih ne skine :)
uostalom ne vodim nijednu u krevet dok ne vidim ruke :durenje:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Slazem se,pedikir,manikir,depilacija pa onda......mislite o tome
Korisnikov avatar
By tramp
mene u glavnom samo sake zanimaju
tako da osim ako nema dlakave prste ne mora depilacija :lol:
Korisnikov avatar
By Moa
Prvo treba da pitam samu sebe da li ja zelim da budem u vezi sa nekim,pa onda treba da vidim kakva bi ta osoba bila.Znajuci sebe bila bi kao sve sadasnje koje su mi donosile uglavnom bol,jedna od njih i puno lepih trenutaka.Mada nekako mi je ostalo samo ruzno u glavi,lepog se retko prisecam.Prema tome,objavljujem javno da postajem asexualna,latentna,totalno nezaljubljena i nezainteresovana za bilo kakve zene,muskarce, zivotinje,prirodu,mamu,tatu,babu,dedu,sestru za bilo koga.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok.
jebeno mora da privuce pogledom, drzanjem, i nekim pokretom. pozeljno da ima sexy glas. neophodna izuzetna senzualnost i sexualnost koju i da pokusava da unisti ne mouze (nesto ko ja :smeh: ). divne sake, lepu manju guzu, i grudi isto.
e sad, voulim dugu kosu, generalno tamniju , al ko to sad jebe, vitke, zategnute devojke, od andro do femm looka (ne volim generalizacije, ali sad ce pola 9 ujutru, pa mi oprostite).
ako prica mnogo, moura da moze ostaviti utisak da bi o jednom slovu mogla roman napisati, a ako prica malo, jednom recju srusiti teoriju relativiteta.

volim neki trip intelektualno-umetnicki-nastrojene-drolje-leceni-ludak-sa-dobrom-dusom-koju-cuva-samo-za-mene....
ma ne znammmmmmmm
bitna mi je ta hemija, znaci mora da mi dobro izgleda, da ne smara, i da nije tupava, ili neki parazit zenski...
Korisnikov avatar
By m..
Oh, sto se profila devojke tice. Osnovno je da ne nosi trenerke, to ubije libido ko raid muvu.
Korisnikov avatar
By Skyen
A ja se pitam sto raid ne radi na komarcima. Pa on ubiva muhe, a komancerosi mene :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne mogu re?i da ne biram, a isto tako ne mogu re?i da biram. Jednostavno se zaljubim i želim i volim samo tu osobu. Kada se zaljubim onda je postepeno upoznajem i jbg, teško da ?u na?i nešto što mi se ne?e svideti (osim ako je baš baš neki slu?aj, ali hvala bogu, u takve se ni ne zaljubim, nešto me odmah odbije u startu).

Naravno, moj tip je Gina Gershon, ali teško da ?e mi pokucati na vrata i re?i "...you and me... we're exactly alike..."... Može i Sharon Stone, pametna i inteligentna pre svega. "Jaka" žena.
By Bombina
frizerko jeste dusica i duca
ona sve razume i razumna je mnogo
koliko ja cujem
a ostale :domino:
na koje mislis da idu kod kozmeticara
pa moraju da idu i neki mogu da briju sami
kiitrie je lapa,zgodna i lukava
sekspilna je i ume sebe da ofarba kosu
zar je ljubav je slatka gorcina
priznajem i nijednu sam zaljubljena iz foruma
ala nisam htela da kazem i da necu da pukne ono sto mi je jedina nada
nisam ocajna i neko one mene plase:((

neki druge su zaljbuljene i falilo je sex
zaljubljene su je kao ostali drugi preduslov jedini ljubav koji ima tri kategorije
-druzenje polse ljubavi
-neobavezani sex
sex na pocetku ljubavne duge veze
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!