Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Kompanija Microsoft ?e uskoro predstaviti program koji ?e od korisnika
zahtevati da potvrde da li koriste originalnu kopiju Windowsa, pre nego što
dobiju dozvolu da koriste Microsoftove usluge za preuzimanje.

Radi se o programu Windows Genuine Advantage 1.0, koji ?e proveravati da li
korisnici usluga Windows Update, Microsoft Update i Microsoft Download
Centar koriste originalnu verziju operativnog sistema. Korisnici originalnog
softvera mo?i ?e da nastave sa koriš?enjem usluge, dok ?e korisnici
piratizovanog softvera dobiti besplatnu verziju operativnog sistema ili ?e
im biti ponuðeno da ga kupe po sniženoj ceni.

Da bi dobili besplatnu verziju Windowsa, ti korisnici ?e biti obavezni da
popune odgovaraju?i obrazac u kome ?e navesti kako su i od koga kupili
piratizovanu verziju programa; osim toga mora?e da prilože potvrdu o
kupovini i da Microsoftu pošalju kompakt disk sa piratskom verzijom
programa. Oni koji ne žele da otkriju te informacije ili ih ne znaju, mora?e
ipak, da popune ostala polja u obrascu da bi mogli da nabave ku?nu verziju
Windowsa XP za 99 dolara, odnosno profesionalnu verziju za 149 dolara. Ku?na
verzija Windowsa XP se ina?e prodaje za 199 dolara, a profesionalna za 299
dolara.

Predstavnici Microsofta smatraju da ?e provera validnosti verzije Windowsa
pomo?i suzbijanju upotrebe nelegalnog softvera. Prema podacima istraživanja
koje je za Savez proizvoða?a poslovnog softvera (Business Software Alliance,
BSA) sprovela istraživa?ka firma IDC, jedna tre?ina softvera kupljenog u
2004. godini predstavlja piratski softver, a ukupna vrednost piratskog
softvera iznosi 33 milijardi dolara. U Severnoj Americi, ina?e, procenat
piratizovanog softvera u upotrebi iznosi 22 posto.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Moa
hahahahaha bravo unic0rne,svaka cast na komentaru.A sto se tice ovoga ne bi me zacudilo da neke budale zaista i popune taj obrazac sa sve slanjem kompakt diska za Ameriku,zemlju veliku.Mis'im sine bamibi strasno.
Korisnikov avatar
By iJazz
E, da... Studenti ETF-a mogu besplatno da uzmu originalne Microsoftove proizvode, sve sem Office-a :smug:
Korisnikov avatar
By KiWi
By fazza
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dušica
hahahahaha bravo unic0rne,svaka cast na komentaru.A sto se tice ovoga ne bi me zacudilo da neke budale zaista i popune taj obrazac sa sve slanjem kompakt diska za Ameriku,zemlju veliku.Mis'im sine bamibi strasno.
Pa znash kako, ne bi me nimalo chudilo da to uradi neki duduk kojeg je prodavac uspeo da zajebe i da mu proda piratsku verziju za 100 evra kada je kupovao komp... Nije malo prevaranata u ovoj zemlji, a ni malo duduka...
Korisnikov avatar
By reveal
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
ova opcija u upravljanje programskim dodacima, iskljucenje, radi:)

Windows Media Center Edition 2005( pirat )
WMC Edition 2003( original)
XP Professional ( original )

a pirat imam zato sto na njemu najbolje definisem nove programske zahteve za Vistu tj. Longhorn. Voleo bih da vidite novi OS koji treba da izadje 2012. Da vidite sta je masina. ( najbolji deo, a Unicornu sam to pricao , je to sto ce te ga kupovati zajedno sa Hardverom ).

napisah ovaj post reda radi, da se svi obavestimo:)))
Korisnikov avatar
By Rei
Kako mislish kupovati zajedno sa hardverom?
When accessing the Update site, you receive the 0x80072EE2 or 0x80072EFD error. Last updated : 06/07/2005 Print | Close

Problem description
This error may occur if your Internet connection or configuration is preventing access to the Update site.

Applicable operating systems and products

Windows 2000

Windows XP

Windows Server 2003

Resolutions
1. A misconfigured Proxy/Firewall can cause this problem. Double-check the Proxy/Firewall settings.
Add the following urls to the exception list within your Firewall/Proxy:
http://*.update.microsoft.com
https://*.update.microsoft.com
http://download.windowsupdate.com
For help configuring Proxy/Firewall refer to documentation or contact the manufacturer.

Did this resolve your problem?

2. Add the following Trusted Sites:
Start Internet Explorer.
On the Tools menu, click Internet Options.
Click the Security tab.
Click the Trusted sites icon.
Click the Sites button.
Clear the Require server verification (https:) for all sites in this zone check box.
Use the Add button next to the Add this Web site to the zone box to add the following sites:
http://*.update.microsoft.com
https://*.update.microsoft.com
http://download.windowsupdate.com

Click OK.

3. Clear your local proxy cache on the machine.
Click on Start, and then click Run.
Type cmd in the Open box to get a DOS prompt.
Type proxycfg -d at the command prompt, and press Enter.
Type proxycfg -u at the command prompt, and press Enter.
Now try the site again. This should work right away, with no other restarts needed.

Your answer is anonymous and is used to help improve content on this site.

dzaba sto je sve original.
zamislite da update ne radi?:burner:
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Meni vec ne dozvoljava da updatujem windows. Kaze : Genuine Windows Validation "To get updates, you must first validate your Windows software. Validation assures that you are using an authentic and fully licensed copy of Windows."...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
samo isprati ve? navedene korake. ili ako ideš direktno na windows update, kada ti se u?ita glavna aplikacija i ponudi ti ona dva Custom i Express dugmeta uradi slede?e. u adresu unesi javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') i pritisni enter. osta?eš na istoj stranici, a zatim idi na custom ili express. i voila - radi! ;)

jedino što ne može (a što je meni najve?i problem) je da preko knowledge basea skidaš pojedine EXE fajlove, pa da ih ?uvaš za kasnije. npr. ako prebrišeš windows, u tom slu?aju ne bi morao da skidaš ponovo sve patcheve sa Neta...
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Originally posted by 2Q2Bstr8
samo isprati ve? navedene korake. ili ako ideš direktno na windows update, kada ti se u?ita glavna aplikacija i ponudi ti ona dva Custom i Express dugmeta uradi slede?e. u adresu unesi javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') i pritisni enter. osta?eš na istoj stranici, a zatim idi na custom ili express. i voila - radi! ;)

jedino što ne može (a što je meni najve?i problem) je da preko knowledge basea skidaš pojedine EXE fajlove, pa da ih ?uvaš za kasnije. npr. ako prebrišeš windows, u tom slu?aju ne bi morao da skidaš ponovo sve patcheve sa Neta...
Radi! :trampolina: Hvala!!!
Korisnikov avatar
By Escobar
Meni kad je pao sistem, i ja zasukao rukave da isti podignem (sistem, jelte:smilegrin: ) morao sam da registrujem windows-opet, a mene je mrzelo, tako da se posle mesec dana ovaj smor od kompa ponovo blokirao, pa sam morao da zovem centar u Sloveniji da mi diktiraju neki kod i bla bla..... :burner: Ajde nemojte da se smejete ne razumem seu rachunare......:plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!