pa ovako,
nisam probao samo pod 5 i 6
i ako vec koristite, najbitnije je da znate KAKO se koristi, da znate sta da radite ako nesto krene naopako, da znate da ne preterate, da imate ljude kojima verujete pored sebe kada se to desava.. itd!!
meni je uvek dosta bitan taj drustveni aspekat sveha toga.. kada sam sam onda me smara da bilo sta uzimam!! uvek je bolje s drugarima!!
pa onda..
vutra je kul.. ali kod nas zaista sam retko pusio dobru!! popustim brdo slame i nista.. tja!! dok sam u inozemstu umeo da nadjem sjajnu koja me drzi celo vece i uzivammmmmmm
shit je mnogi bolji, ne smrdi toliko i malol drugacije radi.. meni se dopadaaaa
i to dvoje je postalo standard.. ne uzimam bas svaki dan.. ali dosta cesto!!
ijevi su najbolji!! to je osecaj koji volim!! bliskost, sreca, ljubav, otvorenost, komunikativnost.. sve to se udesetostrucuje!!! jos ako imas super muziku da te voziiiiii onda tek ume da bude bajno!
naravno, dosta kisele vode, rashladjivanja, i naocare za sunce!!
speed mi je ok.. ali samo kao dopuna!! to je cista energija, samo to nogice skakucu, i mozes mnogo duze i dalje..
koks je genijalan!!! WOW!! naravno deluje krace, ali ta preciznost, fokusiranost, energija, sreca..
pecurkice nisam dovoljno uzeo.. ali jedva cekam da malo uzivam i u njima.. a super je stvar kod njih sto imas potpunu kontrolu, sto u svakom trenutku mozes da prekines!
ima jos nekoliko drogica koje sam probao..
izdvojio bih
poppers koji tako podize, zasmejava, uvecava vec super uzivanje, a moze i u sexuu... mljac!!!!
ali kao sto rekoh, uzimati droge radi droga nema smisla!! samo u posebnim prilikama sa posebnim ljudima s dorbim razlogom!!
i uzivajte!!!!!!!!!!!!!!!
a onda uvek malo chillllllaaaaaaaaaaa