Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Storm
Lance Armstrong je po sedmi put osvojio Tour de France!

Nadam se da ste stigli da bar malo gledate ovogodišnji Tour de France. Trke su bile sjajne, biciklisti takoðe, francuski predeli...
:goran: :goran: :goran:

Ali glavni junak je bio Lance Armstrong. Pogotovo imaju?i u vidu zdravstvene probleme koje je imao.
Lance se pojavljuje u filmu Dodgeball tako što kroz sopstvenu životnu pri?u podstakne glavnog lika (Vince Vaughn) koji se nešto ne?kao oko finala:
"Quit? You know, once I was thinking of quitting when I was diagnosed with brain, lung and testicular cancer all at the same time. But with the love and support of my friends and family, I got back on the bike and won the Tour de France five times in a row. But I'm sure you have a good reason to quit. So what are you dying of that's keeping you from the finals?"
:carica:
Korisnikov avatar
By zboO
...manijak....gledala malo, uglavnom zbog "predela" ....mada nekako se pre samog starta znalo ko ce osvojiti....svaka mu chast.
Korisnikov avatar
By IriS
Tako je, svaka mu ?ast! pobedio je najopakiju bolest i opet je najbolji! Niko mu ništa ne može!!! :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Mars
Zivotna prica za primer. Mada sam nekako siguran da je filma teska ljigavstina (odprilike kao o Greg Luganisu). Zao mi je sto je Tour zavrsen...

Rekli su o Marsovom dupetu:
"Garant su silikoni! Nema sanse da je prirodno!"
(Jelena Karleusa, pevacica i pocasni doktor uporedne silikonologije na univerzitetu Braca Karic)

http://www.balkanmedia.com/magazin/kolumne/7/7.html
By Storm
Originally posted by Mars
Zivotna prica za primer. Mada sam nekako siguran da je filma teska ljigavstina (odprilike kao o Greg Luganisu). Zao mi je sto je Tour zavrsen...
Film Dodgeball je komedija i zajebancija. Vince Vaughn ima teretanu za lokalnu ekipu (uglavnom luzeri) ?iji naziv su preveli kao "Baja iz kraja", a Ben Stiller je vlasnik suparni?ke turbo-teretane. Onda se oni prijave za takmi?enje u igri koja se zove "dodgeball". Kada u jednom trenutku Vince Vaughn poželi da odustane od svega, pojavi se Lance Armstrong (u jednoj jedinoj sceni) i objasni svoj slu?aj. Baš je ispalo ok.

A Le Tour je bio stvarno super.
Tre?eplasirani Jan Ullrich izgleda super - onako malo viši, sa minðušom, u roze dresu...
A i Ivan Basso nije loš.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!