Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dr. M
Originally posted by Kwww
ne moz' covek u ovom jebenom gradu postenog dilera da nadje!
Kakva su to vremena dosla kad je tako u Novom Sadu?Kad god ovde nije bilo nista da se pazari,kupovali smo tamo.Ili ti, prosto ne znas prave ljude?
Bice da je to poslednje. Zato sam i predlozio u2u. :trep:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by SUNNY GIRL
probala sam svasta , ne moze se reci da konzumiram nista ali ponekad uzmem - a omiljeni mi je ecstasy!
Yeap yeap yeap! :hyper:

Extasy mi je bio sooper onih par puta što sam ih uzeo.

Ali na mene ovako poro?nog nikad se nisu primale dvije stvari-droga i kocka :sniff: :jebiga:

Trip mi je bio bezveze a trasva onako-ovisi od sorte, najviše sam volio one light trave, smijalice, od kojih se smiješ bezveze po pola sata (a ja se obožavam smijati :D ) ali teško uvijek naletiš na travu kakvu baš ti želiš :sniff:

A sad sam prestao pušti i pa mi trava nikako ne odgovara :nono:

Ma uostalom, koj ?e meni bog droga? :D
Korisnikov avatar
By spliff
Mada moram da primetim da su ovi " STAR DUST " najbolji extacy koji sam progutao u poslednjih dve godine...

:tea: :tea: :tea:

:oskar: :oskar: :oskar:

:tea: :tea: :tea:

apsolutno se slazzem

:up: :up: :up: :up: :up:

:njami:
Korisnikov avatar
By reveal
probala sam 1-2-3.
glasala za 2.
kec je sranje nevidjeno, a tek speeeed.... uzas.

no, probaLA i nikad vise.... :nono: :nono: :nono:

droge su :nono:

:snob:
By argentum_inf
nikad nije kasno za pocetak..neka preporuka od dobrih ljudi?:smokin:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by O b o z a v a m T e !
Originally posted by Storm
Ova tema je sramota.
slazem se. :tegovi: :sunce: :kisa: :angel: :hail2: :sw: :mucka: :peace: :sweet:
pa ne morate da je chitate ako vam se ne svidja....
:boxer: :boxer: :boxer:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Stripi
Ma uostalom, koj ?e meni bog droga? :D
To je prava poanta!!!

Tebi tako ludom to i ne treba (samo te unormali i postanes dosadan)!!!

:D :D :D
Korisnikov avatar
By greenwich
pusim, s vremena na vreme, ganju i shit, i kad kazem to, ne mislim na svaki drugi dan, nego ono - kad mi dodje...nekad par dana za redom, pa onda nista godinu dana i taaako...
volim da pusim kad idem na more, koncerte ili na neki film, i naravno, ne uvek...ali to su mogucje situacije...

sa ove liste probala sam samo jos jednu stvar, jednom...i to je Jedina droga koju sam htela da probam...nije sintetika, nije haludza...nije brown sugar...

i sad kapiram.....

over & out
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by argentum_inf
nikad nije kasno za pocetak..neka preporuka od dobrih ljudi? :smokin:
osh i ti na u2u ko kww ili ?

pih, sad sam se izlajala da sebe smatram dobrom :D
Korisnikov avatar
By EYA
onda pozuri, dok traju zalihe u fridzu :eya:
By Paris
Ova tema je sramota.
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
a shta je tu sramota, moliccu lepo?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ParisH.
Ova tema je sramota.
Neke teme promovišu koriš?enje droge, dok druge kao na primer >> OVA << promovišu njihovo nekoriš?enje i rigorozniju kontrolu mesta na kojima se sastaju mladi i konzumiraju droge... ?ak i najmalenijoj deci je poznato da je droga karta za beg od realnosti ... Svako zna šta je za njega najbolje, a po svom ponašanju može da zaklju?i kako ?e završiti ... Ne bih da delujem kao da zastupam nacisti?ku ideologiju, ali nisu svi zaslužili da imaju dobar posao, završen fakultet, prijatno porodi?no okruženje i iskrene prijatelje ... Koriš?enje lakih droga definitivno ne?e uništiti ne?iji život, ali može da bude ulaznica u svet ja?ih droga ... Hvala Bogu, pa to ne znam iz li?nog iskustva .. mada, imam dosta problema i bilo bi mi draže da teške droge ne postoje ... ja sam najboljeg prijatelja maltene izgubio zbog narkomanije ... I da zaklju?im, nemam neko posebno mišljenje o ovoj temi, ali svako ko ima ''bubrege'' treba da se zamisli pre nego što uradi nešto glupo ... tema ko tema.. i nju ?e kao i sve ostale jednog dana obrisati...
Korisnikov avatar
By Lovecraft
pa ovako,

nisam probao samo pod 5 i 6

i ako vec koristite, najbitnije je da znate KAKO se koristi, da znate sta da radite ako nesto krene naopako, da znate da ne preterate, da imate ljude kojima verujete pored sebe kada se to desava.. itd!!

meni je uvek dosta bitan taj drustveni aspekat sveha toga.. kada sam sam onda me smara da bilo sta uzimam!! uvek je bolje s drugarima!!

pa onda..

vutra je kul.. ali kod nas zaista sam retko pusio dobru!! popustim brdo slame i nista.. tja!! dok sam u inozemstu umeo da nadjem sjajnu koja me drzi celo vece i uzivammmmmmm

shit je mnogi bolji, ne smrdi toliko i malol drugacije radi.. meni se dopadaaaa

i to dvoje je postalo standard.. ne uzimam bas svaki dan.. ali dosta cesto!!

ijevi su najbolji!! to je osecaj koji volim!! bliskost, sreca, ljubav, otvorenost, komunikativnost.. sve to se udesetostrucuje!!! jos ako imas super muziku da te voziiiiii onda tek ume da bude bajno!
naravno, dosta kisele vode, rashladjivanja, i naocare za sunce!!

speed mi je ok.. ali samo kao dopuna!! to je cista energija, samo to nogice skakucu, i mozes mnogo duze i dalje..

koks je genijalan!!! WOW!! naravno deluje krace, ali ta preciznost, fokusiranost, energija, sreca..

pecurkice nisam dovoljno uzeo.. ali jedva cekam da malo uzivam i u njima.. a super je stvar kod njih sto imas potpunu kontrolu, sto u svakom trenutku mozes da prekines!

ima jos nekoliko drogica koje sam probao..

izdvojio bih poppers koji tako podize, zasmejava, uvecava vec super uzivanje, a moze i u sexuu... mljac!!!!

ali kao sto rekoh, uzimati droge radi droga nema smisla!! samo u posebnim prilikama sa posebnim ljudima s dorbim razlogom!!

i uzivajte!!!!!!!!!!!!!!!

a onda uvek malo chillllllaaaaaaaaaaa

:chilling:
Korisnikov avatar
By HARP
Nisam probao niti planiram...
Meni je lepo i bez toga...
Uvek se savršeno provedem,imam savršen sex i smejem se i raspoložen sam uvek i bez droga...
:)
Korisnikov avatar
By Gothrose
Welcome to Hell !!! :djavo:

Probala i konzumirala sve od 1-6...pecurke nikad probala.

Iskreno-glasala sam za H iako ga sada mrzim iz dna duse.
Kokain je ok ali mi je speedball mnogo mnogo bolji.
Ectasy bas nesto i ne kapiram :neznam:
Speed je ok ali kad prestane "ok"rad mnogo smara :drama:
LSD je super ako znas da ga vozis...
Trenutno samo ponekad duvam i nameravam da ostanem samo na tome ali,po meni,trenutno je retko naci dobru vutru na trzistu...

Kako god-gudriranje je tesko sranje- da(opet)ne gusim i smaram-mislim da sam svoj stav po ovom pitanju dovoljno iznela na temi "Uzas zvani droga"...
Originally posted by operativni kadar
Originally posted by 2kune
Oštro protestiram!
Najvolim kokain i heroin fifti-fifti intravenozno. Kako ?u sad glasati za tu kombinaciju?

Možda autor doda u anketu opciju "speedball" pa ?eš mo?i da glasaš. Iako ovo ide na nos.
Sorry Operativni,ali sta je to ovo sto ide na nos :puzzle: ...Lepo je sto si preveo "konain i heroin fifti-fifti" ali tesko da ces naci nekog ko to snifa a ne uzima iv...Nacin konzumiranja zesce utice na efekat... :crta:
Najzad, sami uživaoci droga su deo jednog prili?no stupidnog "multilevel marketinga", tj obi?no su istovremeno i korisnici i prodavci tako da neutralan govor o drogama sa uživaocima droga a priori nije mogu? jer je njihova jedina namera u toj "komunikaciji" ili da ti nešto od robe uvale (makar i free sample), ili bar da ti ljubazno objasne sve benefite uživanja droga.
Ok,uzivaoci droga jesu deo neke vrste "multilevel marketinga" ali da je "stupidan" nije-naprotiv,ceo taj 'sistem' je perfektno organizovan a konci se povlace sa samog vrha(drzava)...
Ili ja nisam najbolje razumela sta si hteo da kazes sa tim "stupidan" :nerd: ...
Sto se tice mixa dealerstva(narocito uvaljivanja i davanja 'robe' na probu) i konzumiranja narkotika-generalizujes stvari.Tacno je da ima ljudi koji su ujedno i konzumenti i dileri-uvaljivaci ali to su uglavnom "sitne ribe",zavisnici,koji dilovanjem na sitno zaradjuju i za svoje licne dnevne potrebe.Pravi diler nije zavisnik-njega interesuje samo zarada.
Uzgred,nije fer sve narkomane svoditi na isti nivo...ima i onih koji se bore protiv narkotika i nikada ne bi druge povlacili sa sobom u ponor.Prosetaj malo po forumu! :mad:
Originally posted by Lovecraft
... s dorbim razlogom!!
Moze li se,please,znati sta je to "dobar razlog"??? :evil:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ova tema je sramota.
Pratim...

Nikad probala i necu....Suvise volim svoje male sive celije da bi ih se tako lako resavala.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Lovecraft
pa ovako,

nisam probao samo pod 5 i 6

i ako vec koristite, najbitnije je da znate KAKO se koristi, da znate sta da radite ako nesto krene naopako, da znate da ne preterate, da imate ljude kojima verujete pored sebe kada se to desava.. itd!!

meni je uvek dosta bitan taj drustveni aspekat sveha toga.. kada sam sam onda me smara da bilo sta uzimam!! uvek je bolje s drugarima!!

pa onda..

vutra je kul.. ali kod nas zaista sam retko pusio dobru!! popustim brdo slame i nista.. tja!! dok sam u inozemstu umeo da nadjem sjajnu koja me drzi celo vece i uzivammmmmmm

shit je mnogi bolji, ne smrdi toliko i malol drugacije radi.. meni se dopadaaaa

i to dvoje je postalo standard.. ne uzimam bas svaki dan.. ali dosta cesto!!

ijevi su najbolji!! to je osecaj koji volim!! bliskost, sreca, ljubav, otvorenost, komunikativnost.. sve to se udesetostrucuje!!! jos ako imas super muziku da te voziiiiii onda tek ume da bude bajno!
naravno, dosta kisele vode, rashladjivanja, i naocare za sunce!!

speed mi je ok.. ali samo kao dopuna!! to je cista energija, samo to nogice skakucu, i mozes mnogo duze i dalje..

koks je genijalan!!! WOW!! naravno deluje krace, ali ta preciznost, fokusiranost, energija, sreca..

pecurkice nisam dovoljno uzeo.. ali jedva cekam da malo uzivam i u njima.. a super je stvar kod njih sto imas potpunu kontrolu, sto u svakom trenutku mozes da prekines!

ima jos nekoliko drogica koje sam probao..

izdvojio bih poppers koji tako podize, zasmejava, uvecava vec super uzivanje, a moze i u sexuu... mljac!!!!

ali kao sto rekoh, uzimati droge radi droga nema smisla!! samo u posebnim prilikama sa posebnim ljudima s dorbim razlogom!!

i uzivajte!!!!!!!!!!!!!!!

a onda uvek malo chillllllaaaaaaaaaaa

:chilling:

:oskar: :oskar: :oskar:

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by MinaHarker
Ova tema je sramota.
Pratim...

Nikad probala i necu....Suvise volim svoje male sive celije da bi ih se tako lako resavala.
Jooooooooooooooj....

Evo ove ( ima li neki smail koji oslikava smor ? ) ... Ti bas ne odustajes ???

Sad cekamo bigirl... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ne odustajesh...Opet si vratio temu :meduza:
Mada moram da primetim da su ovi " STAR DUST " najbolji extacy koji sam progutao u poslednjih dve godine...
Ako je to ono za shta znam,vala jeste... :yes:

Kad smo kod''Star"-ova,jel neko probao "Star Wars" kartonchicj???(pitam tek tako :andjelak: )

I,bdw,moze li se znati ko je dao 2. glas za hors na anketi?Uopshte ne mogu da provalim,ako nije urachunat u "speedball"...

Korisnikov avatar
By spliff
a ja sam se bash pitao tko je glasovao za pajdo
:lol:
sad znam...

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
Ova tema je sramota.
Pratim...

Jooooooooooooooj....

Evo ove ( ima li neki smail koji oslikava smor ? ) ... Ti bas ne odustajes ???

Sad cekamo bigirl... :zvizdi:
Ne, nikad, posebno ako znam da sam u pravu. A ja sam uvek u pravu. :alexis: :kiss:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by gothrose
Ne odustajesh...Opet si vratio temu :meduza:
Ako je to ono za shta znam,vala jeste... :yes:

Kad smo kod''Star"-ova,jel neko probao "Star Wars" kartonchicj???(pitam tek tako :andjelak: )

I,bdw,moze li se znati ko je dao 2. glas za hors na anketi?Uopshte ne mogu da provalim,ako nije urachunat u "speedball"...

Nisam ja digao temu...

Digli je ovi sto se bore protiv narkomanije...ocigledno su toliko zaludni kad izvlace ovakve teme...u kojima se velica sve ono protiv cega se tako zdusno bore...

Nisam probao "Star Wars" kartonchicj, koliko znam od istih su trenutno u ponudi " Hofman 2005 " , " Alisa ( u zemlji cuda ) " i " Mackice " ...

Gde ima da se pazari taj "Star Wars" , pa da probam?

A, ko je druga osoba koja je glasala za H znam,ali ako on nije hteo da se to zna, nije na meni da pricam :evilwait:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by spliff
a ja sam se bash pitao tko je glasovao za pajdo
:lol:
sad znam...
Kah kah,bicje da sam malo "pogreshno" srochila pitanje :maska:
Jel si srecjan sad? :P
Uostalom,pitanje je bilo ko je taj 2. ko je glasao-ne 1.,to znam :D
Nisam ja digao temu...

Digli je ovi sto se bore protiv narkomanije...ocigledno su toliko zaludni kad izvlace ovakve teme...u kojima se velica sve ono protiv cega se tako zdusno bore...

Nisam probao "Star Wars" kartonchicj, koliko znam od istih su trenutno u ponudi " Hofman 2005 " , " Alisa ( u zemlji cuda ) " i " Mackice " ...

Gde ima da se pazari taj "Star Wars" , pa da probam?
Sorry,sorry...uchinilo mi se da si je ti digao sa :tea: ,sad sam tek obratila paznju na datume...
Ja kartonchicje nisam uzimala od :bicikl: /Hoffman 2000 za neupucjene/-vidish kako sam fina devojchica :angel: i bio mi je skroz cool,ima li drastichne razlike izmedju 2000 i 2005???
Za "Star Wars"samo chula,ima ih povremeno,ljudi su neshto :wow: ,kao 1 je dovoljan za dvoje...A koshta oko 20-25e.Raspitacju se :moby: ...

:opatica:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!