Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Dr.RICHI
p.s.doktori na ovom sajtu su stvarno :elektro:
welcome back :obraz:
By Storm
Ova tema je sramota.
Korisnikov avatar
By bigirl
(Ne?u da preterujem sa komentarima.)
Nažalost, ne mogu da vidim rezultate ankete dok ne glasam, a da glasam ne mogu. :elektro:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by bigirl
(Ne?u da preterujem sa komentarima.)
Nažalost, ne mogu da vidim rezultate ankete dok ne glasam, a da glasam ne mogu. :elektro:
Mozes da vidis rezultate dok ne glasas, postoji opcija "Pogledaj Rezultate".
(I nemoj da preterujes sa komentarima.)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Od svega navedenog sam probao samo travu, ali nisam uspeo da pronadjem nacin koriscenja da mi do bas odgovara. Alkohol mi je nekako zgodniji za opustanje (dzin tonik, da hvala, moze i crno vino, obavezno polusuvo), a adrenalin za dizanje.

Cigarete sam ostavio jer su a) skupe, b) nezdrave i c) smrdim na pikslu sam sebi.

Od poroka mi je ostala samo jos chokolada.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Dr.RICHI
probao ponesto sa tog spiska... volim vutru mnooogo... ne palim se vise na ostale "zanimljivosti"..... ali vutrica je zakon.... :astral2:

p.s.doktori na ovom sajtu su stvarno :elektro:
:kiss:

Nedostajao si nam. Dobrodosao nazad.
Korisnikov avatar
By Loni
Ja sam, kako drugi kažu, prirodno nadrogiran, tako da se ne drogiram.

Ali onako, izdaleka cini mi se SAMO TABLETE SU ZAKON.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kwww
Mozes da vidis rezultate dok ne glasas, postoji opcija "Pogledaj Rezultate".
(I nemoj da preterujes sa komentarima.)
Ah... silly me...thanks!
:rool:
By Storm
Originally posted by operativni kadar
Zašto?
Ako se pitanje odnosi na moj post, mogu samo da ponovim.
Ova tema je sramota.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Storm
Zašto?
Ova tema je sramota.
Zasto je sramota?
Hteo to da prihvatis ili ne,narkotici su jako zastupljeni u gay populaciji,pa zasto onda ne bi i pricali o tome,kao sto pricamo o svemu drugom?

:vijaca:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Dr. M
Zašto?
Ova tema je sramota.
Zasto je sramota?
Hteo to da prihvatis ili ne,narkotici su jako zastupljeni u gay populaciji,pa zasto onda ne bi i pricali o tome,kao sto pricamo o svemu drugom?

:vijaca:
Ispravka:

Zastupljeni u ukupnoj populaciji.

I slazem se da ni jedna tema nije sramotna za pricu o njoj.
By SUNNY B
probala sam svasta , ne moze se reci da konzumiram nista ali ponekad uzmem - a omiljeni mi je ecstasy!
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja sam samo na travi, uglavnom u mnogim situacijama,
a probao sam sve osim zadnje dve opcije, pa tako sada,
ponekad mozda nalete i ostale ali retko.

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By spark
jao, ja sve kao nisam iz "te price", mada me i samo postojanje termina "te price" cini nervoznim, kad evo, ipak sam u mogucnosti da glasam...

e k s e r c i c i :D
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by EYA
ja nemam muda, samo mi jos muda i qrac fale u zivotu :roll:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :kissass:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Goraan
Ne koristim drogu :cvetduga: , toliko od mene :andjelak:
tetko lazljiva :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :eevil: :hyper: :hyper:

:kissass:

:bicikl:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by ciceron
Svaki put kad dodjem na ovaj forum, smrknem malo kokaina jer drugacije ne bih izdrzao more gluposti na ovim stranicama.
tako je sejo :njanjanja: , reci mu! :smeh: :smeh: :pas:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by bojandjo
ja sam alkos
kolega :friends: :D :kiss:
Korisnikov avatar
By Vlada T
I am categorically oposed to all evil, including the substance abuse.
By Storm
@operativni kadar
@Dr.M
@Njuskalo

Meni je naravno dobro poznato da su narkotici veoma zastupljeni u gay populaciji.
Pretostavljam i više nego u ukupnoj populaciji, zato što je meðu pederima ve?i udeo drama queens, ljubitelja svega vešta?kog, raznih hazardnih životnih stilova i drugih komplikovanih psihologija.
Meðutim, pošto narkomanija predstavlja jedno od najtežih ošte?enja li?nosti, ne znam zašto bih morao da shvatim ovo kao tek još jednu u nizu tema. Iako ne mislim da svako eksperimentisanje sa drogama nužno vodi u narkomaniju, opasno je to što granica prelaska u narkomaniju nije uvek jasna. Tako da mi nikako nije jasno zašto bi se infantilno ?askalo o preferencama psihoaktivnih supstanci?!
Najzad, sami uživaoci droga su deo jednog prili?no stupidnog "multilevel marketinga", tj obi?no su istovremeno i korisnici i prodavci tako da neutralan govor o drogama sa uživaocima droga a priori nije mogu? jer je njihova jedina namera u toj "komunikaciji" ili da ti nešto od robe uvale (makar i free sample), ili bar da ti ljubazno objasne sve benefite uživanja droga.

Utešno je da prime?ujem da je sve ja?i deo gay populacije koji naprosto odbija droge.
Korisnikov avatar
By KiWi
Probao sam samo extrazi i travu.. ja sam fino dete.. nemam omiljenu... meni i pivo dodje kao droga
Korisnikov avatar
By EYA
jooooooooj, svi samo pushu :cigareta:
Korisnikov avatar
By Dr. M

Najzad, sami uživaoci droga su deo jednog prili?no stupidnog "multilevel marketinga", tj obi?no su istovremeno i korisnici i prodavci tako da neutralan govor o drogama sa uživaocima droga a priori nije mogu? jer je njihova jedina namera u toj "komunikaciji" ili da ti nešto od robe uvale (makar i free sample), ili bar da ti ljubazno objasne sve benefite uživanja droga.

:murkan: :murkan: :murkan: :murkan: :murkan: :murkan: :murkan:

Po ovoj tvojoj tvrdnji dilovanje ispade krajnje neisplativo!!! Da je tako kako tvrdis,grad bi bio pun dilera,a veruj mi -nije... :crkla:

Sto se dela izjave, u kojoj pominjes "free sample" tice,to je takva glupost da je svaki dalji komentar suvisan... :tuc: :tuc: :tuc:

No ima nas raznih... :google:

Sta,ono bese tema...a, da...omiljena droga...

:tea: :tea: :tea: :tea: :tea:
Korisnikov avatar
By spliff
pa glasao sam za duvanje

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:

speedball nije losh ali je chista coca mnogo bolja

:hyper: :hyper: :hyper:

pechurke nazzalost nisam probao...

:rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
@operativni kadar
@Dr.M
@Njuskalo

Meni je naravno dobro poznato da su narkotici veoma zastupljeni u gay populaciji.
Pretostavljam i više nego u ukupnoj populaciji, zato što je meðu pederima ve?i udeo drama queens, ljubitelja svega vešta?kog, raznih hazardnih životnih stilova i drugih komplikovanih psihologija.
Meðutim, pošto narkomanija predstavlja jedno od najtežih ošte?enja li?nosti, ne znam zašto bih morao da shvatim ovo kao tek još jednu u nizu tema. Iako ne mislim da svako eksperimentisanje sa drogama nužno vodi u narkomaniju, opasno je to što granica prelaska u narkomaniju nije uvek jasna. Tako da mi nikako nije jasno zašto bi se infantilno ?askalo o preferencama psihoaktivnih supstanci?!

Utešno je da prime?ujem da je sve ja?i deo gay populacije koji naprosto odbija droge.
Decko, ucis polako.

Vidis kako mozes samo kad hoces.

Poenta i jeste da kazes svoj stav, a ne da proglasavas nesto za tabu temu.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Dr. M
Podstaknut minulim Exitom na kome "nije bilo droge",resih da vidim koliko vas ima muda da kaze sta uzima,koliko cesto i naravno sta vam je omiljeno...
Sada sam trenutno u periodu u kom zhelim da ochistim organizam, definishem telo i slichno, tako da jedino konzumiram cigarete. Za pomenutim substancama (sem pechurki) nemam nikakvu zhelju...

Elem:
1. THC (marihuana,hasish...)
Prijala mi je jedna koju smo pushili dok je trajao EXIT. To je prvi put da mi ne smeta da pushim travu (jer uglavnom ima onaj odvratni ukus slame) i da ne ogladim previshe.. :) Hashish je onako - ok..
2. EXTACY

Nervira me kad me puknu emocije. Onda bih se samo ljubio i smarao ljude oko sebe.
3.SPEED
Mozhe :P
4.KOKAIN

Jedanput probao.
5.HEROIN
Nikad probao.
6.LSD

Hmm.. Ne znam koliko bih zheleo ovo da probam :)
7.PECURKE
Ovo bih jako zheleo da probam (psilocibe), zato shto bi ih uzeo, popeo se na neku planinu i leteo (ne telom)
Korisnikov avatar
By Marvin
Opcija br 2 (vecinu liste nisam imao prilike probati)

I ne moz' covek u ovom jebenom gradu postenog dilera da nadje!
Bitno je da babe pricaju o drozi na svakom koraku, a kad treba pre bi je one nashle!
( znaci dragi dileri, u2u je u donjem levom uglu :trep: )

Prodashe mi za EXIT neko smece nastalo izmedju svetskih ratova shto je exer trebalo da glumi.
'Bem ti nelegalizovane supstance! Lepo da se kupuje u apotekama, na hladnom da stoji, fina, cista pakovanja, uputstvo za korishcenje, svakako ROK TRAJANJA! Da znamo lepo koja je firma. Onda moze i cena da se poveca.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Kwww
ne moz' covek u ovom jebenom gradu postenog dilera da nadje!

Kakva su to vremena dosla kad je tako u Novom Sadu?Kad god ovde nije bilo nista da se pazari,kupovali smo tamo.Ili ti, prosto ne znas prave ljude?

U Beogradu je trziste trenutno ok,moze sve da se nabavi i u vecini slucajeva je pristojnog kvaliteta.Mada moram da primetim da su ovi " STAR DUST " najbolji extacy koji sam progutao u poslednjih dve godine...

:tea: :tea: :tea:

:oskar: :oskar: :oskar:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!